Gave til skientusiast

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter en gave til en skientusiast? Så læs med her! For selvom du ikke er skiløber selv, kan du sagtens finde en god gave til ham eller hende der elsker at stå på ski. 

De fleste mennesker har rigtig mange titler. F.eks. er mormor også mor. Hun er muligvis også hustru, søster, gudmor, strikker, vinterbader, huslejer, skiløber og friluftsmenneske. Når vi skal finde en god gave er det vigtigt at huske på at gavemodtager er så meget mere end lige det vi som gave afsender, ser først. Heldigvis er vi så meget mere end én enkelt titel og derfor er der også mange retninger for hvad du kan give i gave. I dette indlæg har vi fokus på skientusiasten og gave til skientusiaten.

Selv om der ikke findes høje bjerge og sne nok til at vi kan stå på ski i hjemlandet, så er der rigtig mange danskere, der hvert år tager på skiferie og lever og ånder for den aktive ferieform. Interessen for skiløb, både alpint skiløb og langrend, er voksende i Danmark. For mange familier er det en livsstil og årets skiferie er et større højdepunkt på året end sommerferien. 

Her på redaktionen er vi delte. Og det er typisk for den danske befolkning. Enten er man skientusiast eller også er man ikke. Enten er man bidt af sporten og ferieformen, eller også rammer den ikke lige i hjertet. Redaktionens skiløbere tager ansvaret for vores valg og idéer til en gave til skiløberen. Alle gaveidéerne er taget fra egen ønskeseddel, så vi håber, vi kan inspirere dig til en god gave til skientusiaten. 

Er du på udkig efter en god gave til en skiløber, så læs med her. Gaverne kan bruges uanset om din skientusiast er til fjeldene mod nord eller Alperne mod syd.

 

Gave til ski-entusiast

 

rygsæk med skjold skirygsæk med skiskjold sort skirygsæk ortovox

Rygsæk med rygskjold

Et rygskjold er oplagt til alle skiløbere der elsker at bevæge sig udenfor pisterne i off pist sneen, eller skiløbere (og snoboardere) der er vilde med at lave trick i snowparken. Et rygskjold fås som vest, som full body og som rygsæk med rygskjold. Den viste model er rygsæk med rygskjold. Modellen er fra Ortovox og det smarte ved denne model er at rygsækkens rygskjold er aftageligt og dermed kan rygsækken bruges året rundt – og ikke kun på skiferien.

Find rygsæk med rygskjold hos Aktiv Vinter

 

skihandsker hvide skihandsker gave til skiløver gave skientusiast

Skihansker som gave til skiløber

Gode skihandsker eller skiluffer er et must på skiferien. Der findes ikke noget værre end kolde fingre, når skiløberen skal indtage pisten. Ofte sidder man koldt i lift på vej op ad bjerget og derfor kan man nå at blive godt kold, når toppen nås. Gode skihandsker er derfor meget værdsat på skiferien. Om din skiløber er til skihandsker eller skiluffer, ved vi ikke, men sørg for at vælge nogle gode varme skihandsker til skientusiaten. Hvis du vælger modeller af Hestra, Cairn (vist) eller Salomon er du ikke gået galt i byen!

Find et stort udvalg af skihandsker hos AktivVinter

 

skiundertøj gabe til skiløber skiundertøj herre

Skiundertøj som gave til skientusiat

Vi har ikke tal på hvor mange gange vi har givet skiundertøj i gave til en skiløber. Og hvorfor er det sådan en god gave til skientusiaten? Jo det er det fordi at med skiundertøj er forholdsvist nemt at ramme rigtigt – også for alle der ikke selv står på ski. Gå efter skiundertøj af kendte mærker (Helly Hansen, Kari Traa; DIEL og 2117 of Sweden) og den rette størrelse og gaven er helt perfekt. Skiundertøj kan en skiløber altid bruge. På en skiferie bruger skiløberen mere skiundertøj end alt andet udstyr, da dette er det inderste og svedabsoberende lag. 

Find et stort udvalg af skiundertøj hos Aktiv Vinter

 

skistrømper gave til skiløber gavet il skientusiast

Skisokker til skiløberen

Skisokker er et god gave til skiløberen! Det gælder med fødder, som med hænderne! De må ikke blive kolde. Og så bruger man mange skisokker på en skiferie! Det gør man fordi skistøvlerne lufter fælft og fordi de (som skiundertøjet) er inderste lag. Du går aldrig galt i byen, hvis du finder nogle lækre skistrømper til ham eller hende der skal på skiferie.

Find et stort udvalg hos Aktiv Vinter

 

Skibriller til ham der skal på skiferie gave til skiløber gave til skientusiast

Skibriller

Skibriller er et must på skiferien. På en solrig dag i Alperne kan man sagtens bruge et par solbriller i stedet for. Men ligeså snart det sneer, så er skibrillerne uundværlige. Det er ganske enkelt ikke muligt at se ganske få meter frem, hvis sneen daler eller vælterne ved. Står man på ski uden skibriller, lukker man pr refleks sine øjne, når sneen rammer øjnene. Det er lidt ligesom at køre i bil i snevejr, uden forrude. Umuligt og farligt! 

Find skibriller til voksne her hos Aktiv Vinter

Find skibriller til børn her hos Aktiv Vinter

 

skihjelm til voksne skihjelm med visir skihjelm med ørevarmer

Skihjelm til skiløberen

Skihjelm er et must! Det er som Amen i kirken, hvis du spørger os. Men mange står på ski uden. Det er lidt ligesom cykelhjelmen, der burde være på alle cyklisters hoveder, men det er de desværre ikke. I Sverige har man taget kampen op med at opdrage børn til at tage hjelmen på. På langt de fleste skisportssteder kan børn køre gratis med lift, hvis de bærer en skihjelm! Af erfaring så hjælper det at komme med på “Skihjelm holdet” hvis man har sin egen skihjelm (ikke lejet) og så hjælper det at skihjelmen har flere funktioner. Feks. en skihjelm med visir eller skibrille. Eller skihjelm med ørevarmer. Det er ingen hemlighed at skisport er en udstyrssport og hvis man kan kombinere udstyret, så der er mindre at slæbe og tage på – jo bedre. 

Find skihjelm med visir her hos Aktiv Vinter

 

støvlevarmer til skistøvler gave til skientusiast

Støvlevarmer til skistøvlerne

På mange skihoteller er opbevaring af ski og skistøvler en del af et udendørs depot eller i ikke opvarmet kælderum. Årsagen til at ski og skistøvler ikke er velkommen på skihoteller, er at de ødelægger gulvene. Derfor er skistøvlerne kolde når de hentes frem om morgenen. Støvlevarmererne her, sættes i støvlerne og de bliver varme på rekordtid.

Find støvlevarmerne hos Aktiv Vinter

 

 

Fandt du en god gave til ham eller hende der skal på skiferie?

gave til skiløber gave til skientusiast gave til ham der skal på skiferie gave skisport alpint udstyr 

 

LÆS OGSÅ: Gave til vinterbader

LÆS OGSÅ: Gave til morfar / Farfar

LÆS OGSÅ Toilettasker i skind

 

Indlægget Gave til skientusiast indeholder affiliatelinks til relevante danske webbutikker

 

 

 

1 Response

  1. 11/25/2020

    […] er mormor også mor. Hun er muligvis også hustru, søster, gudmor, strikker, vinterbader, husejer, skiløber og friluftsmenneske. Når vi skal finde en god gave, er det vigtigt at huske på at gavemodtager, […]

error: Content is protected !!