Valentinsdag 2023: Valentinsgaver til hende

valentinsgave 2023 valentinsgave til hende valentinsgave ideer vatantinsgave perfekt gave til valentinsdag 2023 romantisk valentinsgave 2023 til kvinder
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Leder du efter den perfekte valentinsgave gave til din kæreste eller ægtefælle? Find gode ideer og inspiration til valentinsgaver til hende her.

Hos Alletiders Gave har vi samlet de bedste ideer til valentinsgaver til hende.

Når valentinsdag nærmer sig, begynder butikkerne at pynte op med hjerter. Blomsterhandlerne køber ekstra stort ind og chokoladerne lægges i røde æsker med bånd, som sættes helt frem i vinduerne.

D. 14. februar er også bedre kendt som Valentinsdag og over de seneste 20 år blevet mere populær i Danmark. Spørgsmålet om, hvornår det er valentinsdag, bliver imidlertid ikke svært at svare på, for valentinsdag falder på samme dato hvert år. Den 14. februar skal du derfor stå klar med kærlighedserklæringer til din udkårne. Det betyder, at valentinsdag også altid ligger i den 2. uge i februar

På selve dagen er det blevet normalt at forelske par udveksler kort, blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver. Mange fejrer også dagen med en romantisk middag med deres livs udkårne.

Hvordan startede Valentinsdag?

Selvom dagen er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, er den er en fasttømret tradition i USA, hvor der årligt sendes mere end 192 millioner valentinskort. Valentinsdag er altid den 14. februar og er opkaldt efter Sankt Valentin af Rom, der angiveligt led martyrdøden ved halshugning den 14. februar omkring år 269 e.Kr., fordi han ikke ville afsværge sig kristendommen. Kejseren i Rom havde forbudt folk at gifte sig, fordi han mente, at gifte mænd simpelthen var dårlige krigere! Det var ikke et forbud, der faldt i god jord hos folket, og Valentin viede derfor folk i smug. Men det blev opdaget, Valentin blevet fængslet og siden dræbt for sin ulydighed.

Mens han sad fængslet knyttede han venskab med sin fangevogters blinde datter. Ved et mirakel lykkedes det ham at gøre hende seende, hvorefter fangevogteren og hans familie omvendte sig til kristendommen.

Da Valentin blev ført ud til sin henrettelse efterlod han et afskedsbrev til sin veninde – en gestus, som har fået en romantisk fortolkning.

På valentinsdag æres Skt. Valentin for at have hjulpet forelskede par med at blive gift, og som tak husker parrene at give hinanden gaver og kærlighedserklæringer.

Fejrer I valentinsdag?

Der er dem der mener at Valentinsdag kun er kommercielt og en oplagt mulighed for de mange blomsterhandlere og chokoladebutikker for at tjene lidt ekstra penge. Uanset om det er sandt eller ej, så er Valentinsdag en dag der fejrer kærlighed og hvorfor ikke fejre den sammen med din eneste ene?

At fejre dagen kan gøres på mange måder, det kan både ske ved at lave en god middag, overraske med en buket blomster eller måske overraske med en romantisk gave. En romantisk og unik valentinsgave kræver omtanke, alt efter om det skal være en klassisk valentinsgave, en personlig valentinsgave eller en valentinsgave som oplevelse. år du skal vælge den rigtige valentinsgave til hende, er det derfor også vigtigt, at du tænker på, hvordan hun er som person.

Valentinsgaver til hende

Er du helt på bar bund i forhold til valentinsgave, så kan du finde gode ideer til valentinsgaver til hende lige her;

Oplevelser i Valentinsgave

En oplevelse i gave er altid en oplagt gaveide. Oplevelser i romantikkens tegn er oplevelser hvor der er mulighed for at dyrke tosomheden og hinandens nærvær. Det er alfa omega at romantikkens oplevelser foregår udenfor parets vante omgivelser, hvor en opvask eller andet, kan forstyrre nærværret og tosomheden. Romantiske gaver kan være et kroophold, slotsophold, wellness og middag for 2.

Vi har også gode erfaringer med at blande en romantisk gave med en udfordring. Dér hvor det ikke skal være noget med afslapning, to lys på et bord og kiggen hinanden dybt i øjnene. Mange synes mere om at lave noget sammen og at det at udfordre hinanden, også kan være romantisk. Det kan f.eks. være at prøve indendørs ski, dykning i Kattegatcenteretog klatring.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Tænk over hvad gavemodtager vil synes om og om det skal være en gave for hende. Giv et åbent gavekort til oplevelser, lad gavemodtageren selv vælge hvilken oplevelse han/hun foretrækker.

Se det store udvalg af oplevelsesgaver hos Go Dream

Smykker i Valentinsgave

Smykker er den perfekte valentinsgave og en god måde at vise din sande kærlighed. Smykker er altid en god ide at give i gave til kvinden i sit liv og til valentinsdag er særligt hjertesmykker i høj kurs. Både hjertehalskæder, hjertearmbånd og hjerteringe er super populære både sølv og guld og fås derfor i forskellige prislejer. Et smykke behøver ikke at være dyrt for at vække glæde hos modtageren. Et smykke er et evigt minde om et speciel dag.

Find det perfekte Valentinssmykke her hos Østergaard urmager og guldsmed

Sig det med blomster

Sig det med blomster på valentinsdag. Der er ingen tvivl om at Valentinsdag er en af de travleste dage for mange blomsterhandlere, hvor mange forkæler deres udkårne med en smuk blomsterbuket. Overrask hende du holder af med en blomsterbuket eller måske en blomsterhilsen i form af buket, chokolade og mousserende vin I kan nyde sammen. Med en smuk blomsterbuket med roser, som symboliserer varme og romantik, mærker gavemodtageren virkelig budskabet med din blomsterhilsen.

Ønsker du at forkæle din eneste ene med en buket blomster, kan du enten selv levere dem til hende eller du kan overraske hende ved at få dem sendt hjem til hende eller hendes arbejdsplads.

Bestil din valentinsbuket online hos Bloomit, der leverer i hele landet

Personlig valentinsgave – karikaturtegning efter dine fotos

Forkæl din udkårne med en personlig karikaturtegning. En gave hun vil få glæde af længe fremover og som er helt specielt lavet til hende. Når du laver en personlig karikaturtegning bestemmer du selv, hvor mange personer der skal være på tegningen og om tegningen skal være i farver eller sort hvid. 

Bestil den personlige karikaturtegning hos Justkarikatur

Romantiske gadgets


Kærlighed kan vises på mange måder og er din udkårne hverken til parfume, smykker eller en oplevelse eller er gavebudgettet bare ikke lige så stort i år, så vælg en sød romantisk gave i form af et Valentinskrus, en Valentinsbamse, LOVE balloner, et romantisk spil eller måske kærlighedspiller.

Se det store udvalg af romantiske gadgets hos Coolstuff

Personlig chokoladegave

Vis din kærlighed med chokolade – de fleste elsker chokolade! Getspecial.dk har specialiseret sig i at lave personlige chokoladeæsker, hvor du både har mulighed for at skrive en besked i chokolade, lave et chokolade billede printet på chokolade eller lave en gaveæske bestående af lækker chokolade og roser. Udover dette tilbyder de et stort udvalg af personlige valentinsgaver såsom personligt smykkeskrin, personligt billede trykt på træ, personligt krus osv.

Bestil din personlige chokoladegave hos Getspecial

Undertøj/Lingeri i Valentinsgave

Lingeri er oplagt gaveide til en mere fræk valentinsdag. Undertøj er lidt, hvad vi vil kalde den egoistiske gave, da du formentligt får lige så meget ud af gaven, som din kæreste gør. Lingeri er både noget kvinden kan købe for at overraske sin elskede, men er også en oplagt gaveide at give til hende du holder af. Hos Cherris har de et bredt udvalg af frækt lingeri i forskellige farver, der passer perfekt til Valentinsdag. En oplagt farve at købe lingeri i er selvfølgelig rød. Giv lingeri i valentinsgave til hende og du er sikret hygge i soveværelset.

Se det store udvalg af frækt undertøj til valentinsdag hos Cherries

Parfume i Valentinsgave

Hvis diamanter er en kvindes bedste ven, så må en god parfume i hvert fald være den 2. bedste ven. Det kan være en idé at se på, hvilke andre parfumer din partner har. Se om der er et mønster i den foretrukne dufttype. Så kan det jo være, at en ny parfume baseret på samme note kan have større chance for at ramme rigtigt som Valentinsgave. Er du på bar bund er Chloés signaturparfume en sikker vinder, en duft der oser af romantik og sensualitet.

 

Find flere bud på valentinsdufte til hende du har kær hos Magasin

Frække gaver til valentinsdag

Gør årets Valentinsdag til en dag I begge sent vil glemme, med en fræk valentinsgave til din udkårne. Selv hvis du ikke plejer at gøre noget ud af det. Er det en god anledning til at gøre det ekstra frækt i soveværelset. Sexlegetøj er nøglen til at lære dine egne og din partners lyster og fantasier endnu bedre at kende og med sexlegetøj til par, kan I sammen opnå mere intimitet og nærhed i jeres sexliv.

Find årets frækkeste valentinsgave her hos Winkwink

 

Fandt du inspiration til en Valentinsgave til hende?

Valentinsgaver til hende 2021, valentinsgaver til kvinder 2021, valentinsgave 2021, valentinsgave til kæreste 2021, valentinsgave til kone 2021, romantisk valentinsgave 2021, personlig valentinsgave til hende 2021, fræk valentinsgave til hende 2021, årets gaver til hende 2021, hvad er valentinsdag, hvordan opstod valentinsdag, personlige gaver til hende

 

SE OGSÅ: Valentinsdag 2022: Valentinsgaver til ham

SE OGSÅ: Personlige valentinsgaver til ham og hende 2023

 

Indlægget Valentinsdag 2023: Valentinsgaver til hende indeholder affiliatelinks til troværdige webshops

2 Responses

  1. 01/22/2021

    […] SE OGSÅ: Valentinsdag 2021: Valentinsgaver til hende […]

  2. 05/26/2021

    […] SE OGSÅ: Valentinsdag 2021: Valentinsgaver til hende […]

error: Content is protected !!