Personlige valentinsgaver til ham og hende 2023

personlige valentinsgaver 2023, personlige valentinsgaver til hende 2023, personlige valentinsgaver til ham 2023, gave til valentinsdag 2023, populære valentinsgaver 2023, valentinsgaver med personligt præg, lav selv personlige valentinsgaver, valentinsgave til ham, Valentinsgaver til ham 2023, valentinsgaver til mænd 2023, valentinsgave 2023, valentinsgave til kæreste 2023, valentinsgave til mand 2023, romantisk valentinsgave 2023, personlig valentinsgave til ham 2023, fræk valentinsgave til ham 2023, årets gaver til ham 2023, hvad er valentinsdag, hvordan opstod valentinsdag, personlige gaver til ham
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Der findes et hav af gaveideer når årets valentinsgave til din eneste skal vælges, hvad enten du er på jagt efter en personlig, romantisk eller klassisk valentinsgave.

Personlige valentinsgaver vinder mere og mere frem. En personlig valentinsgave til ham eller hende vidner om at du som gavegiver har tænkt mere over at finde den helt rigtige valentinsgave, der understreger din kærlighed.

Når valentinsdag nærmer sig, begynder butikkerne at pynte op med hjerter. Blomsterhandlerne køber ekstra stort ind og chokoladerne lægges i røde æsker med bånd, som sættes helt frem i vinduerne.

D. 14. februar er også bedre kendt som Valentinsdag og over de seneste 20 år blevet mere populær i Danmark. Spørgsmålet om, hvornår det er valentinsdag, bliver imidlertid ikke svært at svare på, for valentinsdag falder på samme dato hvert år. Den 14. februar skal du derfor stå klar med kærlighedserklæringer til din udkårne. Det betyder, at valentinsdag også altid ligger i den 2. uge i februar

På selve dagen er det blevet normalt at forelske par udveksler kort, blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver. Mange fejrer også dagen med en romantisk middag med deres livs udkårne.

Hvordan startede Valentinsdag?

Selvom dagen er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, er den er en fasttømret tradition i USA, hvor der årligt sendes mere end 192 millioner valentinskort. Valentinsdag er altid den 14. februar og er opkaldt efter Sankt Valentin af Rom, der angiveligt led martyrdøden ved halshugning den 14. februar omkring år 269 e.Kr., fordi han ikke ville afsværge sig kristendommen. Kejseren i Rom havde forbudt folk at gifte sig, fordi han mente, at gifte mænd simpelthen var dårlige krigere! Det var ikke et forbud, der faldt i god jord hos folket, og Valentin viede derfor folk i smug. Men det blev opdaget, Valentin blevet fængslet og siden dræbt for sin ulydighed.

Mens han sad fængslet knyttede han venskab med sin fangevogters blinde datter. Ved et mirakel lykkedes det ham at gøre hende seende, hvorefter fangevogteren og hans familie omvendte sig til kristendommen.

Da Valentin blev ført ud til sin henrettelse efterlod han et afskedsbrev til sin veninde – en gestus, som har fået en romantisk fortolkning.

På valentinsdag æres Skt. Valentin for at have hjulpet forelskede par med at blive gift, og som tak husker parrene at give hinanden gaver og kærlighedserklæringer.

Der er dem der mener at Valentinsdag kun er kommercielt og en oplagt mulighed for de mange blomsterhandlere og chokoladebutikker for at tjene lidt ekstra penge. Uanset om det er sandt eller ej, så er Valentinsdag en dag der fejrer kærlighed og hvorfor ikke fejre den sammen med din eneste ene?

Personlige valentinsgaver

At fejre dagen kan gøres på mange måder, det kan både ske ved at lave en god middag, overraske med en buket blomster eller måske overraske med en romantisk gave. Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af årets valentinsgave, så forkæl ham eller hende du holder af med en af personlig valentinsgave.

Der findes alverdens gode bud på personlige valentinsgaver 2022. Her på Alletiders Gave, har vi samlet de mest populære personlige valentinsgaver, som du kan forkæle din eneste ene med.

Personlig Toblerone med navn

Forkæl din udkårne med en personliggjort Tobleronebar. Etiketten har et klassisk Toblerone-design til hvilket, du kan tilføje dit eget lille twist på nul komma fem. Overrask din yndlingsperson med en Toblerone-gave! Det er muligt at lave den personlige Toblerone i forskellige størrelser. Er gavemodtageren rigtig glad for Toblerone og chokolade, så forkæl ham/hende med en XXL Toblerone med en vægt på 4,5 kg. 

Design personlig Toblerone med navn her hos Yoursurprise

Personlig hjertecollage

Saml alle jeres bedste minder sammen i en skøn hjertecollage, hvor der er plads til 46 billeder, der tilsammen danner et hjerte. Collager er perfekte som vægdekoration i det moderne hjem, fordi de både er stilfulde og personlige. Plakatten kan laves i forskellige størrelse og med sort eller hvid baggrund.

Design din egen plakat hos Plakattrykkeren

Kærlighedsbilletter

Der er mange måder at sige ‘jeg elsker dig’ – her er en personlig bog med små oplevelser, som I kan opleve sammen. Det er pakket ind i en sød personlig bog med navne, besked og valgfrit billede. Det bedste ved bogen er, at den viser din kærlighed gennem din kvalitetstid og handlinger! En skøn personlig valentinsgave til ham og hende. Bogen kan laves i 3 forskellige designs.

Skab dine personlige kærlighedsbilletter med Story no. 9

Personlig billedbog

Det er hurtigt og nemt at lave din egen personlige fotobog. Tilføj billeder og tekst efter eget valg. Der vil også blive tilføjet romantiske illustrationer og citater. En fantastisk gave til valentinsdag. Du kan tilføje en sød hilsen under billederne. Alt dette giver dig mulighed for at lave en fantastisk fotobog med særlige minder på nul komma fem. 

Design personlig billedbog til valentinsdag hos Yoursurprise

Personlig valentinsgave – karikaturtegning efter dine fotos

Forkæl din udkårne med en personlig karikaturtegning. En gave han/hun vil få glæde af længe fremover og som er helt specielt lavet til ham/hende. Når du laver en personlig karikaturtegning, bestemmer du selv, hvor mange personer der skal være på tegningen og om tegningen skal være i farver eller sort hvid. 

Bestil den personlige karikaturtegning hos Justkarikatur

Personligt krus med foto

Uanset om gavemodtageren foretrækker kolde eller varme drikke, vil et personligt krus med foto være en romantisk gaveide, der kan bruges i mange år fremover. Dette foto krus er en original gave til Valentinsdag, men også egnet til enhver anden speciel lejlighed. 

Design din personlige kop hos Yoursurprise

Personlig chokolade

At vise din kærlighed med chokolade er en oplagt gaveide, for hvem elsker ikke chokolade? Du kan lege med alfabetet, som du har lyst til, og sende en sjov, sød eller kærlig besked til en, du mener har brug for og har fortjent noget helt særligt. For hvorfor sende almindelig chokolade, når du har muligheden for at sende en helt særlig, personlig gave til en lige så særlig person i dit liv.

Design din personlig chokoladebesked hos Getspecial

Personlig musemåtte

Sidder gavemodtageren meget ved sin pc? Forkæl ham/hende med en personlig musemåtte som du du kan designe med dit eget billede og tekster. Vælg en normal, rund eller speciel hjerteformet musemåtte. 

Design din personlige musemåtte her hos Yoursurprise

Champagne i en luksusgraveret kasse

Fejr kærligheden med champagne. Leder du efter en alsidig gave med et personligt præg? Så er denne flaske René Schloesser i en trækasse perfekt! Champagne er altid en oplagt gaveide. Du designer det hele selv med dit yndlingsnavn eller anden tekst. Du kan også vælge en box med øl, vin eller whisky.

Design din personlige champagnekasse her hos Yoursurprise

Personligt foto på lærred

Få et af jeres bedste minder trykt på lærred og forkæl din udkårne. Du kan nemt designe dit eget lærred i den brugervenlige billedredaktør. Dit billede vil blive udskrevet på ægte kunstneres lærred og håndstrikket på en papkasse af høj kvalitet. Vælg mellem forskellige størrelser og flotte rammer, et egnet lærred til hver væg!

Design dit personlige lærredstryk hos Yoursurprise

Personligt puslespil med foto

Skab et personligt puslespil til din udkårne. Et personligt puslespil kan både bruges til at vise din kærlighed eller måske afsløre en romantisk hemmelighed? Puslespillet kan hænges op i glas og ramme, hvis gavemodtageren ønsker dette. 

Design personligt puslespil hos Yoursurprise

Personlig nøglering i læder

Forkæl din udkårne med en personlig nøglering med valgfri tekst. Denne vidunderligt smukke nøglering i læder er lavet af vegetabilsk garvet fuldnarvet bøffellæder. Med en så unik nøglering er du sikker på at vinde bonuspoint. Med en personlig nøglering, vil du være i gavemodtagerens tanker, hver gang han/hun bruger sine nøgler.

Design din personlige nøglering hos Yoursurprise

SE OGSÅ: Personlige fotogaver

SE OGSÅ: Valentinsdag: Valentinsgave til ham 2022

SE OGSÅ: Valentinsdag 2022: Valentinsgaver til hende

Indlægget Personlige valentinsgaver til ham og hende 2022 indeholder affiliatelinks til troværdige webshops

 

 

error: Content is protected !!