Valentinsdag: Valentinsgave til ham 2023

valentinsgave til ham, Valentinsgaver til ham 2023, valentinsgaver til mænd 2023, valentinsgave 2023, valentinsgave til kæreste 2023, valentinsgave til mand 2023, romantisk valentinsgave 2023, personlig valentinsgave til ham 2023, fræk valentinsgave til ham 2023, årets gaver til ham 2023, hvad er valentinsdag, hvordan opstod valentinsdag, personlige gaver til ham
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Leder du efter den perfekte valentinsgave gave til ham – din kæreste eller ægtefælle? Find gode ideer og inspiration til valentinsgave til ham her.

Find årets valentinsgave til ham. Hos Alletiders Gave har vi samlet de bedste, de sjoveste og de mest romatiske ideer til valentinsgaver til ham 2023.

Når valentinsdag nærmer sig, begynder butikkerne at pynte op med hjerter. Blomsterhandlerne køber ekstra stort ind og chokoladerne lægges i røde æsker med bånd, som sættes helt frem i vinduerne.

D. 14. februar er også bedre kendt som Valentinsdag og over de seneste 20 år blevet mere populær i Danmark. Spørgsmålet om, hvornår det er valentinsdag, bliver imidlertid ikke svært at svare på, for valentinsdag falder på samme dato hvert år. Den 14. februar skal du derfor stå klar med kærlighedserklæringer til din udkårne. Det betyder, at valentinsdag også altid ligger i den 2. uge i februar

På selve dagen er det blevet normalt at forelske par udveksler kort, blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver. Mange fejrer også dagen med en romantisk middag med deres livs udkårne.

Hvordan startede Valentinsdag?

Selvom dagen er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, er den er en fasttømret tradition i USA, hvor der årligt sendes mere end 192 millioner valentinskort. Valentinsdag er altid den 14. februar og er opkaldt efter Sankt Valentin af Rom, der angiveligt led martyrdøden ved halshugning den 14. februar omkring år 269 e.Kr., fordi han ikke ville afsværge sig kristendommen. Kejseren i Rom havde forbudt folk at gifte sig, fordi han mente, at gifte mænd simpelthen var dårlige krigere! Det var ikke et forbud, der faldt i god jord hos folket, og Valentin viede derfor folk i smug. Men det blev opdaget, Valentin blevet fængslet og siden dræbt for sin ulydighed.

Mens han sad fængslet knyttede han venskab med sin fangevogters blinde datter. Ved et mirakel lykkedes det ham at gøre hende seende, hvorefter fangevogteren og hans familie omvendte sig til kristendommen.

Da Valentin blev ført ud til sin henrettelse efterlod han et afskedsbrev til sin veninde – en gestus, som har fået en romantisk fortolkning.

På valentinsdag æres Skt. Valentin for at have hjulpet forelskede par med at blive gift, og som tak husker parrene at give hinanden gaver og kærlighedserklæringer.

Der er dem der mener at Valentinsdag kun er kommercielt og en oplagt mulighed for de mange blomsterhandlere og chokoladebutikker for at tjene lidt ekstra penge. Uanset om det er sandt eller ej, så er Valentinsdag en dag der fejrer kærlighed og hvorfor ikke fejre den sammen med din eneste ene?

At fejre dagen kan gøres på mange måder, det kan både ske ved at lave en god middag, overraske med en buket blomster eller måske overraske med en romantisk gave. En romantisk og unik valentinsgave kræver omtanke, alt efter om det skal være en klassisk valentinsgave, en personlig valentinsgave eller en valentinsgave som oplevelse. Når du skal vælge den rigtige valentinsgave til ham, er det derfor også vigtigt, at du tænker på, hvordan han er som person.

Valentinsgave til ham

Er du helt på bar bund i forhold til valentinsgave, så kan du finde gode ideer til valentinsgave til ham lige her;

Oplevelser i Valentinsgave til ham

En oplevelse i gave er altid en oplagt gaveide. Oplevelser i romantikkens tegn er oplevelser hvor der er mulighed for at dyrke tosomheden og hinandens nærvær. Det er alfa omega at romantikkens oplevelser foregår udenfor parets vante omgivelser, hvor en opvask eller andet, kan forstyrre nærværret og tosomheden. Romantiske gaver kan være et SPA+brunch oplevelse, golfophold eller hotelophold.

Vi har også gode erfaringer med at blande en romantisk gave med en udfordring. Dér hvor det ikke skal være noget med afslapning, to lys på et bord og kiggen hinanden dybt i øjnene. Mange synes mere om at lave noget sammen og at det at udfordre hinanden, også kan være romantisk. Det kan f.eks. være at prøve indendørs ski, dykning i Kattegatcenteretog klatring.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Tænk over hvad gavemodtager vil synes om og om det skal være en gave for ham. Giv et åbent gavekort til oplevelser, lad gavemodtageren selv vælge hvilken oplevelse han foretrækker.

Find den perfekte oplevelse til ham her hos Go Dream

Parfume i Valentinsgave til ham

Parfume er en klassisk valentinsgave både til mænd og kvinder. Det kan være en idé at se på, hvilke andre parfumer din partner har, og se om der er et mønster i den foretrukne dufttype. Så kan det jo være, at en ny parfume baseret på samme note kan have større chance for at ramme rigtigt som Valentinsgave. Er du på bar bund så er hans ynglingsparfume en sikker vinder. Den går du aldrig galt i byen med.

Find flere god bud på en lækker valentinsduft til ham her hos Magasin

Et ur i Valentinsgave

Et ur til ham, kan sammenlignes med et valentinssmykke til hende. Det er en oplagt valentinsgave til ham. Han vil tænke på dig, hver gang han kigger på klokken og det er jo en skøn tanke! Urene her er fra Dissing Ure og leveres i en urboks, hvilket gør gaven en smule eksklusiv.

Se det store udvalg af herreure hos DitUr

Personlig valentinsgave – karikaturtegning efter dine fotos

Forkæl din udkårne med en personlig karikaturtegning. En gave han vil få glæde af længe fremover og som er helt specielt lavet til ham. Når du laver en personlig karikaturtegning bestemmer du selv, hvor mange personer der skal være på tegningen og om tegningen skal være i farver eller sort hvid. 

Bestil den personlige karikaturtegning hos Justkarikatur

Skægpleje i Valentinsgave

Skægpleje er den perfekte valentinsgave til ham der har skæg eller prøver at gro et skæg. At visse interesse i hans passion for skæg, er en god måde at vise din sande kærlighed. Er manden i dit dit en skægtype, så er dette den perfekte gave og gaven vil gøre stor lykke. Her vist et komplet begyndersæt til ham, der har mod på old fashion barbering med skum og rageknov. Overvej at tilføje skægolie eller skægvoks, som er kræs for kendere.

Find din valentinsgave til ham med skæg her hos Made4men

Personlig chokoladegave

Vis din kærlighed med chokolade – de fleste elsker chokolade! Getspecial.dk har specialiseret sig i at lave personlige chokoladeæsker, hvor du både har mulighed for at skrive en besked i chokolade, lave et chokolade billede printet på chokolade eller lave en gaveæske bestående af lækker chokolade og roser. Udover dette tilbyder de et stort udvalg af personlige valentinsgaver såsom personligt billede trykt på træ, personligt krus osv.

Bestil din personlige chokoladegave hos Getspecial

Sig det med blomster

Sig det med blomster på valentinsdag. Er det kun kvinder der skal have blomster på Valentinsdag? Det synes vi ikke! Der er ingen tvivl om at Valentinsdag er en af de travleste dage for mange blomsterhandlere, hvor mange forkæler deres udkårne med en smuk blomsterbuket. Overrask ham du holder af med en blomsterbuket eller måske en blomsterhilsen i form af buket, chokolade og mousserende vin I kan nyde sammen. Med en smuk blomsterbuket med roser, som symboliserer varme og romantik, mærker gavemodtageren virkelig budskabet med din blomsterhilsen.

Ønsker du at forkæle din eneste ene med en buket blomster, kan du enten selv leverer dem til ham eller du kan overraske ham, ved at få dem sendt hjem til ham eller hans arbejdsplads.

Bestil din valentinsbuket online hos Bloomit, der leverer i hele landet

Romantiske gadgets

Kærlighed kan vises på mange måder og er din udkårne hverken til parfume, smykker eller en oplevelse eller er gavebudgettet bare ikke lige så stort i år, så vælg en sød romantisk gave i form af et Valentinskrus, en Valentinsbamse, LOVE balloner, et romantisk spil eller måske kærlighedspiller.

Hos Coolstuff finder du et stort udvalg af romantiske gadgets

Frække gaver til valentinsdag

Gør årets Valentinsdag til en dag I begge sent vil glemme, med en fræk valentinsgave til din udkårne. Selv hvis du ikke plejer at gøre noget ud af det, er det en god anledning til at gøre det ekstra frækt i soveværelset. Sexlegetøj er nøglen til at lære dine egne og din partners lyster og fantasier endnu bedre at kende og med sexlegetøj til par, kan I sammen opnå mere intimitet og nærhed i jeres sexliv.

Find årets frækkeste valentinsgave til ham her hos Winkwink

SE OGSÅ: Valentinsdag 2023: Valentinsgaver til hende

Indlægget Valentinsdag: Valentinsgave til ham 2023 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

1 Response

  1. 01/27/2021

    […] SE OGSÅ: Personlige fotogaver […]

error: Content is protected !!