Johan Bülow julekalender 2019

johan bülow julekalender 2019, johan bülow pakkekalender 2019, johan bülow adventskalender 2019, julekalender til voksne, alletiders gave, juleliv, julegaver til alle, gaveinspiration, julekalender til voksne 2019, pakkekalender til voksne 2019, voksen julekalender 2019, voksen pakkekalender 2019, voksen adventskalender 2019, johan bülow luksus julekalender, johan bülow luksus pakkekalender

En af de julekalendere der står højt på vores ønskeliste i 2019, er Johan Bülow julekalender 2019.

Med Johan Bülow julekalender 2019 bliver nedtællingen til juleaften meget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Johan Bülow har endnu en gang produceret en eksklusiv julekalender med lækre lakrids-oplevelser til hele december. Og med denne julekalender kan det være svært at holde fingrene væk fra næste dags kalenderlåge.

Denne december ønsker vi, at du oplever alle smage og teksturer fra vores lakrids-univers. Glæd dig til en fantastisk julerejse gennem en verden af glimtende kugler, knasende overraskelser og søde fornøjelser. Mens du tæller ned til juleaften, håber vi, at dine dage fyldes med barnlig glæde – og de ting, der minder om den: lakrids og chokolade. Naturligvis vil vi pakke alle disse overraskelser ind på en ansvarlig måde, hvorfor vi har gjort vores julekalender-emballage bæredygtig igen i år.

Find julekalenderen hos Wistore

Lakrids By Bülow

Johan var af sin mor blevet opdraget til at skulle skabe noget selv. Ikke kun noget, han kunne leve af. Det skulle være noget, skabt med hjertet og for Johan var der ingen tvivl. Han elskede lakrids og mente, at der lå en helt ny verden af nydelse gemt i den rå og trevlede lakridsrod. Ikke bare når det kom an på slik, men også når det gjaldt mad, bagværk, øl – kort sagt alt, hvor det fine krydderi kunne komme til sin ret. Johan ville gøre lakrids til en gourmetoplevelse. Hverken mere eller mindre.

OBS! Julekalenderen kommer i begrænset oplag – så det er med at være hurtig hvis du vil have fat i årets Johan Bülow julekalender.

LAKRIDS BY BÜLOW FAMILE JULEKALENDER 2019

Nu kan hele familien få glæde af de lækre lakrids produkter fra Lakrids by Bülow. Denne december skal hele familien nemlig have chancen for at opleve alle smage og teksturer fra den lækre lakrids-verden. Hele familien kan glæde sig til en lækker julerejse gennem en verden af knasende overraskelser, søde fristelser og glimtende kugler. Mens i sammen tæller ned til juleaften og nyder juledagene, bliver dagene fyldt med barnlig glæde, hvor der hver dag kan åbnes en ny låge med en velsmagende overraskelse. 

Overraskelserne er pakket forsvarligt ind, da Lakrids by Bülow igen i år har valgt en bæredygtig emballage til deres julekalender. Det består af 50 % genbrugt plastik og 50 % Biofoil brugt i indpakningen og dertil bæredygtigt papir.

Find den hos Kitchenone

Indlægget Johan Bülow julekalender 2019 indeholder affiliatelinks

 

3 Responses

  1. 11/04/2017

    […] sjovere med en lakrids julekalender fra Johans Bülow. I år har Johan Bülow både lavet deres klassiske julekalender, men vil du gerne forkæle gavemodtageren lidt ekstra, så er denne julekalender […]

  2. 09/28/2019

    […] SE OGSÅ: Johan Bülow julekalender 2019 […]

  3. 10/06/2019

    […] SE OGSÅ: Johan Bülow julekalender 2019 […]

error: Content is protected !!