Julekalender med te 2019

julekalender med te 2019, pakkekalender med te, adventskalender med te, te julekalender 2019, te pakkekalender 2019, te adventskalender 2019, pukka julekalender, english tea julekalender, julekalender til voksne, pakkekalender til voksne, adventskalender til voksne, drikbar julekalender, alletiders gave, gave til hende, gave til ham, te gaver, gaver med te, gaveinspiration, julegaver til alle, økologisk julekalender, økologisk pakkekalender, økologisk adventskalender, julekalender med økologisk te, pakkekalender med økologisk te, adventskalender med økologisk te, carstensen tehandel julekalender 2019, julekalnder med te 2019, pakkekalender med te 2019, adventskalender med te 2019

Julekalender til voksne? Ja ærligt talt, hvorfor er det kun de mindste i familien der skal forkæles? Kender du en voksen som du synes trænger til noget ekstra forkælelse, så kan vi anbefale en julekalender med te 2019.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Forkælelse af smagsløgene er altid en populær gaveide. Med en julekalender med te, giver du gavemodtageren rig mulighed for at smage/nyde forskellige lækre te-varianter hen over december måned, mens der tælles ned til jul.

English Tea Julekalender 2019

Nyd en varmende kop te hver dag i december frem til jul! Tekalenderen fra English Tea Shop er fyldt med økologisk te, der lader teelskeren tælle ned til jul på den hyggeligst tænkelige måde. Tekalenderen er en hyggelig julekalender til voksne – lige god uanset om du forærer den til en teelsker eller under dig selv en tidlig julegave! Bag hver låge i tekalenderen gemmer der sig pyramideposer med økologisk te i julede smage såsom granatæble, hibiscus og ingefær med tranebær. I alt får du tolv forskellig tesmage, og her står sort, rød, grøn og hvid te i kø med roobois og urtete, der alle passer rigtig godt på en kold decemberdag!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Te julekalender 2019

Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Alle teer er individuelt pakket ind som en lille gave, så det er en overraskelse, hvilken type te der gemmer sig indeni. Denne julekalender er pakket i hånden, og er ekstra hyggelig at forsøde december med. 

Her får du en rigtig hyggelig te julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.  Du får 24 små pakker, så du hver dag kan åbne en pakke og smage en ny te.  10-15 g løs te i hver pose, og poserne har vejledning om trækketid og vandtemperatur.  Giv dig selv en dejlig te julekalender eller glæd en du holder af. 

Find julekalenderen hos Teacup

Tea & Taste julekalender 2019

Pakkekalender til voksne med 24 kalendergaver fra Teacups sortiment. Her får du ikke kun te, men også andre små smagsprøver fraTeacups udvalg. Her får du en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december. Du får 24 små pakker, som er individuelt pakket ind. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc. 

Find den hos Teacup

Maggies pakkekalender med specialiteter

Dejlige juleting fra Maggies hylder i butikken er lagt i denne julekalender. Pakkekalenderen indeholder blandt andet rosevin, te, juleting, trøfler, chokolade, marmelade mm. En pakkekalender som uden tvivl vil skabe glæde hos de fleste.

Find den hos Maggies

Growers Cup Te Julekalender 2019

Den store succes fra 2018, er igen i år blevet lancere, så alle te elskerne også kan få en varm december månede. Te julekalender indholder 25 breve med et udvalg af de lækreste te fra Growers Cups sortiment. Du får ikke kun varmen i den kolde juletid, men du får også en udsøgt smags oplevelse. Teen er lavet på de bedste økologiske produkter, som du kan nyde hele december måned. I hvert brev får du 2 kopper dejlig te. 

Find den hos Coolshop

Te Julekalender med 2 x 24 tebreve

Te julekalender med 2 x 24 forskellige tebreve fra Carstensens Tehandel i Aabenraa. Alle teposer er 100% komposterbare og biologisk nedbrydelig.

Find den hos Wistore

Pukka julekalender 2019

Smuk Pukka te julekalender, med en økologisk, velsmagende te til hver dag i december. Indholder 1 brev af  24 forskellige slags te.

Finde hos Helsebixen

SE OGSÅ: Karamelleriet julekalender 2019

SE OGSÅ: Johan Bülow julekalender 2019

 

Indlægget Julekalender med te 2019 indeholder affiliatelnks

1 Response

  1. 10/02/2019

    […] SE OGSÅ: Julekalender med te 2019 […]

error: Content is protected !!