Unikke oplevelser i København

oplevelser i københavn for hele familen, oplevelser i KBH, oplevelser i hovedstaden, unikke oplevelser i København, sjove oplevelser i København, Adrenalin oplevelser i københavn, madoplevelser i københavn, smagsoplevelser i København, miniferie i københavn, byvandring i københavn, kurser i københavn, gave til ham, gave til hende, gave til manden der har alt, gave til mor, gave til far, oplevelsesgaver i København, oplevelsesgaver i KBH
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

For en du holder af med en af de mange skønne oplevelser København har at byde på!

Oplevelser i København er for hele familien. Hos Alletiders Gave har vi samlet nogle af de mest unikke oplevelser i hovedstaden, som vi skabe gode minder.

Hvorfor er oplevelser en god gaveide?

Du kender det sikkert. Gaven til dem der har alt – både voksne og børn. Hvad er det lige vi finder på? Noget de ikke har i forvejen, noget de ikke selv finder på. Noget de ikke selv køber til sig selv… Vi hører voksne der siger “jeg ønsker mig ingenting/ingen ting” og “jeg ønsker mig ikke noget man kan tørre støv af på”. Materielle gaver til dem der selv køber alt hvad de har lyst til, er nærmest umuligt. Materielle gaver har en stor værdi hvis de er ønsket og hvis de opfylder et behov hos gavemodtageren. Men hvor længe har en materiel gave egentlig værdi? Hvor mange af dine materielle fødselsdagsgaver fra forrige år, har fortsat værdi hos dig?

Af vores gaver fra forrige år, er det helt sikkert oplevelserne, der fortsat har mest værdi. Det handler om minderne af de oplevelser vi havde. Det gode minde om koncerten, turen i biografen og dagen hvor vi prøvede kræfter med katring i København. Minder om ferier, stunder og gode oplevelser sammen med mennesker man holder af, er I vores optik, mere værd end materielle ting – i hvert fald på den lange bane. Vores ønskeseddel indeholder både materielle ting og oplevelser.

En god oplevelse kan være mange ting. Vi kommer her med gode idéer til oplevelser i København. Alle oplevelser skal tage udgangspunkt i gavemodtagerens interesser og hvad han/hun synes om.

Oplevelser i København

Udover at København er Danmarks hovedstad, så er det også en populær storby i Europa, som hvert år tiltrækker mange turister. København er en ældgammel by, og navnet på vores hovedstad kan faktisk spores helt tilbage til middelalderen. København er delt op i flere skønne områder, som hver især har noget unikt at byde på.

I Købehavn finder man et bredt udvalg af oplevelser, hvad enten det skal være smagsoplevelser i København, action oplevelser i København, Wellness oplevelser i København, dyreoplevelser i København, historiske oplevelser i København mm.

Oplevelser i København er sagt med andre ord, oplevelser for hele familien. En oplevelsesgave til København er derfor oplagt uanset om du skal finde en gave til kæresten, ægtefællen, din bror/søster, dine forældre, bedsteforældre eller en anden du har kær.

Her hos Alletiders Gave, har vi samlet et bredt udvalg af unikke oplevelser i København. Alle oplevelser er fundet hos Go Dream, som giver dig mulig for at bestille oplevelsen hjemmefra og overraske gavemodtageren.

Oplevelsesgaver i København

Brunch i København

En gave der altid falder i smag. Forær oplevelsesgaven til én du holder af og del oplevelsen sammen i Københavns charmerende rammer, eller glæd et par med et gavekort til en uforglemmelig brunchoplevelse i byens hjerte.

Find oplevelsen hos Go Dream

VIP-tur i luftballon over København inkl. bobler og picnic

En helt uforglemmelig oplevelse. Se Københavns mange smukke tårne og oplev Tivoli, Rådhuspladsen og Operahuset fra 500 meters højde. En enestående og fascinerende oplevelse, som kun et fåtal af danskere har oplevet. Flyveturen inkluderer en afsluttende luksus picnic og et glas bobler efter landing.

Find oplevelsen hos Go Dream

oplevelsesgaver til børn, oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn i københavn, børneoplevelser i københavn, oplevelser med børn i hele danmark, oplevelser med børn på sjælland, oplevelser med børn på fyn, oplevelser børn i jylland, oplevelse i gave til barn, hvad er en god oplevelse for børn, sjove oplevelser for børn, dyreoplevelser for børn, aktive oplevelser for børn, mad oplevelser for børn, madkursus for børn, oplevelser for hele familien, oplevelsesgave til hele familien

Spøgelsesvandring i Københavns gader

I skæret fra staldlygten tager vi dig med på en byvandring til nogle af de steder i København, hvor rygtet siger, at spøgelser hjemsøger huse og gader. Hør historier om helt almindelige menneskers oplevelser med spøgelser og se gamle bygninger, hvor danske helte og berømtheder har holdt til – og måske er de der stadigvæk?

Find oplevelsen hos Go Dream

oplevelsesgaver til børn, oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn i københavn, børneoplevelser i københavn, oplevelser med børn i hele danmark, oplevelser med børn på sjælland, oplevelser med børn på fyn, oplevelser børn i jylland, oplevelse i gave til barn, hvad er en god oplevelse for børn, sjove oplevelser for børn, dyreoplevelser for børn, aktive oplevelser for børn, mad oplevelser for børn, madkursus for børn, oplevelser for hele familien, oplevelsesgave til hele familien

Guidet natmandstur i Københavns gader

Gå i natmændenes fodspor rundt i Københavns gader og opdag en side af danmarkshistorien, som i mange år har være glemt. På denne guidede tur med Ghosttour i Københavns gader, vil du opleve historien om den ultimative underklasse i 1700-tallets København.

Find oplevelsen hos Go Dream

3 timers flydende selvforkælelse i Float Studio København

Float Studio København tilbyder en beroligende og unik oplevelse. Her kan du svømme vægtløst i en saltvandstank, hvilket fremmer dyb afslapning, reducerer stress og forbedrer mental klarhed. Studioet skaber en atmosfære af ro og velvære, der giver dig mulighed for at slippe hverdagens stress og finde indre balance.

Find oplevelsen hos Go Dream

1 overnatning med morgenmad i glamping homes

Oplev en unik glampingoplevelse ved Københavns Surfcenter! Det idylliske tilflugtssted, der kombinerer naturens ro med eventyrlig surfstemning, kun 20 minutter fra Københavns pulserende liv. Skab uforglemmelige minder under åben himmel, hvor samvær og natur går op i en højere enhed.

Find oplevelsen hos Go Dream

Personlig undervisning i sensuel dans

Dansetimen foregår ved en professionel kvindelig danseinstruktør, som vil vejlede og guide dig gennem hele forløbet. Du vil opleve, hvordan du langsomt slapper af, bløder op og får en helt ny personlig energi og udstråling. Og du vil hurtigt føle befrielse i dansen, og mærke hvordan din krops sensuelle energier fylder dig med glæde, varme og en enorm styrke.

Find oplevelsen hos Go Dream

Karamelsmagning for 2 i København

Kom helt tæt på når Karamelleriets karamelkogere laver de bløde, søde lækkerier som vi alle er så vilde med. Du får et indblik i dagligdagen som karamelkoger, og selvfølgelige skal du også smage på de lækre, håndlavede karameller.

Find oplevelsen hos Go Dream

Wallmanns Dinnerparty for 2 personer inklusiv 4-retters

Wallmans jubilæumsshow JUBILEE er en hyldest til de mange gæster, der de sidste 20 år har været med til at skabe en kæmpe FEST i den ikoniske Cirkusbygning. Du kan glæde dig til et fantastisk show med musik af Prince, Coldplay og Taylor Swift, forførende dans, et heftigt live-band, højtflyvende akrobatik og storslået scenografi.

Find oplevelsen hos Go Dream

60 minutters mystery room-oplevelse

Timequest Live Escape Game er ny populær samarbejdsaktivitet for den sofistikerede teambuildingoplevelse. Holdet kommer I ind i et rum fyldt med gåder, mysterier og skjulte spor. I har nu 60 minutter til sammen at finde skjulte ledetråde og løse mysterierne.

Find oplevelsen hos Go Dream

1,5 times flødebollekursus med professionel flødebolleekspert

Har du en sød tand? Så skal du glæde dig til dette lækre flødebollekursus. Lær hvordan du laver dine egne flødeboller, og få lækkerier med hjem. Flødebollekurset er en rigtig lækker oplevelse til dig selv eller en du holder af. 

Find oplevelsen hos Go Dream

Middag for 2 hos Brødrene Prices restauranter

Med dette oplevelsesgavekort kan modtageren og en +1 besøge Brødrenes Prices 3 restauranter og frit vælge fra det lækre menukort for gavekortets værdi. Giv dig selv eller en du holder af en mindeværdig aften fyldt med gastronomisk glæde hos Brødrene Price.

Find oplevelsen hos Go Dream

Bogoplæsning af forfatter fra yndlingsgenre

Giv en litterær oplevelse på en unik location i gave. Lad modtageren dykke ned i siderne på deres yndlingsgenre på en måde, de aldrig har oplevet før. Med denne oplevelse kan modtageren give op til 10 venner en unik aften med oplæsning af en forfatter indenfor yndlingsgenren.

Find oplevelsen hos Go Dream

Privat helikoptertur hos HeliCompany

Bliv løftet op og se Danmark ovenfra på en smuk 20 til 25 kilometers flyvetur, svarende til 10-15 minutter. Nyd synet af det smukke landskab som man kender med marker, veje og byer under jer og mød himlen helt tæt på – med denne helikoptertur vil I have mulighed for at opleve verden i et nyt perspektiv. I sandhed en opløftende oplevelse!

Find oplevelsen hos Go Dream

Herremiddag for 2

Så er der dømt bøf og bajere for alle pengene! Tag en sulten ven med på kødædertogt med hele molevitten inkluderet. I får hver en saftig 400 gram Ribeye steak med sprøde pomfritter, garniture, lækker sovs og selvfølgelig en stor, iskold fadøl eller sodavand til at skylde det overdådige måltid ned med.

Find oplevelsen hos Go Dream

Windsurfing

Med professionelle og passionerede instruktører samt markedets bedste udstyr, får du med garanti en surf oplevelse i særklasse. Alle kurser afholdes ved Amager Strandpark, og der er mindst 1 instruktør pr. 6 kursister, så du er sikret et godt kursusforløb med en masse individuel tid med instruktørerne.

Find oplevelsen hos Go Dream

Prøvedyk i havet

At dykke er som at se en helt ny og forunderlig verden åbne sig for øjnene af dig. Oplev den utrolige fornemmelse, når du dykker for første gang og trækker vejret under havets overflade.

Find oplevelsen hos Go Dream

Søde sager for 2

Dette er gavekortet til ham/hende med en sød tand, hvis trang til søde sager ikke har ændret sig siden, du var barn! Nyd alt fra lagkage til pandekager og vafler på en række fristende caféer og spisesteder rundt omkring i Danmark

Find oplevelsen hos Go Dream

Ølsmagning hos Dammbergs Ølmagasin på Nørrebro i København

Midt på travle Nørrebrogade i København ligger der en lille perle for ølelskere, nemlig Dammbergs Ølsmagning. Her specialiserer de sig indenfor dansk specialøl, cider og vin, da de ønsker at hylde det skatkammer af lækre råvarer og bryggerier, som Danmark besidder. Besøg Dammbergs Ølmagasin og nyd den hjemlige stemning, samt den gode øl.

Find oplevelsen hos Go Dream

Saunagus for 2 hos Just sauna

 I Københavns rå sydhavn ligger en skøn oase kaldet Just Sauna. Her har det lokale sauna-community bygget en smuk sauna, som har til formål at tilbyde dig saunaterapi, som er godt for både sjæl og krop! 1,5 times sauna med 4 runder gus for 2 personer med professionel gusmester.

Find oplevelsen hos Go Dream

Infrarød sauna + salt terapi for 2 personer

En unik spa oplevelsei København. Hos House of Salt tilbydes behandlingerne infrarød sauna, hydrogen behandling og salt terapi. Besøg House of Salt og oplev de positive ændringer, som en smule mindfullness kan medføre.

Find oplevelsen hos Go Dream

oplevelsesgaver til børn, oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn i københavn, børneoplevelser i københavn, oplevelser med børn i hele danmark, oplevelser med børn på sjælland, oplevelser med børn på fyn, oplevelser børn i jylland, oplevelse i gave til barn, hvad er en god oplevelse for børn, sjove oplevelser for børn, dyreoplevelser for børn, aktive oplevelser for børn, mad oplevelser for børn, madkursus for børn, oplevelser for hele familien, oplevelsesgave til hele familien

Menneskeskæbner – en guidet tur i Københavns gader

I staldlygtens skær hører I både vandrehistorier, fortællinger og anekdoter tilknyttet vores gamle hovedstad. Oplev den indre by og opdag gader og bygninger i et nyt lys og hør samtidig, hvordan københavnerne har oplevet, overlevet og levet i København.

Find oplevelsen hos Go Dream

60 minutters Kranio-Sakral Terapi

Kranio-sakral terapi er en blid men dybdegående behandlingsform, der forbedrer funktionen af det kranio-sakrale system. Behandlingen opleves som en dyb form for afspænding. En næsten søvntilstand hvor man drømmer, flyder men er bevidst om sine omgivelser og slapper helt af.

Find oplevelsen hos Go Dream

Champagnesmagning for 1 person

Aftenen vil være fyldt af fantastiske champagner, franske specialiteter og hygge. Du skal smage på forskellige typer af champagner, f.eks. Årgangschampagne, Blanc de Blanc, Blanc de Noir og Rosé. De franske specialiteter der serveres under smagningen er nøje udvalgt så de passer perfekt til de 5 forskellige champagner der bliver serveret.

Find oplevelsen hos Go Dream

Løs modmysteriet ved Christiansborg

Året er 1914 og København er plaget af forbrydelser og mord. Du og op til fem andre påtager jer opgaven som erfarne politibetjente, der skal finde forbryderne bag de mest dystre kriminalsager byen endnu har set. Jeres assistance påkræves til en helt særlig sag, da I modtager et brev, der bærer kongens monogram. I brevet fremgår det at en vigtig person er forsvundet – og at en ligdel er blevet fundet.

Find oplevelsen hos Go Dream

Guidet tur på hesteryg i Dyrehaven

Tag med på ridetur ad snoede stier og oplev smuk skov og natur fra hesteryg. En erfaren rytter og guide tager dig med på en skøn tur med masser af frisk luft. Her kan du alt efter årstiden opleve at ride i omgivelser, hvor bøgen springer ud, under grønne trætoppe, gennem blade i flotte efterårsnuancer eller i blødt, stemningsfuldt snedække. Et dejligt gavekort for alle der trænger til at opleve naturen på en ny måde. Turen er helt oplagt at invitere en god ven, kæresten eller hele familien med på.

Find oplevelsen hos Go Dream

Listen med oplevelser i København bliver løbende opdateret…

 

SE OGSÅ: Oplevelsesgaver til børn

SE OGSÅ: 10 oplevelser til konfirmanden 2021

SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten

Indlægget Unikke oplevelser i København indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

2 Responses

  1. 03/12/2021

    […] SE OGSÅ: 35+ unikke oplevelser i København […]

  2. 06/21/2021

    […] +35 unikke oplevelser i København […]

error: Content is protected !!