Gave til konfirmand 2019

gave til konfirmand 2017, konfirmationsgave 2017, konfirmation 2017, konfirmand 2017, gave til konfirmander 2017, konfirmationsgaveideer, konfirmationsgave til hende 2017, konfirmationsgave til ham 2017, Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration,
Årets konfirmationer står snart for døren for mange konfirmander rundt om i landet. Konfirmation er en stor dag for både piger og drenge og det er sjældent en dag der går stille hen. Gaver til en konfirmation er som regel en udfordring. De fleste konfirmander ønsker sig nemlig penge, så de selv kan købe, hvad de har lyst til. Vi har tidligere givet 3 forskellige bud på alternative pengegaver til konfirmanden – læs med her.

De typiske konfirmationsgaver til drenge er som regel elektronik (bærbar, smartphone, playstation mm.), penge, cykel, sportsudstyr, ur mm. Hvor de typiske konfirmationsgaver til piger er elektronik (bærbar, smartphone mm.), parfume, smykker, taske mm.

Vi har valgt at samle en liste med inspiration til gave til konfirmand 2019 til både drenge og piger:

Elektronik

Selvom penge står højt på de fleste konfirmanders ønskeseddel, står elektronik også højt på de fleste drenge og pigers ønskeseddel. Elektronik er oftest en af de lidt dyrere gaver, som enten forældrene eller de nærmeste i familien giver til konfirmanden. De typiske ønsker indenfor elektronik er typisk en bærbar, smartphone, spillekonsol eller et kamera – disse gaver kan finde hos f.eks. Wupti, der tilbyder et bredt udvalg af elektronik til gode priser. Står der gamerudstyr på ønskesedlen er Webdanes det bedste valg. Læs også Gave til gamer.

Oplevelser og rejse

Minder om ferier, stunder og gode oplevelser sammen med mennesker man holder af, er I vores optik, mere værd end materielle ting og er da også de senere år blevet mere populært som konfirmationsgave. Vi tror da også at oplevelser blive en populær gaveide til årets konfirmander. Og her er mulighederne mange det kan være en rejse, et årskort til yndlingsholdets kampe, en koncert oplevelse med det store idol, billet til festival, en udflugt eller forkælelse. Mulighederne er mange – find ud af hvad der passer til konfirmandens interesser. Her er lidt af de mest populære oplevelser til konfirmander 2017:

Gå amok i pølsevogn

Biograftur

Model for en dag

En dag som stuntman

Mulighederne mange – find flere oplevelsesgaver hos hhv. DuglemmerdetAldrig og GoDream.

Punge, taske og rejseudstyr

Lige indenfor dette område, er der flere muligheder og endda muligheder for nogle gode gaver, som konfirmanden kan få glæde af lang tid fremover.

Konfirmation er ofte lige med at konfirmanden får en del kontanter og vi er sikre på at det ikke bliver nogen undtagelse for konfirmanden 2017 og derfor er en oplagt konfirmationsgave at give en lækker pung i gave. Og husk nu når du giver en pung i gave at ligge lidt penge i. Det siges at bringe ulykke at give en tom pung.

Ved du at forældrene giver elektronik i gave, har du måske en oplagt gavemulighed. En del konfirmander oplever nemlig til deres konfirmation at blive udstyret med en pc eller ipad og her kunne det være relevant at give konfirmanden en taske til at beskytte det nye elektronik i.

Skulle konfirmanden få en rejse i konfirmationsgave af nogle af de andre gæster eller ved du at konfirmanden står for at skulle ud at rejse i den kommende tid, men ikke har sin egen kuffert eller rejseudstyr, så er dette en oplagt gaveide. En kuffert er desuden en god investering, da den kan bruges til mange rejser fremover.

Find et stort udvalg af punge, tasker og rejseudstyr hos f.eks. Carriealong.

Parfume 

Parfume er ofte et sikkert hit hos mange unge konfirmander. Mange drenge og piger elsker at bruge en god og kvalitetsfyldt parfume, hvorfor denne gave typisk også vil falde i meget god jord og typisk er en af de ting de ikke køber til dem selv.  Hos BilligParfume.dk finder du et stort udvalg af dufte og parfume til både mænd og kvinder, og hvor der kan spares til 65% på alle de kendte mærker. Hos Billigparfume.dk er det også muligt at finde et stort udvalg af makeup og hudpleje til konfirmandinden.

 

Smykker og ure

Smykker er en god traditionel gaveide til piger, blandt de populære smykkemærker er Nordahl, Pernille Corydon, Stine A og Scherning – du finder dem alle hos Smykkemester. Desuden kan vi anbefale at du/I overvejer et personligt smykke.Ure er også et populært gaveønske til både piger og drenge, et af de helt populære mange indenfor ure er Daniel Wellington.

Karikatur tegning

En sjov og lidt anderledes gaveide er en personlig karikaturtegning, som kan være med til at minde konfirmanden om den store dag. Der er intet, der kan hamle op med personlige gaver, da de vækker følelser og glæde hos modtageren. Nyder du at glæde dine medmennesker, vil det være oplagt for dig at få lavet en karikatur tegning, som modtageren kan få glæde af resten af livet. Karikatur tegning kan du bestille nemt og sikkert på nettet – læs mere her.

 

Find mere inspiration til konfirmationsgaver 2019

Indlægget Gave til konfirmand 2019 indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!