Beauty julekalender 2019

beauty julekalender 2019, beauty pakkekalender 2019, beauty adventskalender 2019, kosmetik julekalender 2019, kosmetik pakkekalender 2019, kosmetisk adventskalender 2019, makeup julekalender 2019, makeup pakkekalender 2019, makeup adventskalender 2019, hudpleje julekalender 2019, hudpleje pakkekalender 2019, hudpleje adventskalender 2019, julekalender til teenager 2019, pakkekalender til teenager 2019, julekalender til voksne 2019, julekalender til kvinder, feminin julekalender, julekalender med sminke 2019, pakkekalender med sminke 2019, adventskalender med sminke 2019

En beauty julekalender 2019 er oplagt til teenagepige eller kvinden der går op i udseende og hudpleje. Forkæl dig selv, eller en du holder af med en af de smukke og lækre julekalendere.

En Beauty julekalender 2019 er en pakkekalender med beauty produkter der vil skabe glæde både i december og i mange måneder bagefter.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Er modtageren en der går højt op i sit udseende, så lad hende få lidt forkælelse i december i form af en beauty julekalender 2019:

Decléor Xmas Julekalender 

Nyd Decléor’s julekalender og gør December til en måned fyldt med overraskelser. Denne kalender indeholder luksuriøse produkter der både renser, fugter, beroliger. Alt hvad din hud har brug for, indkapslet i 24 kasser med full & delux størrelser af Decléors ikoniske produkter. Kalenderen er desuden yndig at se på, og det kan være svært at holde sig til en enkelt låge om dagen.

Denne pakkekalender er perfekt til dig der ønsker at forkæle dig selv lidt mere i julen. Eller dig, der kender en der skal forkæles mere end normalt. Uanset hvad, så er du sikret kvalitets produkter med højt indhold af naturlige ingredienser og æteriske olier fra planter og blomster.

Find den hos Med24

Bomb Cosmetics Bath Bomb Julekalender

Julekalenderen fra Bomb Cosmetics er sprængfyldt med badebomber, sæber og andet, som vil gøre øjeblikket i badekarret til dagens dejligste!

Bag de fireogtyve låger i julekalenderen gemmer der sig julede bath bombs og “mallows”, som takket være deres kombination af æteriske olier, kakao- og sheasmør smelter i det varme vand og spreder velduft samtidig med, at de genfugter din hud. Du finder også skrubbecreme, sæbe og håndcreme, som både plejer og frisker op, så du føler dig klar til at tage fat på julens gøremål, når du kommer op af badet. Brittiske Bomb Cosmetics fremstiller deres badebomber og sæber i hånden, og de søde og farveglade badeprodukter liver garanteret op i decembermørket!

Find den hos Coolstuff

Make up julekalender 2019

December kan let føles som en eneste lang og grå venten. Julefestlighederne begynder jo først den fireogtyvende, og før da er der vældigt mange decemberdage, hvor der er behov for farver, fine ting og overraskelser for at kvikke op på tilværelsen. Vores sminkekalender giver dig netop den tiltrængte flugt fra julestressen – og som bonus har du derefter alt, hvad du behøver, for at gøre dig festfin til nytårspartyet!

Bag de fireogtyve luger i sminkekalenderen gemmer der sig blandt andet læbestift, øjenskygge og neglelak i glade, julede nuancer. Desuden får du flotte negledekorationer og praktisk skønhedstilbehør såsom sminkebørste og et lille spejl. Julekalenderen med sminke bliver en perfekt overraskelse til en, der har brug for at tage sig lidt ekstra af sig selv før jul!

Find den hos Coolstuff

NYX julekalender 2019

Lip it up og boogie down med NYX Limited Edition Love Lust Disco Greatest Hits Julekalender. Den indeholder et mix af 24 bestsellers til ethvert makeup look. Julekalenderen har en værdi på 1824 kr.

Find den hos Coolshop

Julekalender med neglelak

I år er det på tide at dumpe den triste chokoladekalender – den kubistiske Julekalender med neglelak er her med en rigtig neglebider af en overraskelse bag hver luge! Det er naturligvis en ny farve eller noget andet, som hører til neglepleje, hver dag – I rette tid før juleaften har du masser af flot lak, du kan vælge og vrage imellem. Er det glitter, pastel eller glitrende metallic-lak, som matcher dit juloutfit bedst?Kurer juleuroen i maven ved at male neglene i en ny farve hver dag frem til jul. Julekalenderen med Neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Naturfarm julekalender

Naturfarm Adventskalender med 4 overraskelser! Adventskalenderen indeholder økologiske AMBER produkter:

Nr. 1: Amber Cleansing Bar 125 g.
Nr. 2: Kit med Amber Bath & Shower Gel 25 ml., Amber Soft Shampoo 25 ml., Amber Body Lotion 25 ml., Amber Face & Body Scrub 25 ml.
Nr. 3: Amber Roll-on Deo 60 ml.
Nr. 4: Amber Day & Night Face Cream

Find den hos Helsebixen

The Body shop beauty julekalender 2019

Vi præsenterer julekalenderen, som du altid har drømt om. The Body Shop vil gerne have dig til at forestille dig en jul, hvor alt er muligt. Det er den tid på året, hvor man kan ønske sig hvad som helst … Hver dag i december fejrer vi fantastiske kvinder samt deres store drømme og bedrifter med små, daglige fakta, som vi håber, vil inspirere og motivere dig. Bagefter kan du samle de tomme æsker og bygge din helt egen, magiske juleby. Og produkterne? Gå en tur gennem gaderne i denne festlige by, og tag et kig bag hver dør for at få en daglig skønhedsoverraskelse. Vi har nøje udvalgt 24 produkter fra vores mest populære krops- og badkollektioner inklusive Special Edition-serier – og et par stykker, som du kender og elsker.

Find den hos The Body Shop

The Body Sop luksus julekalender 2019

Vi præsenterer luksuskalenderen med veganske produkter, som du altid har drømt om. The Body Shop vil gerne have dig til at forestille dig en jul, hvor alt er muligt. Det er den tid på året, hvor man kan ønske sig hvad som helst … Hver dag i december fejrer vi fantastiske kvinder samt deres store drømme og bedrifter med små, daglige fakta, som vi håber, vil inspirere og motivere dig. The Body Shop har nøje udvalgt 25 lækre produkter fra deres yndlingskollektioner, bl.a. populære hudplejeprodukter, velduftende produkter til krop og bad samt makeup.

Find den hos The Body Shop

The Body Shop ultimative julekalender 2019

Vi præsenterer den ultimative julekalenderen med veganske produkter, som du altid har drømt om. The Body Shop vil gerne have dig til at forestille dig en jul, hvor alt er muligt. Det er den tid på året, hvor man kan ønske sig hvad som helst … Kalenderen er det ultimative valg for skønhedsfans. Gå en tur gennem gaderne i denne festlige by, og tag et kig bag hver dør for at få en daglig skønhedsoverraskelse fra vores yndlingskollektioner, bl.a. populære hudplejeprodukter, velduftende produkter til krop og bad samt makeup.

Find den hos The Body Shop

Jeffree Star Cosmetics Julekalender 2019

Forkæl dig selv, eller dine nærmeste med den ultimative Jeffree Star Julekalender 2019. Kun det bedste til én ægte Jeffree Star Cosmetics fan. Årets Jeffree Star Cosmetics Julekalender 2019 er fyldt  24 lækre makeup overraskelser, én til hver dag i december, med et udvalg af gaver fra Jeffree Star Cosmetics fantastiske makeup univers og lækre produkter. Farverne i kalenderen er ikke crazy farver men farver de fleste kan bruge. Der er flere paletter i kalenderen. Kalenderen er pakket smukt ind i folie gaveposer med kalendertal, og samlet i én sort luksus gaveæske med silkepapir med guldstjerner.

Find den hos House of Stars

House of Stars Cult Cosmetics – Star Julekalender 2019

I Julekalenderen finder du 24 lækre kalendergaver udvalgt fra deres bestseller brands.
Julekalenderen er pakket ind i en sort el hvid luksus gaveæske med bånd, og hver enkel pakke i gavepose med dato på. Så du får en lækker gave til og med den 24 december. Den perfekte pakkekalender til énhver hudpleje og makeup fan.

Find den hos House of Stars

House of Stars Cult Cosmetics – Skincare Julekalender 2019

I Skincare Julekalenderen finder du 24 lækre hudpleje kalender gavert fra House of Stars populære mærker.. Julekalenderen er pakket ind i en smuk hvid luksus gaveæske med  silkebånd. Hver enkel pakket i guld gavepose med med dato på- så du har en pakke til hver dag til og med den 24 december. Den perfekte lux pakkekalender til énhver hudpleje fan.
 

Jeffree Star Cosmetics Adventskalender 2019

Forkæl dine nærmeste med årets Adventskalender fra Jeffree Star Cosmetics, eller gør ventetiden sjovere for dig selv. Køb årets Jeffree Star Cosmetics Adventskalender 2019 med 4 populære makeup overraskelser, én til hver søndag i julen. ( Alle 4 gaver er full size )  I år skal du ekstra forklæes så der er en Jeffree Star Cosmetics palette gave i. Kalenderen er pakket i smukke Jeffree Star Pink gaveposer, og leveres i en sølv gavepose.
 

 

Indlægget Beauty julekalender 2019 indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!