Mandelgaver til børn 2024 – mandelgaveideer

mandelgaver til børn, mandelgaver til små børn 2024, mandelgaver til børn 2024, mandelgaver til piger 2024, mandelgaver til drenge 2024, mandelgave ideer til børn 2024, inspiration til mandelgave til børn,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter inspiration til årets mandelgaver til børn 2024? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Mandelgaver til børn 2024 er samling af årets mest populære mandelgaveideer til børn – både drenge og piger.

I vores efterhånden store familie, holder vi jul i Gilleleje, hvor hele familien samles – hvert år. Vi har i mange år holdt en slags sammenskuds-jul, hvor oldefar medbringer vine, mormor køber ænderne og vi står for mandelgaverne. Vi har derfor mange års erfaring med at finde en god mandelgave, som alle bliver begejstret for.

Årets mandelgave 2021 skal selvfølgelig ikke afsløres her, men faktisk er det mandelgaver og ikke en enkel mandelgave, der skal være klar til den søde traditionsbundne leg om mandler og gaver. Det er nemlig sådan at vi snyder med mandelgaven til børnene. I vores familie er der mandelgave til alle børn, men kun én mandelgave til voksne.

Mandelgaven er én af de vigtigste traditioner juleaften, men vi ved også det kan være en udfordring at finde på en god mandelgave. Vi har samlet vores bud på gode mandelgaver til børn 2024.

Mandelgaver til børn 2024

Sigurds Danmarkshistorie spil

Årets mandelgave ide til børn er dette spil Sigurds Danmarkshistorie. Sigurd fortæller danmarkshistorie er en rigtig populær børnebog, hvor børnene kan lære om danmarkshistorien på en let og forståelig måde. Denne populære bog har dannet grundlag for det sjove spil. Spillet kan samle hele familien – både børn, forældre og bedsteforældre kan deltage. Spillet er ikke alene sjovt, det er også lærerigt for både børn og voksne.

Find spillet hos Bog & Ide

Gaveæske Japan – Tokimeki

Har du et barn der elsker slik og frisk på at smage nye ting? Så er dette den perfekte mandelgave. Giv en smagsrejse til Japan med vores eksklusive gaveæske fra Tokimeki! En perfekt gave til alle, der elsker japanske lækkerier og overraskelser. 

Find den hos Coolstuff

mandelgaver til børn, mandelgaver til små børn 2021, mandelgaver til børn 2021, mandelgaver til piger 201, mandelgaver til drenge 2021, mandelgave ideer til børn 2021, inspiration til mandelgave til børn,

Candyfloss-maskine – KitchPro

Uden tvivl årets sejeste mandelgave.  Alt hvad du skal bruge, er sukker og en candyfloss-maskine. Så har du en perfekt candyfloss på nogle minutter!

Find den hos Coolstuff

Glitterkugle

9.5 cm kugle Med superflot glitterlyseffekt, perfekt til at skabe et magisk og sjovt lys på børneværelset. En gave som helt sikkert vil vække opsigt og glæde.

Find lampen hos Magasin

Paw Patrol magnettavle

Paw Patrol kridt- og magnettavle i træ med tilbehør Kridttavle. Sættet indholder i alt 90 dele og sikrer leg til rigtig mange timer fremadrettet.

Find tavlen hos Magasin

Boblevaffeljern

Lav de lækreste vafler derhjemme med dette seje vaffeljern fra KitchPro. Med dette barn kan dit barn i fællesskab med dig lave de lækreste luftige vafler derhjemme.

Find det hos Coolstuff

Krokodilletandlæge

Har du et barn der nysgerrig på hvordan kroppen fungerer og leges der meget læge eller tandlæge hjemme hos jer? Så er dette krokodilletandlægesæt lige sagen.

Find det hos Magasin

Chokoladeæske Controller

Er der en gamer til bords? Så er dette den helt rigtige mandelgave. Denne chokoladeæske er som et spil, ingen chokoladeelskende gamer vil gå glip af!

Find den hos Coolstuff

 

Digitalt kæledyr retrospil

Har du et barn der drømmer om at få sit eget kæledyr. Så lad hende/ham starte med dette digitale kæledyr. Dette spil er helt perfekt til timevis af sjov. 

Find kæledyret hos Temashop

 

mandelgaver til børn, mandelgaver til små børn 2024, mandelgaver til børn 2024, mandelgaver til piger 2024, mandelgaver til drenge 2024, mandelgave ideer til børn 2024, inspiration til mandelgave til børn,

LEGO® Animal Crossing Julians fødselsdagsfest

Uanset om det er fødselsdag eller jul, så er LEGO altid en sikker vinder og indeholder dele der kan samles og skille ad flere gange. Perfekt underholdning til juledagene og mange måneder frem.

Find sættet hos Kids-World

En tyggegummimaskine vil helt sikkert være et stort hit som årets mandelgave. Noget de fleste børn vil elske at have stående på deres værelse.

Find maskinen her

Djeco kreasæt med dinosaurer

Ventetiden indtil julegaverne skal åbnes kan godt blive lidt kedelig for nogen børn og der dette kreasæt den perfekte mandelgave. Dinosaurerne skal samles og og hvis man har lyst kan man også farvelægge dem.

Find sættet hos Kids-world

Plan International x Fabelab udklædningsspil

Herligt udklædningsspil, hvor der medfølger en masse “stykker” tøj, så man kan klæde de 3 piger ud lige som man vil. Kun fantasien sætter grænser.

Find det hos Kids-world

Find Holger og julens lommelygte

Det kan være svært at bevare roen til julegaverne skal åbnes. Kombiner mandelgaven med lidt underholdning, der kan leges med ved middagsbordet i form af denne Find Holger bog i jule udgave.

Find bogen hos Kids-world

Jellycat bamse

Herlig Jellycat bamse der ligner en lille alf, perfekt til leg. Alf kan endda hjælpe med at åbne julegaverne senere på aften. 

Find bamsen hos Kids-world

UNO Flip Kortspil

Elsker I at hygge med spil i juledagene? Så skal dette UNO kortspil på jeres spilleliste. Denne episke version af det klassiske kortspil indeholder masser af nye specialkort, der tager spilaftenerne til nye højder.

Find det hos Coolstuff

Banko fra Djeco

Bankospil, der kan spilles af hele familien. Spillet indeholder fem plader og 30 vendebrikker. Særligt en god mandelgave ide til de helt mindste i familien.

Find det hos Kids-world

Perler hele året

En herlig mandelgave til barnet der elsker at lege med hamaperler. Der er motiver for øvede og nybegyndere, for børn og voksne. Bogen er til dig, der elsker at pynte hjemmet og haven i skønne farver og motiver efter årstidernes skiften. Motiverne i bogen fylder fra 1 til 9 plader og kan laves fra 4 år og opefter. Kombiner evt. bogen sammen med hama perler i flotte farver.

Find bogen hos Bog & Ide

Explosive Science kaboom

Er barnet helt vild med kemi og eksperimenterer, så er denne mandelgave lige sagen. Find ud af hvordan du laver en fantastisk raket med en kemisk reaktion. Lav brusende bomber. Observer farveeksplosioner eller prik hul i en ballon uden den sprænger Indeholder 14 eksperimenter og et læringshæfte.

Find sættet hos Bog & Ide

 

 

SE OGSÅ: 25+ bud på årets mandelgave

SE OGSÅ: Julepyjamas til børn og voksne

SE OGSÅ: Julesweater til børn 

Indlægget Mandelgaver til børn 2024 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!