Mandelgave 2021 – 25+ idéer til årets mandelgave

mandelgave 2021, årets mandelgaveide 2021, mandelgaver 2021, spiselige mandelgaver 2021, sjove mandelgaver 2021, klassiske mandelgaver 2021, voksen mandelgave 2021, mandelgaver til voksne 2021, mandelgave inspiration mandelgave idéer mandelgave til voksne bæredygtig mandelgave mandelgave til ttenager mandelgave til unge mangelgave spil mandelgaveinspiration
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

I vores efterhånden store familie, holder vi jul i Gilleleje, hvor hele familien samles – hvert år. Vi har i mange år holdt en slags sammenskuds-jul, hvor oldefar medbringer vine, mormor køber ænderne og vi står for mandelgaverne. Vi har derfor mange års erfaring med at finde en god mandelgave, som alle bliver begejstret for. Mandelgave 2021 skal selvfølgelig ikke afsløres her, men faktisk er det mandelgaver og ikke en enkel mandelgave der skal være klar til den søde traditionsbundne leg om mandler og gaver. Det er nemlig sådan at vi snyder med mandelgaven til børnene. I vores familie er der mandelgave til alle børn, men kun én mandelgave til voksne. Og det er selvfølgelig denne mandelgave, der er spændende.

Mandelgave 2021 – inspiration

Vi køber altid en mandelgave til voksne som alle kan have glæde af (selvom det er svært at ramme noget alle vil synes om). Vi forsøger også altid at finde på noget vi ikke ville gå ud og købe til os selv (dvs. noget lækkert) og noget som vi også selv kunne tænke os. Årets mandelgave 2021, er inden undtagelse.

Vores 10+ idéer til mandelgave 2021 er både materielle gaver og oplevelsesgaver. Vi oplever at vores familie (og sikkert det meste af Danmark), har taget oplevelsesgaverne til sig. En oplevelsesgave er et sikkert hit hos de fleste – læs mere her, om hvorfor en oplevelse er en god gave. Vi håber du kan lade dig inspirere til årts mandelgave anno 2021:

 

hemmelig mandelgave 2018 årets mandelgave 2018 mandelgaven ingen kender indholdet af mandelgave anno 2018Mandelgave 2021 – Den hemmelige mandelgave

Denne mandelgave er hemmelig. Flere og flere butikker er begyndt at lave mandelgaver som købes færdigindpakket. Det betyder at du som indkøber af årets mandelgave, ikke ved hvad der er indeni. Det er derfor også spændende for dig. Vi gjorde det sidste år – og det fritog os for forventningerne til indholdet – OG så var det faktisk rigtig spændende! (PS. og indhold der kunne bruges af alle voksne). Vi kan derfor kun anbefale denne metode. Hos Noru har de en hemmelig og spændende mandelgave anno 2021.

Find mandelgave fra Noru her

Julekugle fra Rolsted Copenhagen

Denne julekugle kan bruges år efter år og pynte på juletræet. Denne julekugle har teksten “Jeg fik mandlen” og kan nemt skabe en hyggelig stemning juleaften og bruges som mandelgave. 

Find julekuglen hos Bahne

økologisk mandelgave økologisk marcipangris lakrids marcipangris mandelgave 2017

Retro mandelgave – marcipangris

Nostalisk husker vi at mandelgaven i de gode gamle dage var en marcipangris. Vi er overbevist om at der, stadig er familier i Danmark, der  har en marcipangris som årets mandelgave – hvert år. Men for alle, der gik bort fra den tradition, for mange år siden – kunne det være retro og nostalgisk at introducere en vaskeægte marcipangris som mandelgave 2021. Vi husker marcipangrisen som tør og kedelig – men det behøver den ikke at være. Denne marcipangris er en økologisk mandelgave i form af en øko marcipangris. Den fås med mørk overtræk, med lakrids og med frysetørret hindbær. Mums! Det fantastisk comeback for marcipangrisen som mandelgave

Find marcipangris her hos Ren velvære

Det Dårlige Selskab – Året der gik galt 2021

Perfekt til julefrokosten, nytårsaften og som mandelgave! Skab festlig underholdning med familie og venner ved at sammensætte de super sjove kort med ting fra 2021 (Fx Verdens længste dillermand, En mavebluse, At være på Druk med Mads Mikkelsen, Taliban, Naser Khader i bar overkrop og En klaphat)!

Find spillet hos Bog & Ide

Irish Coffee Kit

Sætter alle de voksne rundt om julebordet pris på en god Irish coffee, så er dette den perfekte mandelgave. Gaven består af et sæt hvor du får alle ingredienserne – du skal blot tilsætte flødeskum!

Find sættet hos Noruskridttæller sport mandelgave vægttab mandelgave gadget mandelgave 2020

Mandelgave 2021 – Skridttæller med app

Mandelgave idé 2021: en lille diskret skridttæller der kan holde styr på daglig aktivitet og forbrændte kalorier. Uanset om den står på vægttab i jjanuar, så er det interessant at holde øje med hvor mange skridt der tages på en dag. Skridttælleren kan gennems i lommen, eller sættes fast på bluse eller buks. Resultaterne kan indlæses på den tilhørende app, så de gemmes på telefonen. En sporty mandelgave der kan bruges af alle.

Find skridttælleren her hos Sportsbuddy

Chokoladebomber til Varm Chokolade 4-pak

Ekstra hygge til de kolde dage med disse chokoladebomber. Disse chokoladekugler smelter i den varme mælk, og resultatet bliver en luksuriøs og lækker chokoladedrik. Indeni chokoladebomberne gemmer der sig minimarsmallows, som fuldender drikken, når chokoladen smelter.

Find chokoladebomberne hos Coolstuff

X-Small humørskåle

Denne mandelgave kan man kun blive glad af at se på. Uanset hvad du fylder dem med, rummes alle tænkelige følelser i disse små og udtryksfulde skåle i gaveæske!

Find skålene hos Coolstuff

Og det var Danmark kalender 2022

Morten Ingemanns populære Og det var Danmark striber udkommer igen i år som bordkalender. Kalenderen er sprængfyldt med 365 af hans velkendte, flabede og skæve striber, der opmuntrer, forarger og morer tusindvis af danskere. Striberne er kendt fra Ekstra Bladet, hvor de er blevet trykt siden 2004.

Find kalenderen hos Saxo

Bæredygtig højtaler til iPhones og smartphones

Lækker mandelgaveide 2021 i forma af en bæredygtig højtaler der kan bruges til forskellige smartphones. Højtaleren fungerer helt uden strøm og kabler og bruger kun træets naturlige vibrationer.

Find den bæredygtige højtaler hos Trendyliving

lav selv mandelgave lave selv slik som mandelgave 2020 mandelgaveidéer mandelgaveinspiration 2020

Lav selv slik – mandelgave med hygge og nærvær

Dette var vores mandelgave sidste år og hermed er mandelgaveidéen givet videre. Et lav selv slik kit som kræver at vi finder en mørk vintereftermiddag og mødes, for at hygge og prøve kræfter med lav selv slik – i fællesskab. Sweets cooking står bag disse lav selv slik kits og de findes i flere udgaver (Karamel, vingummi, lakrids og bolcher). 

Find lav selv slik kits her hos Trendy Living

Haupt Lakrids Svenskjävlar!

Er alle rundt om julebordet vilde med lakrids? Så vil denne mandelgave falde i god jord.  Haupt Lakrids Svenskjävlar! er saltlakrids fyldt med salmiakcreme og marineret i salmiaksalt i to hele dage for at nå et helt nyt niveau af saltlakrids.

Find lakrids mandelgaven hos Coolstuff

Guldskeen – En kogebog med guldopskrifter fra Guldkroen

Lækker gammeldags dansk mad hører sig ikke kun til julen. Lav lækker velsmagende mad året rundt med denne lækre kogebog fra Guldkroen. Lær, hvordan du laver den sprødeste svær og en brun sovs, som ikke skiller. Om hvad du kan droppe at lave fra bunden, og hvilke udskæringer og teknikker du bør give noget ekstra kærlighed for at perfektionere 50 af de bedste danske, klassiske retter.

Find kogebogen hos Bog & Ide

oplevelsesmandelgave oplevelse som mandelgave 2017 årets mandelgave 2017

En oplevelse som mandelgave 2021

Oplevelsesgaver er noget vi tror på er kommet for at blive, også som mandelgave. Oplevelser er skønne for de giver samvær med mennesker vi holder af – og så lagres de på den interne harddisk – hele livet. Mandelgave 2017 kan selvfølgelig godt være en oplevelse for 2. Vælg en oplevelse som alle vi have glæde af uanset alder og køn og glæd familien med en oplevelse som årets mandelgave 2020. Vi har samlet et par bud (udover biografbilletter og cafébesøg), på en oplevelses-mandelgave, som inspiration:

  • En byvandring med et kulturelt tema. Det kunne være i Flammen og Citronens fodspor (billedet) i København eller en kulturel byvandring i Århus.
  • Der findes efterhånden prøvesmagninger overalt i landet og i mange forskellige drikke. Om det er en klassisk vinsmagning, ølsmagning, kaffe, gin, whisky eller rom – afhænger af hvad i foretrækker i Jeres familie. Det er en oplagt gaveidé og en skøn gave at gemme til en kedelig mørk og trisk vinterdag i januar.
  • Gokart eller en anden sport der kan gøre lykke for alle med et konkurrence-gen eller benzin i blodet. Man kan køre mod hinanden eller mod andre og så er det en sjov indendørs oplevelse i det nye år.
  • En byvandring med en af byens stemmer. En mere barsk mandelgave, men hvor I får indsigt i livet på gaden i Jeres by. På godt og ondt – mest ondt. Oplevelsen findes i de største byer i Danmark

Alle oplevelserne – og mange flere – findes hos “Du glemmer det aldrig”

Find oplevelsesgave i hele Danmark og til enhver pengepung – her hos Truestory

 

bæredygtig mandelgave tipsy vinprop spring copenhagen mandelgave dansk design mandelgave 2020

Bæredygtig mandelgave

Denne bæredygtige mandelgave er en vinprop i bæredygtige og minjøvenlige materialer. Vinproppen er af Dansk design fra Spring Copenhagen og er en klassisk mandelgave idé. Tilføj eventuelt et par flasker god vin. 

Find den miljøvenlige mandelgave her hos Trendyliving

Stirr – Sovserører

Slip for fremadrettet at bruge lige så meget tid med at stå at røre i en gryde, med denne soverører fra Stirr. Den kan bruges til alle former for saucer og supper, samt risengrød. En mandelgave der kan glæde alle rundt om julebordet, nu er der ingen undskyldning for at sovsen eller risengrøden bliver brændt på.

Find Stirr sovserører hos Coolshop

Nisse Vinskjuler

Skal årets mandelgave 2021 til voksne være en flaske vin? Så gør vinflasken lidt mere julet med de sødeste vinskjulere der på fineste vis gemmer toppen af vinflasken med deres søde små nissehoveder.

Find nisseskjuleren hos Dingadget

Egguins – Peleg Design Æggekoger

Er alle rundt om julebordet glade for æg, så er denne æggekoger en sjov mandelgave. Med æggekogeren bliver det nemmere at koge æg uden de går i stykker. Under kogeriet hjælper Egguins dig med at holde styr på æggene. Æggekogeren er designet således, at du ikke får kogende vand på fingrene, når du sætter Egguins i vandet. Du behøver heller ikke fiske rundt efter æggene, når de er klar. 

Find æggekogeren hos Coolshop

mandelgave spil 2020 mandelgave voksenspil 2020 familiespil mandelgave 2020

Et quizspil som mandelgave til voksne

“Det burde man jo vide” spillet har en fantastisk evne til at få dig til at begynde at tvivle på svarene på superlette spørgsmål. Har Nalle Puh en hue? Synker en appelsin i vand? Er en struds en fugl? Jamen, du kan jo selv høre det – det er ikke så selvfølgeligt, som det først virker til! I denne sjove variant af succespillet Det burde man jo vide! stilles du og dine medspillere over for mere end 400 anderledes spørgsmål, som skal besvares med ja eller nej. Et sjovt spil til voksne og unge og som kan samle familie og venner ved bordet. Se hvem der stoler mest på sin mavefornemmelse!

Find spillet her hos Coolstuff

 

fodpleje mandelgave 2020 forkælelese mandelgaveinspiration

Forkælelse som mandelgave

Mørk og kold vinter er den oplagte tid til forkælelse. Tit forbinder vi forkælelse på denne årstid med noget spiseligt. Men det kan også være forkælelse der giver velvære. Fodpleje sættet er oplagt som mandelgave med fokus på forkælelse – og det er fordi alle kan bruge denne form for pleje. Et fodbad har alle fødder godt af, især i den kolde tid, hvor fødderne pakkes ind i tykke strømper og vinterstøvler.

Find fodplejesættet her hos Matas

 

biografbilletter som mandelgave

Biografbilletter som mandelgave

Kommer der en god film i starten af det nye år? Så er det oplagt (og en klassisk mandelgave) at bestille 2 biografbilleter som årets mandelgave. Mandelgaven er lig med hygge, en god oplevelse og en oplevelse for 2. Med denne oplevelsesgave består årets mandelgave af  to biografbilletter og to bio-menuer, så vinderen +1, kan få en hyggelig aften i en af ca. 40 biografer over hele landet.

Find biografbilletter til 2 her hos oplevelsesgaver

Massagepistol i mandelgave

De fleste af os trænger vist til lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Og ovenpå et stresset dag er denne massagepistol perfekt at forkæle sig selv med.  For at opnå den bedste effekt har massagepistolen 6 forskellige intensitetstilstande, som kan tilpasses efter dit behov og dine muskler.

Find massagepistolen hos Coolshop

Idiotkundskab spørgsmålsspil

Sjov spil der både kan bruges i løbet af juledagene og hele året rundt. Idiotkundskab er ikke et traditionelt spørgsmålsspil med triste og kedelige spørgsmål, der f.eks. går på, hvem der skrev Sherlock Holmes, eller hvor OL blev afholdt i 1996. Det er derimod spillet om alt det, du ikke lærte i skolen.

Find det sjove spil hos Bahne

Gigantisk Kaste Gris Spil

Klassikeren Kaste Gris er tilbage –smågrisene er blevet til fuldvoksne orner, som kastes i dette underholdende familiespil. Lad venner og familie udfordre i Kaste Gris og saml point ved at få grisene til at lande i de mest fantastiske formationer fra Tryne til Sideflæsk og alt derimellem.

Find spillet hos Coolstuff

Chili Klaus Chilikugler 4-pak

Julen er lig med søde sager, denne gaveide er fyldt med chili. Hvordan ved man, hvad der er ”tilpas stærkt” eller har ”en ekstrem høj chilistyrke”, hvis man kun smager en type snacks? Det ved man naturligvis ikke, og derfor kommer her fire æsker med Chili Klaus’ populære chilikugler i forskellige styrker samlet i en ”Collector Box”. 

Find sættet hos Coolstuff

Baileys trøfler i rør

Chokolade og likør er muligvis den bedste kombination.Mælkechokoladekugler med mild og cremet Baileys-fyld – en uovertruffen kombination i en flot gaveindpakning! Vælg mellem smagene Original Irish Cream og Salted Caramel.

Vidste du i øvrigt at legen med en mandelgave, siges at stamme fra de finere franske kredse – helt tilbage fra 1500-tallet. Dengang var det ikke en mandel, men en bønne og den blev bagt ind i brød som man fik ved fejringen af de hellige tre Konger. Den der fandt bønnen fik så “en konges privilegier” og selvfølgelig udnævnt til Konge.

I Danmark er legen dateret helt tilbage til 1800-tallet. I Danmark har vi skiftet bønnen ud med en mandel, skiftet brødet ud med ris-ala-mande og skiftet højtiden fra Hellige tre kongersdag til juleaften. Dengang da traditionen blev dansk, var det normalt at gaven var et kys eller en dans af/med vinderens udkårne. Først senere er mandelgaven blevet en faktisk og fysisk gave. Den mest klassiske mandelgave er selvfølgelig en marcipangris – som I vores optik både er klassisk og retro og kan derfor sagtens anvendes som årets mandelgave 2018.

Fandt du den helt rigtige mandelgave 2021?

mandelgave 2021, årets mandelgaveide 2021, mandelgaver 2021, spiselige mandelgaver 2021, sjove mandelgaver 2021, klassiske mandelgaver 2021, voksen mandelgave 2021, mandelgaver til voksne 2021, mandelgave inspiration mandelgave idéer mandelgave til voksne bæredygtig mandelgave mandelgave til ttenager mandelgave til unge mangelgave spil mandelgaveinspiration

 

RIGTIG GLÆDELIG JUL

 

LÆS OGSÅ: Pakkekalender til dyr

LÆS OGSÅ: Pakkekalender til mænd

LÆS OGSÅ: Pakkekalender til kvinder

Mandelgave 2021 – 10+ idéer til årets mandelgave indeholder relevante affiliatelinks til danske netbutikker

error: Content is protected !!