Påskeæg til voksne 2022

Påskeæg til voksne 2022, påskeæg til voksen 2022, påskeæg til voksne, luksus påskeæg, påskeæg med alkohol, voksen chokoladeæg, påskegave til voksen, værtindegave til påske, påskeæg for voksne, påskeæg til teenager 2022, påskeæg til ham 2022, påskeæg til hende 2022, årets påskeæg 2022, luksus påskeæg til voksne, vegansk påskeæg, klassisk påskeæg, påskegaver 2022, voksen påskeæg 2022, påskeæg med hvid chokolade, påskeæg med mørk chokolade
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Et påskeæg til voksne 2022 er oplagt som værtindegave til påskefrokost eller forkælelse til en du holder af.

Er du på jagt efter påskeæg til voksne 2022? Påskeæg hører sig til påske. Hvert år sælges der et hav af påskeæg, de fleste til børn, men der er også begyndt at komme flere påskeæg til voksne på markedet.

Påskens oprindelse

Påske betegner både den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten, og den vigtigste og ældste kristne højtid, der markerer Jesus’ død og opstandelse.

Idag er det nok ikke så mange der har Jesus i tankerne ved påsketid, ofte handler tankerne mere om nogle samlede fridage, påskeæg og påskefrokoster. Og siden Jesus´død er der da også kommet flere forskellige traditioner til påsken, som f.eks. at lave gækkebreve, æggejagt, besøg af påskeharen, påskeæg, påskefrokoster og den årlige påskebryg, må selvfølgelig ikke glemmes.

Påsken i Danmark fejres i mange danske hjem med en påskefrokost med mange traditionelle påskeretter som lam, æg, laks, sild på bordet, samt øl (gerne den særlige påskeøl) og snaps. I påskedagene bliver der også spist meget chokolade i Danmark – oftest i form af påskeæg i ren chokolade, marcipanæg eller chokoladekurve.

Hvornår er det påske i 2022?

Hvilken dato er det påske? Påsken falder forskelligt fra år til år. I 2022 falder påske på følgende datoer:

Søndag 10. april: Palmesøndag
Torsdag 14. april: Skærtorsdag
Fredag 15. april: Langfredag
Søndag 17. april: Påskedag
Mandag 18. april: 2. Påskedag

Påskeæg til voksne

Traditionen med at give påskeæg er forbundet med gækkebrevet, der går helt tilbage til 1600-tallet. En anden hyggelig påsketradition, som praktiseres af mange danske børnefamilier, er at male æg. I de fleste familier er det kun børn der får påskeæg, men de senere år er det blevet mere populært blandt de voksne. Der findes efterhånden mange lækre bud på voksen påskeæg.

Hos Alletiders Gave har vi samlet et bredt udvalg af årets påskeæg til voksne 2021. Her finder du både påskeæg til ham, påskeæg til hende, luksus påskeæg, spiselige påskeæg, drikkebare påskeæg, påskeæg til samlerene, utraditionelle påskeæg osv. Udvalget af påskeæg egner sig også godt til teenagere. Forkæl en du holder af med er af disse lækre påskeæg til voksne.

Påskeæg til voksne 2022

Lakrids by Bülow – Crispy Caramel ÆGG – lakrids påskeæg 2022

Bare tanken om dette påskeæg får vores tænder til at løbe i vand, nemlig et påskeæg fyldt med lækker lakrids fra Johan Bülow. ÆGG Crispy Caramel er blød lakrids overtrukket af karamel-chokolade, drysset med havsalt og råt lakridspulver.

Find påskeægget med lakrids hos Kun Det Bedste

Fabergé Stort Påskeæg

Stort og smukt påskeæg i Fabergé-stil fyldt med hele 750 gram lækre chokoladeæg og andet påskeslik! Dette detaljerede metalæg er et must for chokoladeelskeren og er et uimodståeligt påskeæg til voksne!

Find påskeægget hos Coolstuff

Baileys Strawberries & Cream Chokoladeæg

Dette store og luksuriøse Baileys-æg vinder garanteret enhver chokoladeelskers hjerte – her mødes hvid chokolade, sommeragtige jordbær og cremet flødelikør i en uimodståelig, blid harmoni! Som om det ikke var nok med chokoladeluksus, indeholder pakken desuden små chokoladepraliner af mælkechokolade, som er fyldt med Baileys-creme. Chokoladeægget bliver en både god og romantisk gave til en, du holder af.

Find påskeægget hos Coolstuff

Hoptimist påskekylling 2022

Forkæl modtageren eller dig selv med denne søde påskekylling fra Hoptimist, som kan bruges år efter år. Påskekyllingen passer ind i ethvert hjem og enhver påskeindretning. De søde Hoptimister egner sig også fortrinligt som gaver, så de kan skabe glæde i et andet hjem.

Find påskekyllingen hos Kun Det Bedste

Karamelleriet – Mit navn det står med….

Kan man andet end elske de lækre karameller fra Karamelleriet? Er modtageren stor fan af karameller, så forkæl ham/hende med denne lækre påskeæske fra Karamelleriet. Æsken består af forskellige slags flødekarameller, både traditionelle, med chokolade og lakrids.

Find æsken hos Kun Det Bedste

Royal Copenhagen Påskeæg 2022 – Stor Tulipan

Smukt påskeæg fra Royal Copenhagens 2022 forårskollektion. Dette store påskeæg har et motiv af tulipan i smukke lilla og orange nuancer. Et påskeæg der kan bruges år efter år og vil skabe glæde i ethvert hjem.

Find det hos Bahne

Lakritsfabriken – Påske-gaveæske 2022

Er modtageren mere til lakrids end et klassisk påskeæg i chokolade, så er denne gaveæske lige sagen. Der er både klassisk lakrids, men også lakrids overtrukket af Valrhona chokolade – alle fri for gluten og veganske.

Find påskeæske med lakrids hos Kun Det Bedste

Baileys Salted Caramel Chokoladeæg 2022

Forkæl en chokoladeelsker med luksuriøse Baileys Salted Caramel chokoladeæg! Dette store chokoladeæg er hånddekoreret og har smag af den uovervindelige kombolikør og saltkaramel. Perfekt som påskeæg til voksne chokoladeelskere!

Find påskeægget hos Coolstuff

Bryghuset Møn – Gaveæske med 4 Påskeøl

Denne påske gaveæske vil helt sikkert falde i smag hos mange mænd, nemlig en gaveæske med påskebryg. Gaveæsken indeholder 4 stk af årets påskeøl.

Find gaveæsken hos Kun Det Bedste

Summerbird – Sølv påskeæg mini

Samler modtageren på de smukke æg fra Summerbird? Flot “sølv” æg, som kan bruges igen og igen.  Dette fine påskeæg indeholder økologiske “vagtelæg” i smagene praliné og amber. Klassisk design, men hvert år med et twist, i form af mønstret i ægget. Fuldend samlingen med denne 2022-model, eller start idag.

Find det hos Kun Det Bedste

Hr. Skov – Påskeæske 2022

Overrask en du holder af med denne påskeæske med skønne påske produkter fra Hr. Skov. Påskeæsken indeholder påskeøl, Høfde 11, påskesnaps, peberrodscreme med solbær, sennep med Stauning Whisky og citroncreme. 

Find påskeæsken hos Kun Det Bedste

Valrhona gaveæske med påskeæg 2022

Søde chokolade-æg med i både lys, mørk, og hvid chokolade fra Valrhona. Påskeæggene er indpakket i pyntet folie og kommer i en fint udsmykket gaveæske der oser af forår og sommer.

Find gaveæsken hos Kun Det Bedste

Sv. Michelsen – Fabergéæg- Svaneægget 2022

Samler modtageren på de smukke påske-fabergéæg fra Sv. Michelsen? Svaneægget er inspireret af det originale svaneæg fra 1906. Dengang blev ægget givet af Tsar Nicolai II’s til hans mor Marie Ferodorovna. Motivet er med tanke på en guldsvane som svømmer i en akvamarin-sø. Ægget er et emaljeæg med fyld af 4 håndlavede chokoladepåskeæg.

Find påskeægget hos Kun Det Bedste

Summerbird – Sølv påskeæg grande 2022

Det smukkeste påskeæg – perfekt til en du holder af eller dig selv. Det absolut ultimative økologiske påskeæg, fyldt til randen med svimlende 500g økologisk chokolade. Brug ægget igen og igen til påske – og byd venner og familie på de skønne chokoladepåskeæg. I det “grande” påskeæg får du 500g chokolade, fordelt på vagtelæg med smagene: lakrids, amber og mint – samt dessertchokolader formet som påskeæg.

Find påskeægget hos Kun Det Bedste

Guinness Chokoladeæg

Mørk chokolade og mørkt øl er en rigtig drømmekombination! Dette store chokoladeæg er tilsmagt med Guinness-øl, og de små pintformede praliner er fyldt med en lækker creme, som også har fået smag af det klassiske, irske øl. Guinness-ægget er et perfekt påskeæg til voksne 2022!

Find det hos Coolstuff

Summerbird påskeæske 2022 med økologisk chokolade

Den perfekte gaveæske, når kun det bedste er godt nok og til én der trænger til lidt ekstra forkælelse i påsken 2022. Den er perfekt som gave, da den kommer i en flot rund gaveæske med sløjfe på.

Find påskeæsken hos Kun Det Bedste

Xocolatl – Organic Porcelænsæg m. Fyldte Chokoladeæg

Forkæl modtageren med dette fine påskeæg i porcelæn fra Xocolatl fyld med lækker chokolade. Porcelænsægget er så fint, at det kan bruges igen og igen til påskens indretning.

Find påskeægget hos Kun Det bedste

Valrhona – Påskekalender 2022

Forkæl gavemodtageren med en lækker påskekalender med chokolade fra Valrhona. Bag hver låge gemmer der sig 2 af Valrhonas klassiske chokoladepåskeæg, så i alt 10 påskeæg. Påskekalenderen findes måde med mørk chokolade og mælkechokolade.

Find påskekalender 2022 hos Kun Det Bedste

Anker Chokolade Æggebakke med påskeæg 2022

Giv en sjov og anderledes gaveæske til påsken 2022 med denne æggebakke fra Anker chokolade med påskeæg. I påskeæsken er både spejlæg og klassiske fyldte chokolade påskeæg.

Find påskeæsken hos Kun Det Bedste

Xocolatl – Påskeæske m. 14 fyldte miniæg

Forkæl ham eller hende du holder af med denne påskeæske fyldt med 14 lækre miniæg. Æsken indeholder 14 fyldte påskeæg, fordelt på 7 forskellige smagsvarianter.

Find påskeæsken hos Kun Det Bedste

BEST chocolate – Påskeæske 2022

Lækker påskeæske fra Best chocolate fyldt med økologisk chokolade. Der er hele 7 smagsvarianter i æsken, så du eller modtageren får lov at smage lidt af hvert, fordelt på både hvid-, mælke- og mørk chokolade.

Find påskeæsken hos Kun Det Bedste

Sweetkynd økologisk og vegansk påskeæg 2022

Er du på jagt efter et påskeæg til veganeren eller måske vedkommende der bare er ekstra glad for vingummi? Så er dette påskeæg fra Sweetkynd fyldt med økologisk og vegansk vingummi lige sagen. 

Find det veganske påskeæg hos Kun Det Bedste

Påskeæske af Ronnie Holmen for Xocolatl med 8 chokoladeæg

Flotte påskechokolader fra Ronnie Holmen – den anerkendte chocolatier, blandt andet kendt fra TV og som dessertkok på forskellige michelinrestauranter. Påskeæsken indeholder 8 chokoladeæg med 4 forskellige smage. 

Find påskeæsken hos Kun Det bedste

Sv. Michelsen – Fabergéæg – Guld Påskeæg 2022

Ægget her er kaldet “Pelikan-ægget”. Dette æg er inspireret af Pelikanægget som blev givet af Tsar Nikolai d. II i 1892 til sin mor Dronning Dagmar. Ægget havde små foldeskærme med billeder af de velgørende institutioner de havde støttet de sidste 100 år. Flot emalje-æg med 4 chokolade-påskeæg indeni.  

Find det hos Kun Det Bedste

Påskeæg til voksne, påskeæg til voksen 2021, påskeæg til voksne 2021, luksus påskeæg, påskeæg med alkohol, voksen chokoladeæg, påskegave til voksen, værtindegave til påske, påskeæg for voksne, påskeæg til teenager 2021, påskeæg til ham 2021, påskeæg til hende 2021, årets påskeæg 2021, luksus påskeæg til voksne, vegansk påskeæg, klassisk påskeæg, påskegaver 2021, voksen påskeæg 2021, påskeæg med hvid chokolade, påskeæg med mørk chokolade

Påskebomber til Varm Chokolade 4-pak

Disse ægformede chokoladebomber smelter i varm mælk og er drysset med sukker, som er farvet i påskefarven – selvfølgelig skal drikken også være påskepyntet! Inde i chokoladebomberne gemmer der sig mini-marshmallows, der udklækkes og fuldender drikken, når chokoladen smelter.

Find påskebomberne hos Coolstuff

Wally and Whiz – Gult Påskeæg 2022

Wally & Whiz’ påskeæg er en sød påskegave til både store og små slikmunde. Påskeæg i pap fyldt med gourmetvingummi fra Wally & Whiz.

Find påskeægget hos Kun Det Bedste

Anker Chokolade – 24 Påskeæg 2022

Forkæl modtageren med hele 24 påskeæg fra Anker Chokolade – hvis du er heldig deler han/hun med dig. Gaveæsken rummer rigeligt til deling, og 4 af hver smagsvariant.

Find påskeæsken hos Kun Det Bedste

Påske strømper med påskeæg

Ligesom æg tit forbindes med påsken, kan disse strømper bruges som et symbol på velvære. Sjove og farverige strømper fra Svensk Husman, som vil være den perfekte gave til påske eller fødselsdagen – for strømper kan man jo aldrig få for mange af!

Find dem hos PartyKing

Giv en oplevelse som påskeæg

Giv et anderledes påskeæg i form af en oplevelse. Truestory tilbyder et unikt udvalg af oplevelser i hele landet, hvad enten gavemodtageren skal forkæles med wellness, en action oplevelse, en middag osv. Giv enten gavemodtageren en oplevelse I kan nyde i fællesskab eller en han/hun kan få glæde af på egen hånd.

Find den perfekte oplevelse her hos Truestory

Lav selv hjemmelavede påskeæg

SE OGSÅ: Personlige fotogaver

SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten

Listen med Påskeæg til voksne 2022 bliver løbende opdateret…

Indlægget Påskeæg til voksne 2022 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

1 Response

  1. 02/20/2021

    […] SE OGSÅ: Påskeæg til voksne 2021 […]

error: Content is protected !!