Pakkekalender til drenge 2018

Er du på jagt efter en pakkekalender til drenge? Så behøver du ikke lede længere. 

De fleste børn ser frem til december, og det er ikke kun på grund af juleaften men lige så meget hele måneden. for så forkæles de enten med en pakkekalender eller adventsgaver. Vi husker selv glæden ved i december at vågne op morgenen og liste ud for at se hvad nissen havde lagt i løbet af natten. Hele december var/ og er for os en magisk måned fyldt med gaver, glæde, søde sager, hygge og forkælelse.

I en hektisk hverdag med arbejde, børn og daglige gøremål kan det være svært at nå ud at købe en masse gaver. Heldigvis har pakkekalender.dk lavet en løsning som gør det nemmere for dig, at få styr på gaverne til henholds vis pakkekalender og/eller adventsgaver. På pakkekalender.dk kan man nemt hjemmefra sidde i ro og mag og bestille gaverne. Det er både muligt at bestille færdigpakkede pakkekalendere, er man ikke helt tilfreds med indholdet kan man også bygge sin egen pakkekalender.

Er du på jagt efter pakkekalender til drenge, så findes der forskelllige pakker alt efter aldersgruppe:

Pakkekalender 2-3 årige

Denne pakkekalender er beregnet til børn 3 år. De ældre 2-årige vil også have glæde af gaverne, dog under voksen-opsyn.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender 4-5 årige

Denne pakkekalender er fyldt med sjovt legetøj til drenge mellem 4 til 5 år. Ikke to dage er ens og fordelen ved dette legetøj er at det kan bruges længe efter julen er forbi.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender 6-8 årige

Denne pakkekalender er fyldt med sjovt legetøj til drenge mellem 6 og 8 år. Ikke to dage er ens og fordelen ved dette legetøj er at det kan bruges længe efter julen er forbi.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender 9-11 årige

Pakkekalendere for de 9-11 årige med en masse sjov legetøj, der gør ventetiden i december føles kortere.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender 12-14 årige

Pakkekalenderen til de 12-14 årige indeholder blandt andet tyggegummi maskine, pizzacutter, læselampe, julechokolade mm.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

 

Klik på de forskellige aldersgrupper, for at se pakkernes indhold.


Indlægget Pakkekalender til drenge 2018 indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 11/10/2017

    […] Er du ikke rigtig opfindsom når det gælder indholdet. Finder du det nærmest umuligt at finde på 24 pakker, så er der råd at hente lige her […]

error: Content is protected !!