Julekalender med neglelak 2024

julekalender med neglelak pakkekalender med neglelak julekalender tweens pakkekalender ung pige julekalender teens neglelak pakkekalender neglelak julekalender 2024 essie pakkekalender
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken julekalender skal du vælge til hende der er vild med neglelak, manicure og alt dét der følger med i at gå op i negle? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere med neglelak.

En julekalender med neglelak er oplagt til kvinder, men også til tweens og teens. For er der for meget makeup i de mange pakkekalender med skønheds- og makeup produkter, så vælg en julekalender med neglelak i stedet for.

Med en af de fine pakkekalender med neglelak, bliver nedtællingen til juleaften noget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. Igen i år har vi samlet vores liste med pakkekalender med neglelak. Listen bliver løbende opdateret.

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? Forkæl din teenager, din tween, din kæreste, din hustru, din mor, din bedstemor, din veninde, din kollega eller en anden kvinde du holder af – med en af disse: Pakkekalender med neglelak 2021:

Julekalender med neglelak 2024

Pakkekalender med neglelak

Elsker gavemodtageren at gøre lidt ekstra ud af sine negle? Denne julekalender med neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul. En skøn julekalender der både skaber glæde i december og mange måneder efter. 

Find den hos Coolstuff

Essie julekalender med neglelak 2024

En julekalender der er særligt populær år efter år er denne fra Essie. Julekalenderen fra essie indeholder 24 overraskelser med alt du skal bruge for at lave den perfekte manicure derhjemme.

Find den hos LYKO

OPI Nails julekalender

Julekalender fra OPI Nails, spækket med lækre sager til den dig der elsker flotte velplejede negle. Forkæl dig selv eller en du holder af, med 24 lækre overraskelser i december med den lækre beauty julekalender.

Find den hos Billigparfume

OPI julekalender 2024

 OPI præsenterer en limited edition-kollektion inspireret af filmen Wicked. Vælg mellem fortryllende selvlysende farver, glimmer og glans denne vinter. Opdag OPI x Wicked Nail Lacquer i denne limited edition-julekalender i 12 dele.

Find den hos LYKO

Le Mini Macaron Julekalender 12 Days Of Nails

Forkæl dig selv i december måned, og gør neglene festklare til alle arrangementerne der hører højtiden til. Med Le Mini Macaron’s adventkalender, får du 12 låger der alle byder på lækkerier for neglene. Giv dig selv eller en du holder af, lidt velvære i årets festligste måned.

Find den hos Beautycos

 

Neonail julekalender 2024

Julekalender med 24 produkter – inkluderer limited edition 3 ml UV-gelpolishfarver, nail art-produkter, NMU og plejeprodukter.

Find den hos LYKO

 

Snails – julekalender

Med denne julekalender bliver nedtællingen til juleaften meget sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet neglelak, neglestickers, lipgloss mm.

Find den hos Kid-world

 

Listen med pakkekalender med neglelak 2023 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Julesweater til kvinder

SE OGSÅ: Julekalendere til voksne

SE OGSÅ: Lækker adventskalender til voksne

 

Indlægget Julekalender med neglelak 2024 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!