Julekalender til dyr 2020

julekalender til dyr 2020, adventskalender til dyr 2020, pakkekalender til dyr 2020, dyre julekalender 2020, dyre pakkekalender 2020, dyre adventskalender 2020, julekalender til katte 2020, pakkekalender til katte 2020, adventskalender til katte 2020, julekalender til hunde 2020, adventskalender til hunde 2020, pakkekalender til hunde 2020, katte julekalender 2020, hunde julekalender 2020, alletiders gave, julekalender til kæledyr, pakkekalender til kæledyr, adventskalender til kæledyr, alletiders gave, gaveinspiration

Dyrene skal ikke snydes når det er jul. Har du en hund eller kat der gerne må blive forkælet lidt mere i julemåneden, så er en julekalender til dyr 2020 lige sagen.

Med en julekalender til dyr 2020, bliver din hund eller kat også forkælet hver gang der åbnes julekalender.

Efterhånden ses det i de fleste danske hjem, at der både er en julekalender til børn og voksne. Der findes nemlig efterhånden et hav af julekalendere med forskelligt lækkert indhold, som er perfekte at forkæle den man holder mest af med i julemåneden. Men i mange hjem er der også enten en hund eller kat og skal de glemmes, når resten af familien pakker deres julekalender op? Det mener vi ikke her hos Alletiders Gave, så derfor har vi fundet julekalendere frem til både hunde og katte:

Julekalender til hunde 2020

Med en adventskalender til hunden vil du blive mødt med en glad gøen fireogtyve dage i træk, så skip julestresset og forkæl vovsen lidt ekstra i december!

Hundekalenderen fra Cupid & Comet har fireogtyve låger fyldt med godbidder med 4 forskellige slags lækre snacks til hunden. Godbidderne har spændende smagssammensætninger som and i blommesovs, kylling i spinat og flæsk med æble, så hundi kan se frem til en velsmagende jul!

Menneskets bedste ven fortjener naturligvis lidt ekstra kærlighed, når julen nærmer sig! Med hundens egen julekalender er det nemt at forkæle din elskede vovse hver dag frem til juleaften!!

Find den hos Coolstuff

Julekalender til katte 2020

Har du fjernet alle de sjove papæsker? Ikke vist tilstrækkelig påskønnelse af gaven, der blev efterladt under din seng? Eller helt enkelt gjort noget andet, som har forulempet din kat? Den bedste måde at komme på god pote med missen er naturligvis gennem fedteri og bestikkelse og med kattens egen adventskalender kan du forkæle yndlingsdyret fireogtyve dage i træk!

Kattekalenderen fra Cupid & Comet har fireogtyve låger fyldt med godbidder med 4 forskellige slags lækre snacks til katten. Godbidderne smager blandt andet af laks, and og kylling, og er ganske enkelt de purrfekte snacks!

Kattestrofalt dårlig stemning er ikke noget, du vil trækkes med op mod jul. Klik julekalenderen hjem til katten allerede i dag. Så slipper du for at blive mødt af det der dømmende, fornærmede blik fra en grumpy kat, som synes, at du er en ussel person og tjener!

Find den hos Coolstuff

Indlægget Julekalender til dyr 2020 indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!