Påskeæg til voksne 2024

Påskeæg til voksne 2024, påskeæg til voksen 2024, påskeæg til voksne, luksus påskeæg, påskeæg med alkohol, voksen chokoladeæg, påskegave til voksen, værtindegave til påske, påskeæg for voksne, påskeæg til teenager 2024, påskeæg til ham 2024, påskeæg til hende 2024, årets påskeæg 2024, luksus påskeæg til voksne, vegansk påskeæg, klassisk påskeæg, påskegaver 2024, voksen påskeæg 2024, påskeæg med hvid chokolade, påskeæg med mørk chokolade
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Et påskeæg til voksne 2024 er oplagt som værtindegave til påskefrokost eller forkælelse til en du holder af.

Er du på jagt efter påskeæg til voksne 2024? Påskeæg hører sig til påske. Hvert år sælges der et hav af påskeæg, de fleste til børn, men der er også begyndt at komme flere påskeæg til voksne på markedet.

Påskens oprindelse

Påske betegner både den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten, og den vigtigste og ældste kristne højtid, der markerer Jesus’ død og opstandelse.

I dag er det nok ikke så mange der har Jesus i tankerne ved påsketid, ofte handler tankerne mere om nogle samlede fridage, påskeæg og påskefrokoster. Og siden Jesus´død er der da også kommet flere forskellige traditioner til påsken, som f.eks. at lave gækkebreve, æggejagt, besøg af påskeharen, påskeæg, påskefrokoster og den årlige påskebryg, må selvfølgelig ikke glemmes.

Påsken i Danmark fejres i mange danske hjem med en påskefrokost med mange traditionelle påskeretter som lam, æg, laks, sild på bordet, samt øl (gerne den særlige påskeøl) og snaps. I påskedagene bliver der også spist meget chokolade i Danmark – oftest i form af påskeæg i ren chokolade, marcipanæg eller chokoladekurve.

Hvornår er det påske i 2024?

Hvilken dato er det påske? Påsken falder forskelligt fra år til år. I 2023 falder påske på følgende datoer:

Søndag 24. marts: Palmesøndag
Torsdag 28. marts: Skærtorsdag
Fredag 29. marts: Langfredag
Søndag 30. marts: Påskedag
Mandag 31. marts: 2. Påskedag

Påskeæg til voksne

Traditionen med at give påskeæg er forbundet med gækkebrevet, der går helt tilbage til 1600-tallet. En anden hyggelig påsketradition, som praktiseres af mange danske børnefamilier, er at male æg. I de fleste familier er det kun børn der får påskeæg, men de senere år er det blevet mere populært blandt de voksne. Der findes efterhånden mange lækre bud på voksen påskeæg.

Hos Alletiders Gave har vi samlet et bredt udvalg af årets påskeæg til voksne 2024. Her finder du både påskeæg til ham, påskeæg til hende, luksus påskeæg, spiselige påskeæg, drikkebare påskeæg, påskeæg til samlerene, utraditionelle påskeæg osv. Udvalget af påskeæg egner sig også godt til teenagere. Forkæl en du holder af med er af disse lækre påskeæg til voksne.

Påskeæg til voksne 2024

Bagsværd Lakrids – Påskeæg

Et lækker påskeæg til ham eller hende der er vild med god lakrids. Det gule æg byder i 2024 på hele 6 forskellige smage, inklusiv den sprit-nye hindbær symfoni.

Find det hos Kun det bedste

Nannas “Tryffelägg” i Påskeæg

Lad påskeharen overraske en, du holder af, med et nuttet æg propfyldt med chokoladetrøfler! Det bliver mildest talt værdsat af modtageren, som kan sidde og smovse sig i praliner hele påsken!

Find påskeægget hos PartyKing

Wally and Whiz – Påskeæg 2024

Et påskeæg der kan nydes af hele familien. Dette påskeæg indeholder 32 poser / 385g individuelt indpakkede gourmetvingummier. Alle Wally and Whiz’ vingummier er helt fri for gluten, alkohol, laktose og animalsk tilsætning.

Find det hos Kun det bedste

Summerbird sølv påskeæg

Forkæl en du holder af dem dette dekorative påskeæg, der kan bruges år efter år. Påskeægget er fyldt med lækker chokolade. Fås i 3 størrelser: mini, classic og grande.

Find det hos Kun det bedste

Metalæg Trøffel Passion

Påskeharen har været ekstra gavmild i år og efterladt en række smukke metalæg på Konfektyrfabriken i Helsingborg. Til gengæld har de fyldt dem med passionstrøfler, som du kan forgylde hele påskeweekenden med! Påskeægget er fyldt med himmelsk lækre passionstrøfler.

Find påskeægget hos PartyKing

Summerbird – Velvet, påskeæg

Denne fine påskeæske fra Summerbird, er fyldt op med tre unikke varianter af deres dragé – Velvet Eggs. En perfekt påske gaveidé til gastronomen, der værdsætter høj kvalitet og unikke smagsoplevelser. 

Find det hos Kun det bedste

Lakrids by Bülow – ÆGG, Crunchy Toffee

Forkæl en du holder af eller dig selv med dette lækre påskeæg. Dette års påskesmag “Crunchy Toffee” er med midte af blød saltlakrids, herefter overtrukket af mælkechokolade med fransk smør og fløde og stykker af sprøde karamel flager.

Find det hos Kun det bedste

Hattesens Konfektfabrik – Påskeæg med lakridskonfekt

Et lækkert påskeæg til ham/hende der elsker lakridskonfekt. Påskeægget indeholder syv forskellige slags lakridskonfekt – både stykker, stænger og æg. 

Find det hos Kun det bedste

Påskeæg til Vinbox

Nu kan du, som voksen individ, få et påskeæg fyldt med rød eller hvid nydelse til påske! Læg blot vinposen i ægget med tappen ud igennem hullet og tadaaa – påskevin! Motivet på påskeægget er en godt beruset hane i badebukser på stranden. Her får du et helt almindeligt påskeæg med plads til en vinpose.

Find ægget hos PartyKing

Reserved Chocolate påske romkugler 2024

De prisvindende romkugler er kendt for deres lækre trøffelmasse med en midte af flydende karamel. Giv et anderledes “påskeæg” eller sæt æsken direkte på påskebordet. 

Find dem hos Kun det bedste

Simply Chocolate – Sinners’ Choice

Forkæl en du holder af med dette anderledes påskeæg.  I påskeæsken gemmer der sig 6 smagsvarianter af de populære solide chokolader fra Simply Chocolate.

Find det hos Kun det bedste

Karamelleriet – God påske trekant

Giv denne æske til en du vil ønske en god påske. Indeni den fine gaveæsker gemmer der sig 240g af Karamelleriets blandede karameller. Der er 6 forskellige slags flødekarameller i blandingen, herunder salt- og lakridskarameller.

Find æsken hos Kun det bedste

Xocolatl – Easter Art 14 Chokoladeæg

14 håndlavede chokoladeæg med fyld, i en flot gaveæske, der minder om et æg. Du finder varianter som fyldig lakrids og citronfromage.

Find det hos Kun det bedste

Fabergé Æg med Chokolade

‘Påskeæg for voksne, fri for den alt for søde chokolade og mærkelige kyllinger. Her har vi i stedet belgisk kakaotrøffel og italienske chokoladeæg i et luksuriøst fabergé-æg som udstråler luksus og elegance! Fabergé-ægget indeholder en blanding af belgisk kakaotrøffel & italienske chokoladeæg.

Find det hos PartyKing

Sv. Michelsen – Påskeæg – Karamel

Lækkert påskeæg af chokolade fra Sv. Michelsen. Dette fairtrade chokoladeæg er lavet af ren karamelchokolade: en himmelsk mundfuld for både store og små. 

Find det hos Kun det bedste

Sv. Michelsens Fabergé æg 2024 

Årets smukke fabergeæg fra Sv. Michelsen fyldt med lækre chokolade- og marcipan påskeæg. Fabergéæggene stammer fra det tidligere 1900-tal, hvor æggene blev givet til Tsarens kone.

Find det hos Kun det bedste

Anker Chokolade – Lille Æggebakke

 Denne “æggebakke” fra Anker Chokolade indeholder 4 chokoladeæg med marcipan. Dekorativt udformet som æg i bogstavelig forstand. Et sjovt og anderlede påskeæg.

Find æggebakken hos Kun det bedste

Kun Det Bedste – Påskegaven

Forkæl dig selv, eller en du holder af, med denne fine gaveløsning. Påskegaven indeholder lidt af hvert til den søde tand; chokolade, påskeæg, vingummi, lakrids med mere.

Find påskepakken hos Kun det bedste

Kun Det Bedste – Påskeæske delikatesser

Denne æske er den komplette påskeæske til påskebordet. Der er både salte fristelser, påskeæg, gourmet vingummier, snaps, luksuriøs fiskekonserves og årets påskebryg fra Bryghuset Møn. Alt hvad påskehjertet begærer.

Find æsken hos Kun det bedste

Rituals – The Ritual of Sakura, Påskeæg

Det perfekte påskeæg til hende der fortjener lidt ekstra forkælelse. Fineste påskeæg som vil sikre velvære og afslapning. Påskeægget indeholder intet mindre end 3 velvære-produkter.

Find det hos Kun det bedste

Xocolatl – Påskegave med øl

Den ultimative hyggepose til påsken 2024! Xocolatl har sammensat en række af lækkerier, så det er nemt at blive fristet, når først du tager hul på gaveposen. Nyd den selv, eller giv den væk i gave – måske i stedet for et påskeæg?

Find den hos Kun det bedste

Kun Det Bedste – Påskekalender 2024

Hvorfor nøjes med et påskeæg, når du kan give en påskekalender? Påskegaverne kommer indpakket, så du kan nyde det selv eller give væk. Påskegaven 2024 indeholder noget sødt, noget salt og lækker drikkelse – alt hvad et skønt påskebord skal indeholde.

Find kalenderen hos Kun det bedste

Påskeøl fra Bryghuset Møn 2024

En dejlig nøddefarvet dobbeltbock, der har en dyb og fyldig smag fra malt, og er nøje afstemt med den bitre humle. Egner sig særligt godt til påskefrokostens bord. 

Find påskeøl hos Kun det bedste

Giv en oplevelse som påskeæg

Giv et anderledes påskeæg i form af en oplevelse. Go Dream tilbyder et unikt udvalg af oplevelser i hele landet, hvad enten gavemodtageren skal forkæles med wellness, en action oplevelse, en middag osv. Giv enten gavemodtageren en oplevelse I kan nyde i fællesskab eller en han/hun kan få glæde af på egen hånd.

Find den perfekte oplevelse her hos Go Dream

Lav selv hjemmelavede påskeæg

SE OGSÅ: Personlige fotogaver

SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten

Listen med Påskeæg til voksne 2024 bliver løbende opdateret…

Indlægget Påskeæg til voksne 2024 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

1 Response

  1. 02/20/2021

    […] SE OGSÅ: Påskeæg til voksne 2021 […]

error: Content is protected !!