LEGO julekalendere 2024

Lego julekalender 2024, lego pakkekalendere 2024, lego adventskalender 2024, lego julekalender til drenge 2024, lego julekalender til piger 2024, lego julekalender til børn 2024, årets julekalendere til børn, julekalendere til drenge, julekalendere til piger, julekalender med legetøj 2024, lego julekalender Lego friends lego star wars lego harry potter lego city
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal årets julekalender hos jer være en Lego julekalender 2024? De fleste børn elsker at lege med LEGO

Lego julekalendere 2024 gør december lidt sjovere, når der hygges hver dag og der traditionen tro tælles ned til juleaften med en julekalender. 

Vi havde en LEGO Friends julekalender da barnet fra 4 år og det var en stor succes med de små ting og små pakker med noget der skulle samles. Dagenes udfordring var passende og det gjorde at hun fik øjnene op for LEGO Friends (som før ikke havde været et hit). De små gaver i julekalender fra LEGO Friends, er senere blevet suppleret med flere LEGO Friends æsker og de indgår i hendes LEGO Friends samling. Ingen tvivl om at hun fortsat vil elske en julekalender fra LEGO eller LEGO Friends.

Kender du et barn der også er vild med LEGO, Brio eller Playmobil (eller kunne komme til det), så er det en oplagt mulighed. Vi har fundet årets julekalendere fra LEGO – og så sendes de direkte til døren. Nemmere og bedre bliver det vist ikke!

Lego julekalender 2024

LEGO FRIENDS julekalender 2024

Kalenderen tager en tur tilbage til dengang, Paisley og Olly gik i børnehave. Find en overraskelse bag hver låge med traditioner, hobbyer og mere at udforske. Mange af lågerne afslører aktiviteter, der kan bygges, såsom katapulten, som kan bruges dagen efter til at vælte sneslottet. Der er også småkager at bage, et brev at poste og meget mere. Julekalenderen er fyldt med særlige øjeblikke, lige fra sang og syning til snowboarding og skumfiduser over bål. Ud over at være en sjov gaveidé med julelegetøj til børn støtter LEGO sættet udviklingen af unge byggeres sociale og følelsesmæssige færdigheder, når de tager med Paisley og Olly på deres rejse gennem julens minder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO city julekalender

Opbyg spændingen under nedtællingen til jul med den seje LEGO City Julekalender 2024 (60436) til børn fra 5 år. Dette års julekalender er fyldt med sjove karakterer, minimodeller med juletema og cool minifigurtilbehør. Børn kan også folde legemåtten på æsken ned for at skabe en snedækket vinterlandsbyscene, som er den perfekte ramme for magiske historier og eventyr.
LEGO julekalenderen vil være en perfekt gave som optakt til jul for børn fra 5 år. Med hver lille overraskelse følger en nem og trinvis byggevejledning, der er trykt på indersiden af kalenderlågerne, og som sikrer, at selv nye LEGO byggere kan nyde en sjov bygge- og legeoplevelse.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Star wars julekalender

Lad børn opleve 25 år med ikonisk LEGO Star Wars byggelegetøj og giv ældre fans en nostalgisk tur ned ad mindernes allé med LEGO Star Wars julekalenderen for 2024 (75395).
Udforsk miniatureudgaver af de allerførste LEGO klodsbyggede modeller af ikoniske fartøjer, fra en X-wing-jager til Tusindårsfalken til Crimson Firehawk. Blandt de 18 minimodeller findes også Darth Vaders slot og et minikit fra det første Star Wars videospil. Hold udkig efter 5 LEGO Star Wars samlerminifigurer, bl.a. prinsesse Leia og Luke Skywalker, begge i julet tøj, og Ahsoka Tano samt en LEGO figur af en superkampdroide.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Spider-Man julekalender 2024

Giv en ung Marvel-fan den perfekte start på julen med den flotte LEGO Spider-Man julekalender 2024 (76293). Sættet er fyldt med superheltesjov, byggemodeller og LEGO Marvel Spider-Man-minifigurer og er den perfekte decembergave til drenge og piger fra 7 år. Den sjove oplevelse starter den 1. december og fortsætter længe efter, at den sidste låge er blevet åbnet!
Bag hver af de 24 låger gemmer sig en daglig gave, som børn kan opdage i optakten til jul. Der er 5 minifigurer Spider-Man, Green Goblin, Miles Morales, Ghost-Spider og Venom samt små stykker byggelegetøj og tilbehør, som børn vil genkende fra gadescenerne i New York City fra Spider-Man-filmene, bl.a. en sne-Spider-Ham, Peter Parkers skrivebord og Electros juletræ.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Disney Julekalender 2024

Byg og leg med et julespil! Denne kalender rummer noget, der kan bygges, bag hver låge, bl.a. 5 LEGO® ǀ Disney mikrodukkefigurer samt figurer af Pua, et snevæsen og den nuttede rensdyrunge Sven, der alle venter på at blive opdaget. Du kan også spille et sjovt spil med familie eller venner, bruge minimodellerne til at udspille dine egne historier eller pynte dit værelse, så det er klar til jul!

Find julekalenderen hos Proshop

LEGO Harry Potter Julekalender 2024

Find en Hogwarts™-gave med juletema bag hver låge i LEGO® Harry Potter™ julekalenderen for 2024. Udforsk festlige minimodeller for hvert af de fire kollegier Gryffindor™, Slytherin™, Hufflepuff™ og Ravenclaw™. Hold udkig efter andre ikoniske Hogwarts-genstande, julepynt og minifigurer af dine yndlingskarakterer. Hver dag finder du noget nyt, så du kan bygge endnu flere magiske historier!

Find julekalenderen hos Proshop

Se også disse LEGO julekalendere fra tidligere år:

LEGO Super Heroes pakkekalender 2023

Åbn en ny låge hver dag i december, og find en overraskelsesgave. Når den store aften nærmer sig, kan du samle gaverne og genskabe dine egne yndlingsscener og Marvel-eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

LEGO Friends pakkekalender 2023

Har du et barn der er vild med LEGO Friends? Så er denne lige julekalender sagen. Åbn en ny låge hver dag i december, og find en overraskelsesgave.

Find den hos Eurotoys

Guardians of the Galaxy – Lego Super Heroes Pakkekalender

Tæl ned til jul med LEGO Marvel Studios Guardians of the Galaxy julekalender! Åbn en ny låge hver dag i december, og find en overraskelsesgave. 6 minifigurer venter på at blive afsløret, foruden minimodeller og tilbehør. Når den store aften nærmer sig, kan du samle gaverne og genskabe dine egne yndlingsscener og Marvel-eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Friends Julekalender

Åbn 41353 LEGO® Friends julekalenderen hver dag i december for at bygge ny pynt til dit hus eller juletræ. Kalenderen har 24 hemmelige rum, som hver indeholder en overraskelse, der kan bygges, bl.a pynt, som repræsenterer hver af de 5 venner fra Heartlake.

Find julekalenderen her hos Eurotoys

Listen med LEGO julekalendere 2024 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Julekalendere til drenge

SE OGSÅ: Julekalendere til piger

SE OGSÅ: Harry Potter julekalender

Indlægget Lego julekalendere 2023 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

7 Responses

  1. 10/03/2019

    […] SE OGSÅ: LEGO Julekalender […]

  2. 10/25/2019

    […] SE OGSÅ: LEGO Julekalender 2019 […]

  3. 09/15/2020

    […] LÆS OGSÅ: LEGO julekalender […]

  4. 09/25/2020

    […] SE OGSÅ: Lego julekalender 2020 […]

  5. 09/02/2021

    […] SE OGSÅ: LEGO Julekalender 2021 […]

  6. 09/10/2021

    […] SE OGSÅ: LEGO Julekalendere 2021 […]

  7. 09/15/2021

    […] SE OGSÅ: LEGO julekalender 2021 […]

error: Content is protected !!