Julekalender med biler og traktor

julekalender med biler 2024, pakkekalender med biler 2024, adventskalender med biler 2024, julekalender til børn 2024, julekalender til drenge 2024, julekalender til mænd 2024, bil julekalender 2024, seje julekalendere til drenge 2024, seje julekalender til mænd 2024, julekalender med samlebiler, julekalender med traktorer
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter en sej julekalender med biler eller traktorer? Så er du kommet til det rette sted!

Efterspørgslen på en sej julekalender med biler stiger år for år, både hos børn og voksne. Vi har samlet et stort udvalg til enhver drengerøv.

Ventetiden til jul kan være rigtig lang, især for børn kan den føles som en evighed. Og er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? En julekalender er derfor en god måde at tælle ned til juleaften. Her hos Alletiders Gave husker vi tydeligt den årlige mælkechokolade julekalender, vi fik som børn. Siden da er der kommet flere til og hvert år vælger flere at fravælge chokolade julekalenderen og vælge en julekalender med legetøj. Fordelen ved en julekalender med legetøj er at den giver underholdning både i december og efter jul.

Årets udvalg af julekalendere til børn 2024 er gigantisk og det kan være svært at vælge hvilken der er den rette til dit barn. Prøv at tage udgangspunkt i hvad der hitter mest hos barnet nu, er det Barbie, Brandman Sam, Lego, Playmobil, Frost osv.  

Revell Coca Cola Julekalender

Rigtige mænd bygger deres trucks selv! Tag udfordringen op og byg dit drømmemodel på 24 dage med Revell julekalenderen. Alt, hvad du behøver, er inkluderet, og til jul kan du stolt holde dit selvbyggede model i hænderne. En absolut juleklassiker kommer nu som julekalender. Når Coca-Cola Trucken melder sin ankomst, ved alle, at julen står for døren. Passende til årstiden står Coca-Cola Trucken også til jul hjemme hos dig. Det genkendelige juledesign begejstrer både små og store fans og gør virkelig julen sødere.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Revell RC Julekalender 2024

Adventskalender fra Revell: 24 dages leg og byggeglæde med RC Car Christmas Driver
Oplev juletiden med Revells adventskalender og den spændende RC Christmas Driver! Hver dag en ny del, indtil det lysende, robuste køretøj står klar den 24. december. Robust chassis og off-road-dæk: Til ethvert eventyr, både inden- og udendørs. Perfekt til børn fra 6 år

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

 

Cars Mini Julekalender 2024

Disney og Pixars Cars Minis-julekalender er en sjov måde at fejre hele den festlige julesæson på. Tæl ned til jul ved at åbne en dør om dagen, i alt 24 overraskelser. Børnene kan afsløre et mini-støbt køretøj, et tilbehør eller baneldele. Hver uge vil der være nok dele og et mini-køretøj til at lege med med det samme. Når alle 24 døre er åbnet, kan børnene samle en klassisk snoet bane eller stable delene for at bygge et snedækket juletræ! Kalenderen indeholder fire juleinspirerede mini-køretøjer og en snemand-bilfigur. Designet til festlig sjov er kalenderlegestationen den perfekte gave til Cars-fans fra 3 år og op.

Find den hos Eurotoys

Claas Bondegårds Julekalender

Claas julekalenderen passer lige præcis til alle Claas fans. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser, som til sidst giver dig en komplet gård med både traktor, dyr og mad. Efter de 24 dage, kan du klippe flere figurer ud fra julekalenderens emballage, så du kan få endnu flere figurer til din gård. Til de voksne, kan man bag på kalenderen fjerne et ark, for at se hvad julekalenderen indeholder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

RC Truck Julekalender

Forkæl barnet eller manden med denne seje RC Truck julekalender, den absolut bedste måde at tælle ned til juleaften.

Find den hos Eurotoys

RC Crawler Julekalender

Denne fjernstyret Crawler skal samles i 24 enkle konstruktionstrin. Bag hver låge gemmer der sig en ny del til at samle bilen, så den er klar til jul. Den færdige 1:18 model tilbyder alt hvad du behøver i en fjernstyret bil: store dæk, firehjulstræk med to kraftige motorer og stor akselstyring. Med den præcise styring og den praktiske 2CH GHz fjernbetjening kan crawleren styres perfekt gennem ujævnt terræn (7x 1,5V AA-batterier kræves og er inkluderet).

Find julekalenderen hos Eurotoys

John Deere Julekalender

I John Deere Julekalender får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december. Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender RC Claas Axion 960 Traktor

Den fjernbetjente Claas Axion 960 traktor i lille format samles på få dage i adventstiden. Efter et par minutters opladning direkte på fjernbetjeningen er den klar til brug og kan styres gennem gården, for køer, katte og høns er også en del af denne adventskalender, ligesom en bondefigur, hegnselementer og andet tilbehør er en del af denne adventskalender. . Nødvendige batterier medfølger. Den brugervenlige 2-kanals fjernbetjening gør det muligt for traktoren at køre i alle retninger og kan endda betjenes af yngre børn.

Find julekalenderen hos Eurotoys

FENDT traktor julekalender

Fendt 818 Vario har siden sin introduktion udviklet sig til den mest solgte kompakte store traktor i hele Europa. Med Fendt Traktor 818 Vario får samlere og Fendt-entusiaster en eksklusiv traktor-kit, der inkluderer et kvalitetsfuldt diorama i flere dele og en lydmodul. På 24 trin kan du skabe en lille Fendt oplevelsesverden til din skrivebord eller udstillingsvitrine. Et særligt højdepunkt er lydmodulet med autentiske Fendt-lyde.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Porsche Taycan Julekalender

Kender du en der ønsker sig en Porsche i julegave, så ræk hånden op! Hvis budgettet ikke rækker hele vejen, kan du i det mindste nyde en Porsche Taycan i skala 1:24, som han/hun selv bygger hver dag frem til jul med denne luksuriøse bilkalender.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Mercedes-AMG GT Julekalender

I Mercedes-AMG’s julekalender bygger du det flotte fartvidunder GT i skalaen 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, der kan stå fremme året rundt!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Elvis Presley Julekalender

 Åbn en låge i denne Elvis-kalender hver dag, og bliv mødt af en ny tidstypisk gadget, som du kan tilføje til din omfattende 50’er-samling. Delene kræver minimal montering, så på selve juleaften kan du nemt nyde Elvis og hans Cadillac.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Volkswagen T2 Bus Julekalender – Revell

Gør nedtællingen til jul lidt mere retro med denne seje Volkswagen T2 bus julekalender! Hver låge bringer dig et skridt tættere på dit helt eget mini-eventyr på hjul.

Porsche 356 Julekalender – Revell

Lad nedtællingen til jul blive lige så elegant som en Porsche! Med denne julekalender bygger du trin for trin den ikoniske klassiker Porsche 356 sammen. Perfekt for både bilentusiaster og modelbyggere.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Porsche 911 Julekalender

Bid for bid samler du en Porsche 911 i skalaen 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd fra en Porsche og en bundplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, som man kan have stående fremme hele året!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Volkswagen Golf GTI Julekalender

Julen er en tid fyldt med traditioner og nostalgiske indslag. Derfor er det på sin plads med en julekalender af samme kaliber. Volkswagen Golf GTI-julekalender er fyldt med bildele, der stykke for stykke bygges sammen til den tidløse bil i god tid før juleaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Land Rover Defender-julekalender

 I Land Rover-julekalenderen bygger du den klassiske terrænbil Defender i skala 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, der kan stå fremme hele året rundt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Volkswagen Bulli T1 Julekalender

Et perfekt miks af nostalgi og hjulstemning! I Volkswagen-julekalenderen bygger du det ikoniske folkevognsrugbrød T1 i skala 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd og en baseplade med miljøbilleder.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Hyundai Rally Julekalender

Byg en rigtig hurtig rallybil fra Hyundai! Bag hver låge gemmer sig en del af bilen og lige til juleaften har du en færdig minimodel af en rigtig hurtig Hyundai rallybil med motorlyd.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Fiat 500 Julekalender

Nu kan du nyde det søde liv og lade nedtællingen til jul blive en fartfyldt historie, hvor hver dag bringer dig et skridt tættere på din egen Fiat 500 modelbil!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Trabant Sonderedition Julekalender

I Østtyskland var ventetiden på en Trabant op til 15 år, men med denne bilkalender skal du kun vente 24 dage! Bag hver låge gemmer der sig en del til en Trabant 601, komplet med baseplade og lydmodul.

Find den hos Coolstuff

Listen med julekalendere med biler og traktorer opdateres løbende…

SE OGSÅ: Julekalender til mænd

SE OGSÅ: Julekalender til drenge

Indlægget Julekalender med biler og traktorer indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!