Hvorfor oplevelser er en god gave

vinsmagning oplevelser alletiders gave, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to, vinsmagning, frank vinsmagning, vinsmagning københavn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Oplevelser som gave er genialt!

Du kender det sikkert. Gaven til dem der har alt – både voksne og børn. Hvad er det lige vi finder på? Noget de ikke har i forvejen, noget de ikke selv finder på. Noget de ikke selv køber til sig selv… Vi hører voksne der siger “jeg ønsker mig ingenting/ingen ting” og “jeg ønsker mig ikke noget man kan tørre støv af på”. Materielle gaver til dem der selv køber alt hvad de har lyst til, er nærmest umuligt. Materielle gaver har en stor værdi hvis de er ønsket og hvis de opfylder et behov hos gavemodtageren. Men hvor længe har en materiel gave egentlig værdi? Hvor mange af dine materielle fødselsdagsgaver fra forrige år, har fortsat værdi hos dig?

Af vores gaver fra forrige år, er det helt sikkert oplevelserne, der fortsat har mest værdi. Det handler om minderne af de oplevelser vi havde. Det gode minde om koncerten, turen i biografen og dagen hvor vi prøvede kræfter med katring i København. Minder om ferier, stunder og gode oplevelser sammen med mennesker man holder af, er I vores optik, mere værd end materielle ting – i hvert fald på den lange bane. Vores ønskeseddel indeholder både materielle ting og oplevelser.

En god oplevelse kan være mange ting. Vi kommer her med et par gode idéer til oplevelser som gave. Alle oplevelser skal tage udgangspunkt i gavemodtagerens interesser og hvad han/hun synes om.

 

Oplevelser som gave: Årskort/Klippekort.

Årskort til Zoo, Legoland, Tivoli, FC yndlingsholdets kampe, eller andre steder der operer med årskort konceptet. Det kan også være klippekort til svømmehallen, museet eller andre steder hvor gavemodtager foretrækker at bruge tid.

 

Oplevelser som gave: Events

Koncerter, Udstillinger, Foredrag, Festival og Teater. Find billetter til Cirkusrevyen, en god koncert i DRs koncerthus, operaen, det lokale teater, jazz-klubben, bingohallen, foredragssteder og udstillinger der har gavemodtagers interesse. Vi har nogle gange givet billetter til Cirkusrevyen i julegave. Jo vist er der lang tid til sommer, men så er der noget at glæde sig til og tid til at afsætte den eftermiddag/aften eller weekend til en Københavnertur med Cirkusrevyen som den helt store oplevelse. Det gør ikke noget at eventen ikke finder sted i næste weekend. Find inspiration i lokalområdet. Der afholdes så mange events og arrangementer, rundt omkring i Danmark, det handler bare om at finde de events der kunne være interessante med gavemodtagers øjne.

Oplevelser som gave: En Udflugt

En udflugt har vi givet til både børn og voksne i familien. En udflugt er oplagt til børn der har rigelig med legetøj og som mere kunne have glæde af nærvær og en dag på barnets niveau. Det kan f.eks. været en tur i Biografen, Danfoss Universe, Den blå Planet, Cirkus, Randers regnskov, eksperimentariet, eller piknik-frokost i den lokale park. Til voksne har vi ofte arrangeret en frokost og gåtur i naturen til fars dag, for at sådanne anledninger, ikke også bliver fejret med gaver eller blomster. Der findes et utal af sjove og anderledes muligheder for udflugter hos GO DREAM, hvor der både er mulighed for oplevelser for 1 og i fællesskab.

Oplevelser som gave: Aktion

Er gavemodtager en type der elsker fart og adrenalin kick, så findes der muligheder for oplevelser i form af prøvetur i fede biler, gokart, flysimulator, undervandsjagt, dykning og surfing. Du bestemmer hvor ekstremt det skal være!

undervandsjagt oplevelsesgave alletiders gave

Oplevelser som gave: Romantik

Oplevelser i romantikkens tegn er oplevelser hvor der er mulighed for at dyrke tosomheden og hinandens nærvær. Det er alfa omega at romantikkens oplevelser foregår udenfor parets vante omgivelser, hvor en opvask eller andet, kan forstyrre nærværret og tosomheden. Romantiske gaver kan være et kroophold, slotsophold, wellness og dans for to. Vi har også gode erfaringer med at blande en romantisk gave med en udfordring. Dér hvor det ikke skal være noget med afslapning, to lys på et bord og kiggen hinanden dybt i øjnene. Mange synes mere om at lave noget sammen og at det at udfordre hinanden, også kan være romantisk. Det kan f.eks. være at prøve indendørs ski, dykning i Kattegatcenteret og klatring.

wellness alletiders gave

Oplevelser som gave: Forkælelse

Forkælelse som oplevelse kan både være et ophold, som de bud der under romantik. Forkælelse kan også være et kursus i dét der fanger gavemodtagers interesse. Det kan være bageskole, kaffekursus hos en barista, sprogkursus eller en aften med vinsmagning.

 

Det er kun fantasien der sætter grænser. Tænk over hvad gavemodtager vil synes om og om det skal være en gave for ham/hende

LÆS OGSÅ: Oplevelser til konfirmanden

LÆS OGSÅ: Oplevelser som adventsgave

Siden indeholder affiliatelinks til troværdige relevante danske webshops

error: Content is protected !!