Winther – trehjulet cykel til begyndere

rød winther cykel, trehjulet cykel, ladcykel, Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration,

Giv en gave til barnet som stimulerer og skaber glæde.

Den trehjulede cykel fra Winther er helt sikkert én de fleste af os har stiftet bekendtskab med på et eller andet tidspunkt i vores liv. Enten har vi selv haft en, eller også kender de fleste af os 1 eller flere børn der har cyklen. Vi her på Alletiders Gave husker selv at vi havde en Winther børnecykel som børn, og vi elskede at køre rundt på. Vi har som voksne også selv givet flere af dem i gave.

At lære at cykle er en vigtig del af børns udvikling. Det forbedrer motorik og balance og bidrager med høj legeværdi hos børnene. Winthers trehjulet cykel til børn er god cykel at starte ud med. Cyklen er anbefalet til børn i alderen 1-4 år. Det er er god klassisk og nostalgisk model som ikke går af mode, og så er det udstyret med et tippelad. Tippeladet gør det sjovt for børnene at transportere sand, bamser, biler eller dukker rundt i den store verden.

Den klassiske børnecykel har eksisteret siden 1935, hvor den oprindeligt blev lavet i rød med hvid detaljer. Siden da er der kommet flere farver til blandt grøn, pink og gul.

Da den trehjulede Winther cykel ikke har kuglelejere, kæde og luft i dækkene, kræver den ikke vedligeholdelse som almindelige cykler. Den slagfaste pulverlakering gør at den holder bedre i forhold til regn, slud, slag og ridser. Med vask 1-2 gange om året holder cyklen sig pæn i mange år. Cyklen kan med fordel bruges af flere generationer.

 

blåwinther

Winthers trehjulede cykel har en vejledende udsalgspris på 599,-. Vi har fundet den til 515,- på cykelpartner.dk der desuden tilbyder prisgaranti og gratis fragt når man køber for mere 299,-

Winther trehjulet cykel kan købes her.


Indlægget Winther – trehjulet cykel til begyndere indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

error: Content is protected !!