Wallmans dinnershow

Denne oplevelse har vi selv prøvet og den kan kun anbefales. Det er oplevelse som vi gerne gentager, da det var en god og fortryllende oplevelse.

Wallmans Dinnershow Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag!

Oplevelsen bliver beskrevet således på Go Dream Oplevelsesgaver:

“Gør dig klar til at tage på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien. Her forenes en udsøgt 4-retters middag, storslået underholdning og magiske omgivelser, og vi lover jer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede i indgangen.

Nyd middagen, mens shownumrene bliver leveret som perler på en snor. Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde maden. Det internationale dinnershow udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle. Showet Music Box fører jer gennem et univers fyldt med overdådig musik, fantastisk artisteri og imponerende akrobatik. Hold godt fast, mens vi overvælder jer med et utroligt sceneshow, funklende kostumer og musik af nogle af tidens største legender som Tom Jones og U2. Glæd jer også til et charmerende boyband-medley, der får alle hjerter til at smelte.

I kommer helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af cirkussalen. Showet kulminerer i en bragende finale, som får dansegulvet til at eksplodere! Så er byens bedste fest i gang i Københavns største natklub! Kom i Wallmans og lad dig rive med på en storslået musikalsk og visuel rejse, hvor samtlige sanser kommer i spil!”

Oplevelsen varer ca 5 timer og er for 2 personer i kat. B på torsdage incl. showmenu, det er muligt at tilvælge bedre kat. A eller anden dag inde på Go Dream Oplevelsegaver. Prisen starter ved 1250 for 2 personer.

Køb Wallmanns Dinnershow

 

Indlægget Wallmans dinnershow indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!