Vinsmagning for kvinder

Når der skal vælges vin til maden, så er det oftest mandens fornemmeste opgave. Men behøver det altid at være manden der har tjansen? Det mener vi, derfor synes vi også denne gaveide med vinsmagning for kvinder er en oplagt gaveide til den moderne kvinde.  I samarbejde med Laudrup Vin & Gastronomi tilbyder Duglemmerdetaldrig.dk på en helt unik og eksklusiv vinsmagningsoplevelse KUN for kvinder.

Undersøgelser har vist at kvinder ofte har mere sensitive smagsløg og næser end mænd, og hvorfor ikke udnytte denne fordel til at lære, at vælge den helt rigtige vin til maden?

Så kender du en kvinde, der har fortjent en rigtig god vinsmagning, hvor der er fokus på kvalitet og hygge samtidig med at hun lærer rigtig meget om vin? Så er dette den helt rigtige gave til hende.

vinsmagning-kun-for-kvinder alletidersgave gaveinspiration

Undervisningen er tilrettelagt så der er en god fordeling mellem læring og hygge. Man vil være omgivet af en masse ligesindede kvinder, og eneste hane i forsamlingen vil være vinkonsulenten, Henrik Smidt Hansen. Oplevelsen finder sted i Storkøbenhavn.

Vinsmagning for kvinder indeholder

  • Appetizer
  • 2 retter
  • Dessert
  • Smagning af ca. 7 forskellige vine

Vinsmagning kun for kvinder som oplevelsesgave

Kender du en kvinde, der er utrolig glad for vin, og som du mener fortjener en rigtig god gave – så er denne vinsmagning kun for kvinder det helt rigtige valg.

Indlægget Vinsmagning for Kvinder indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!