Victoria Secret bodyspray

victoria secret bodyspray, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til hende, julegave, julegave til hende, gave til hende, gaveidéer, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, mors dag gave, morsdag gave, konfirmationsgave, gave til konfirmand, gave til teenager

Victorias Secret er kendt for undertøj og flotte modeshows i forbindelse med lancering af nye kollektioner. Victoria Sekret laver også parfumer og parfumerede kropsplejeprodukter og det er et hit blandt de unge. Den første parfume kom i 1989 og har siden stået for sensuelle og sjove dufte. Mange af duftene fra Victorias Secret har botaniske undertoner – dufte fra rose, gardenia, hyacint, søde ærter, pærer og vanilje er grundlaget for mange af duftene. Victorias Secret har en hel serie af Bodyspray som er ideelle som alternativ til parfume og edt, f.eks. til hverdagsbrug.

Victoria Secreet forhandles mest i Victoria Secret butikker og kan ikke købes i f.eks. matas. Vistoria Secret butikker i Danmark findes kun i Kastrup lufthavn og her går vores (og sikkert heller ikke din) vej forbi, lige foreløbig.

Hvis du skal have fingrene i en Victoria Secret bodyspray eller lotion som gave skal du en tur på nettet. Vi ved præcis hvor du finder et stort udvalg af Victoria Secret bodyspray til billige penge. Hos Billigparfume.dk har de et stort udvalg af Victoria Secret bodyspray og andre lækre Victoria Secret produkter og så har de hurtig levering.

Bodyspray fås i flere dufte, den ene bedre end den anden. Vi er ikke stødt på nogle vi ikke kunne lide. Men hvilken skal du vælge? Vi kan oplyse at de mest solgte Bodyspray er “strawberry/champagne” og “”Secret Charm” og de er begge friske og lidt søde og lette i duften.

victorias_secret_secret_charm victorias_secret_strawberre_champagne

 

 

Victoria Secret bodyspray er en forholdsvis billig gave, synes vi på Alletiders Gave redaktionen. Der er 250 ml bodyspray i en flaske og den koster mellem 100,- og 170 kr. I forhold til hvad dufte ellers koster, så synes vi at Victoria Secret bodyspray er et fremragende alternativ og så dufter de også forfriskende godt. Alletiders Gave anbefaler Victoria Sekret bodyspray til piger og teenagepiger (og vi er sikker på at voksne kvinder også falder for bodysprayen). Bodyspray er et godt alternativ til pigernes første parfume eller edt.

Køb Victoria Secret bodyspray her

 

 

Indlægget Victoria Secret bodyspray indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

error: Content is protected !!