Elektrisk varmetæppe og varmepude til frossenpinden

elektisk varmetæppe, klassisk varmetæppe, blødt varmetæppe, behageligt varmetæppe, luksus varmetæppe, varmeplaid, elektrisk varme tæppe, varmetæppe til fødder, håndvarmer, varmepude, klassisk varmepude, hvidt varmetæppe, brunt varmetæppe, sort varmetæppe, gave til mor, gave til far, gave til mormor, gave til morfar, gave til farmor, gave til farfar, alletiders gave, julegave, gave til ham der har alt, gave til hende der har alt,

Vi alle sammen kender en der fryser lidt ekstra i den kolde tid, måske er du selv en af dem. Men så ved ud også godt at du ikke bliver varm med det samme, bare fordi du svøber dig ind i et tæppe – og når du er stiv af kulde, føles det der øjeblik, før du har fået varmen, som en evighed! Her er varmetæpper den bedste både at få varme i kroppen og fordelen ved et varmetæppe er at det kan tages med i ethvert rum.

Forkæl vedkommende et lækkert elektrisk varmetæppe eller en varmepude. Et varmetæppe kan være godt i flere henseender f.eks. til hjemmehyggen på sofaen eller i sengen, så kroppen holdes godt varm.

Mystyle varme tæppe

Lækkert tæppe med varme fra Mystyle, tæppet måler 150 x 180 cm og kan indstilles i 3 forskellige temperaturer.

Find varmetæppet hos Wupti

Beurer varmeplaid

HD90 elektrisk varmeplaid fra tyske Beurer med 6 temperaturtrin og Autosluk efter 180 minutter. Ledningen kan tages fra og plaiden vaskes ved 40 grader, og er Øko-tex mærket. Størrelse: 180 x 130 cm.

Find varmeplaid hos Wupti

Dobbelt elektrisk varmetæppe

Med Dobbelt Elektrisk varmetæppe vil du ikke føle kulde der hjemme i sengen. Det dobbelte elektrisk varmetæppe er et produkt af høj kvalitet til den bedste pris. Med tæppet kan du modstå de laveste temperaturer, og blødgøre dine muskler.

Find det dobbelte varmetæppe hos Alle-gaver

Luksus varmetæppe

Tæppet er lavet af blød fleece, forsynet med timer og har hele 9 forskellige temperaturtrin at vælge imellem, så du altid kan være behageligt varm! Tæppet kobles til stikkontakten med den medfølgende ledning, og derefter skal du bare sætte dig til rette og nyde det! På ledningen er der en fjernkontrol med display, som lader dig styre tæppets temperatur i ni trin, så du altid kan være behageligt varm. Varmetæppet har en timerfunktion, som er nem at anvende, hvis du for eksempel vil lade tæppet varme dig, mens du sover, men ikke vil have det tændt hele natten.

Find luksus varmetæppe hos Coolstuff

Hasendad varmetæppe til fødder

Hasendad varmetæppet til dine fødder er lavet af bomuld og polyester. Det måler ikke mere end 40 x 30 cm og er 1 cm tykt. Det ligner nærmest en måtte. Du kan have det med dig overalt. Brug det i stuen, når du sidder og læser, eller tage det med ind på kontoret, når du skal arbejde. Det eneste det kræver, er en stikkontakt inden for en radius af ca. 1½ meter eller en forlængerledning, for varmetæppet til dine fødder fungerer ved hjælp af strøm.

Find Hasendad varmetæppe hos Manillo

Men er det kun dele af kroppen der skal varmes op, kan det være en oplagt gaveide med en varmepude.

Håndvarmer

Lille varmedunk i blødt etui. Tryk, og bøj metalpladen indeni, og nyd varmen i op til 1 time. Håndvarmeren kan genbruges ved at varme den i kogende vand i ca. 8 minutter.

Find håndvarmer hos Manillo

Johar varmepude

Der er ikke noget som en varmedunk i den gode, gammeldags, retro stil, når mave- eller rygsmerterne bliver for slemme eller til at holde fødderne varme om natten. Der er ingen ledning, der er i vejen, der er ingen termostat, du skal indstille, og du behøver ikke være bange for, at der skal gå ild i den, hvis du falder i søvn med den. Den har stor åbning, så det er nemt at hælde vand i den, og den har en riflet overflade, der medvirker til at opretholde temperaturen i lang tid.

Find Jobar varmepude hos Manillo

Indlægget Elektrisk varmetæppe og varmepude til frossenpinden indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!