Urboks i gave?

urboks i gave

At have flere ure at vælge imellem er efterhånden meget normalt for både mænd og kvinder. Er gavemodtageren en ur-samler, men mangler et sted at opbevare urene, så skal hun/han da have en urboks. Fordelene ved en urboks med plads til flere ure, er at man har alle ure samlet et sted og man har et godt overblik.  Vi har fundet et par urbokse som kan bruges både af mænd og kvinder, da de er lavet i et neutralt look.

urboks-urskrin-ur-boks-ur-skrin-alletiders-gave-gaveinspiration-julegave-gave-inspiration-urkasse-ur-kasseSort skrin til ure med plads til 6 ure. Skrinet er i sort læder look – indvendigt er der lyst for og særskilt rum til hvert enkelt ur med puder til at holde urene. Låget har gennemsigtig plade så du kan se hvad skrinet indeholder. Mål: ca. 33x11x8 cm. Pris 550,- Køb her.

urboks-urskrin-ur-boks-ur-skrin-alletiders-gave-gaveinspiration-julegave-gave-inspiration-urkasse-ur-kasse

Skrin til ure i sort læder look – skrinet har plads til 6 ure. Indvendigt har skrinet lyst for og særskilt rum til hvert enkelt ur med puder til at holde urene. Låget har lille lomme med elastik i hele skrinets længde. Genial gave til manden som har alt. Mål: ca. 33x11x8 cm. Pris 549,- Køb her

 

For nogle kan det måske virke som meget ekstra plads, hvis man ikke kan fylde boksene helt ud. Her ser vi det kun som en fordel, så er der altid plads til man kan ønske sig nogle flere ure så man har noget forskelligt at vælge i mellem.


Indlægget Urboks i gave? indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!