Trolls julekalender

trolls julekalender 2017, trolls pakkekalender, trolls, trolls adventskalender, trolls gaver, trolls legetøj

Har du et barn der er helt vild med figurerne fra Trolls? Gør julen mere legerig med en Trolls julekalender.

Trolls er på meget kort tid blevet det store hit både i ind- og udland, efter filmen ‘Trolls’ fik premiere rundt om i diverse biografer. Trolls er en animationsfilm om de små trolde med det farverige strithår. ’Trolls’ er baseret på de danske Dam-trolde, der også kendes som Gjøl-trolde, som Thomas Dam skabte 1959. En del af os husker måske de små trolde fra vores barndom. Trolls filmen er super sød film, som ikke kan blive andet end i godt humør af at se.

Ventetiden op til jul kan for både børn og voksne føles meget lang, særligt kan juledagene være lange at gå igennem for børnene som ser frem til juleaften.

Denne Trolls julekalender til børn fra den nye film Trolls, indeholder et fedt stykke legetøj med de sjove trolde bag hver låge – Alle dage op til jul!

Trolls julekalender

Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset som slap bands, pencil toppers, snap on bracelets, keychains, barrettes, buttons, 3D figures og meget andet. Julekalenderen fungerer samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

   

<script>

Indlægget Trolls julekalender indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!