Trådløse høretelefoner til sportsfolk

trådløse høretelefoner, trådløse høretelefoner til sportsfolk, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Skal du give en gave til et aktivt menneske, så har vi måske en god idé!

Vi har netop givet en gave i form af et par trådløse høretelefoner til et meget aktivt menneske og hun har efterfølgende fortalt at hun altid har de trådløse høretelefoner med sig i fitnesscenter, på løbe- eller cykelturen. De trådløse høretelefoner er enorm befriende når der dyrkes sport, fordi ledningen ikke er i vejen og så vejer de intet (kun 41 gram!).

Vi gennemgik markedet for gode trådløse høretelefoner inden vi købte de danske “Miiego AL3 Freedom” trådløse høretelefoner. Vi havde et gavebudget på kr. 500, så som udgangspunkt var disse for dyre, men efter tæst af forskellige høretelener til ca. kr. 500,-, så var vi ikke i tvivl om at bruge kr. 100,. mere og få nogle med bedre lyd og et lækkert design. Gavemodtager elsker dem og vi har fundet endnu en god gaveidé som hermed er givet videre.

miiego-al3 trådløse høretelefoner alletiders gave

MIIEGO – No WIRES, No worries høretelfoner til sportsfolk

MIIEGO er et innovativt dansk brand, grundlagt i 2010, som udvikler trådløse høretelefoner/hovedtelefoner til løb, fitness og sport. MIIEGO er dedikeret til sport og man arbejder på at opnå de bedste forhold for god og fokuseret træning med musik. Formålet er at opnå en bedre totaloplevelse, når man dyrker sport, hvilket vil give bedre præstationer og resultater.

miiego trådløse høretelefoner alletiders gave mænd miiego-al3 trådløse høretelefoner alletiders gave

 

 

 

 

AL3+ Freedom fås i en mande og en dameudgave. Forskellen er størrelsen på bøjlen. De trådløse høretelefoner sidder behageligt og godt fast med den bløde rem, som går bag hovedet og hviler sikkert over nakken. De er nemme at tilkoble via Bluetooth. Som ekstra feature kan du på iPhone enheder, se batteristatus direkte på skærmen. De kan let foldes sammen, så de er praktiske, og ikke fylder meget. Når de ikke anvendes kan de pakkes i det medfølgende vandtætte etui. AL3+ Freedom giver en fantastisk stereo lydkvalitet, og med den indbyggede mikrofon er det nemt også at foretage og modtage opkald. Volumen og sangskifter samt modtageropkaldsknap, sidder direkte på kontrolpanelet på siden af de trådløse høretelefoner, hvilket gør at telefonen ikke skal bruges under træning. Som tilbehør kan 2 slags ørepuder erhverves og de er nemme at skifte.

trådløse høretelefoner sport aktiv bedst i test hørebøffer til sport alletidersgave gave til sportsmanden gave til løberen gave til den aktive

 

Find de trådløse Miiego AL3+ høretelefoner hos abilicaonline

 

LÆS OGSÅ: Skiudstyr til ski entusiasten

Vigtige specifikationer

Bluetooth version: 4.1
Virker med alle enheder med Bluetooth.
Batteriindikator: på iPhones/iOS enheder
Trådløs rækkevide: Op til 10 meter
Musiktid: Op til 11 timer
Tale: Op til 7 timer
Standby tid: 250 timer
Vægt: 41 gram
Opladningstid: 2-3 timer

 

 

 
 
 
 
 

Skriv et svar

error: Content is protected !!