Trådløs højtaler – hør musik og radio i bedste lydkvalitet

Herhjemme er vi blevet rigtig glade for vores lille trådløs højtaler, der afspiller al den musik vi har, på hver vores mobile enheder. Om vi streamer radio eller hører vores egne playlister er underordnet – det lyder fedt, når lyden kommer fra højtaleren og ikke fra iPad/tablet eller iPhone/smartphone.

Det trådløse setup, gør at den mobile enhed, ikke skal være forbundet med højtalere OG at højtaleren ikke har sin egen plads i hjemmet (som det gamle stereoanlæg havde det). Vi hører ofte musik i køkkenet og i stuen, men højtaleren finder også vej til badeværelse og børneværelser –  ja faktisk rundt i hele huset, hvis man er midt i “Mads & Monopolet” når vasketøjet skal hænges op i bryggerset.

Vi har ikke fået vores trådløs højtaler i gave, men vi kunne godt finde på at give den i gave til bryllup, konfirmation eller rund fødselsdag. En trådløs højtaler fås i mange kvaliteter og design – og derfor i mange prisniveauer. Vi har fundet et par udgaver, der ligesom vores egen, kræser for både lyd og design.

Bose Soundlink Bluetooth Speaker III – Den bedste trådløs højtaler

trådløs højtaler gaveinspiration bose højtaler gave

Oplev en højtaler, som bringer din musik og dine venner sammen. SoundLink® Bluetooth® trådløs højtaler III, er den mobile Bluetooth®-højtaler fra Bose, som leverer den bedste lydkvalitet. Den spiller højere og i længere tid end sin populære forgænger takket være nye avancerede Bose®-teknologier, der gengiver fyldigheden, klarheden og dybden i musikken. Og med et farverigt udvalg af covers, der fås som tilbehør, kan du gøre din højtaler mere personlig.

  • Den bedste Bluetooth®-højtaler afspiller din musik med fylde, dybde og klarhed
  • Trådløs tilslutning til din smartphone, tablet eller andre Bluetooth®-enheder.
  • Op til 14 timers musik med genopladeligt litium-ion-batteri
  • Farvede ekstra covere gør din trådløs højtaler personlig og giver yderligere beskyttelse mod ridser

Forbind og afspil. Denne kompakte trådløs højtaler kan let forbindes med din smartphone, iPad eller andre Bluetooth®-enheder. Den har en rækkevidde på ca. 9 meter, så du kan nyde musikken uden ledninger. Du skal bare trykke og holde Bluetooth®-knappen nede på højtalerens øverste panel og derefter vælge SoundLink® højtaleren på din enhed. Den trådløse højtaler husker de seneste seks enheder, du har anvendt, så det er endnu nemmere at genoprette forbindelsen.

bose trådløs højtaler bryllupsgave

Det er ingen hemmelighed: musikken danner grundlaget for en god fest. Og denne højtaler leverer varen. Fire drivere og to passive enheder leverer klar lyd i hele lydspektret og ved alle lydstyrker. Du vil desuden opleve en uovertruffen basgengivelse, som ikke findes i andre mobilhøjtalere. Og med forbedringer i den digitale signalbehandling kan du dele din musik ved højere lydstyrke end med den tidligere versioner af Bluetooth®-højtalere.

Form og funktion. Den ultimative kombination af mobilitet, design og lydkvalitet. De buede kanter og den slanke profil giver et lækkert udtryk, især når du tilføjer et strejf af farve med et valgfrit cover. Den trådløse højtaler passer nemt i en taske eller rygsæk. Knappanelet af silikone beskytter mod støv og snavs, og metalfronten sikrer øget holdbarhed og modstår fingeraftryk.

Pris: 2.800 kr – Fås hos Wupti.com

Bose Soundtouch 10 – Hvid trådløs højtaler med subwoofer

trådløs højtaler i gave gaveinspiration

Det trådløse SoundTouch® 10 musiksystem er den nemmeste måde at afspille musik på i hele hjemmet. Og så er det så kompakt, at du kan placere det hvor som helst for at streame millioner af sange fra musiktjenester, internetbaseret radiostationer og dit lagrede musikbibliotek – med fyldig, detaljeret lyd. Du kan endda afspille din ynglingsmusik med det samme. Du skal blot trykke på en af de seks forudindstillinger på den trådløs højtaler eller fjernbetjeningen – så starter musikken. Og med fjernbetjeningen kan du bedømme din musik (med knapperne “thumbs up/down”), når du lytter.

  • Afspil musik i hele hjemmet nemt og trådløst
  • Opsættes og forbindes til dit Wi-Fi®-netværk på få minutter
  • Gratis app forvandler din mobiltelefon til en musikfjernbetjening
  • Tilføj flere SoundTouch®-systemer for at afspille den samme musik i hele hjemmet eller forskellig musik i forskellige rum
  • Bluetooth®-forbindelse for endnu flere musikmuligheder
  • Bedøm din musik (knapperne “thumbs up/down”), når du lytter

bose trådløs højtaler gaveinspiration

Find musik med SoundTouch®. Med SoundTouch® kan du finde og nyde musikken nemmere end nogensinde før. Stream millioner af sange trådløst fra Spotify og Deezer og fra internetradiostationer eller dit eget musikbibliotek. Med SoundTouch®-appen kan du betjene musikken fra din telefon eller tablet, uanset hvor i huset du er. Og med seks programmerbare forudindstillinger har du adgang til din ynglingsmusik fra appen, højtaleren eller den medfølgende fjernbetjening.

Begynd med ét system. Tilføj flere, når og hvis du ønsker det. Trådløs højtaler “SoundTouch® 10” er et trådløst musiksystem, der er en del af en hel familie af trådløse produkter. De kan alle forbindes og afspille den samme musik i alle rum eller forskellig musik i forskellige rum.

En gratis, kraftfuld app. Forvandler din telefon til en effektiv fjernbetjening, så du kan betjene din musik overalt i dit hjem.

Trådløs højtaler SoundTouch® – mærkbart anderledes. Indstil seks brugerdefinerede forudindstillinger med SoundTouch®-appen. Din fjernbetjening og SoundTouch®-højtaleren vil automatisk huske dem.

Så når du gerne vil bruge din telefon eller tablet til at betjene dit system, så kan du det. Og når du ikke har lyst til at starte op, stryge til siden og indtaste en adgangskode – så behøver du ikke at gøre det. Bare brug fjernbetjeningen, eller tryk på en forudindstillet knap på din højttaler, og musikken starter på et øjeblik.

Bluetooth® indbygget. Lader dig streame musik fra din eller en vens kompatible enhed – når du har lyst. Så kan lytte til endnu flere kilder, som f.eks. YouTube.

Fås også i sort.

Pris kr. 2.000 kr. – Fås hos Wupti.com, autoriseret forhandler af Bose

Vintagelook: Marshall Kilburn Creme – lang batteritid

vintage retro trådløs højtaler

Kilburn er udført i det klassiske og lækre design fra Marshall i retro look, med god sans for detaljen. Kilburn trådløs højtaler har analoge drejeknapper, der gengiver en ren lyd uanset lydniveauet.

Denne trådløs højtaler kan tilsluttes trådløst via Bluetooth eller kablet via 3,5 mm jack. Med kun 3 kg. Og helt op til 20 timers batteri levetid er Kilburn let at have med på turen og festen slutter ikke lige med det samme. Har du behov for længere tids afspilning, kan du naturligvis bare tilslutte strøm via den medfølgende adapter.

Pris: 1.700 kr. – Fås her hos Wupti.com inkl. fragt

 

Læs mere om trådløs teknologi i de trådløse højtalere her

Indlægget Trådløs højtaler – hør musik og radio i bedste lydkvalitet indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!