Ternet Ninja gaveideer til børn og barnlige sjæle

Ternet ninja gaveideer til børn, ternet ninja 2 gaver til børn, ternet ninja ting til børn, ternet ninja gadgets til børn, ternet ninja legetøj til børn, ternet ninja julegaver til børn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med Ternet Ninja? 

Ternet Ninja gaveideer til børn er en samling af Ternet Ninja ting, som du kan forkæle den lille Ternet Ninja  fan med.

Ternet Ninja og Ternet Ninja 2 er danske animeret komediefilm. I Ternet Ninja møder vi den 13-årige teenagedreng Aske, der godt kunne bruge lidt rygrad. Aske får i fødselsdagsgave en ternet ninja-dukke af sin Onkel Stewart. Ternet Ninja, som viser sig at være besat af en rapkæftet japansk ånd, kommer til at udfordre Askes opfattelse af, hvad han kan. Ninjaen er dødsensfarlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn. Ternet Ninja er filmatiseringerne af Anders Matthesens bøger af samme navn, som hurtigt blev en stor succes.

Den første film Ternet Ninja udkom i 2018. Filmen solgte 222.760 billetter (inkl. snigpremierebilletter) på de fire første dage, hvilket var den bedste åbningsperiode for en dansk film nogensinde, men blev i 2021 overgået af fortsættelsen Ternet Ninja 2, som solgte 246.684 biografbilletter i sin åbningsperiode.

Glæd din lille Ternet Ninja  fan med en af disse Ternet Ninja gaveideer til børn. Udvalget af Ternet Ninja  gaveideer består både af Ternet Ninja legetøj, Ternet Ninja bøger, Ternet Ninja  ting til børneværelse mm. 

Ternet Ninja gaveideer til børn og barnlige sjæle

Ternet Ninja 2 sengesæt

Smart og lækkert sengesæt fra animationsfilmen “Ternet Ninja 2”, som har designet fra det tørklæde, som ninjaen er blevet syet ud af. Str. 140 x 200 cm.

Find sengetøjet hos Bog & Ide

Ternet Ninja 2

Ternet Ninja 2 var en stor succes i biograferne og vil helt sikkert også blive det i de private hjem. Filmen udkommer som både blu-ray og dvd i december 2021 og derfor er den oplagt som årets julegave. Ternet Ninja er tilbage! Og denne gang går turen til Thailand, hvor den uheldige Aske sammen med sin ternede ninja-ven genoptager kampen for at få retfærdigheden til at ske fyldest.

Find filmen hos Coolshop

Ternet Ninja dvd

Ejer barnet ikke allerede den første Ternet Ninja dvd, så er denne oplagt at give i gave. Begge Ternet Ninja film er høj kurs. Aske går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8. Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, og så er der Glenn fra specialklassen som forfølger Aske og hans bedste ven Odysseus. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke.

Find filmen hos Coolshop

Ternet Ninja 2 bamse – 35 cm

Sej bamse der er formet som Ternet Ninja 2, perfekt til leg i hjemmet, til pynt eller som en fast sovekammerat. Det er også muligt at få bamsen i en større størrelse. 

Find bamsen hos Bog & ide

Ternet Ninja 2 – håndklæde

Sejt håndklæde med Ternet Ninja som kan bruges derhjemme, på stranden eller måske til en tur i svømmehallen. Uanset hvad  vil dette håndklæde falde i smag hos enhver Ternet Ninja fan. 

Find håndklædet hos Bog & Ide

Ternet Ninja citatbogen

Ternet Ninja Citatbogen er den perfekte gavebog til den, der ikke kan få nok af Anders Matthesens skæve Ternet Ninja-univers. Her samles alle de sjoveste og vildeste citater fra begge film såvel som bøger.

Find bogen hos Gucca

Ternet Ninja 2 Sværd

Drømmer dit barn også om at blive sej som Ternet Ninja? Lær at kæmpe som en rigtig Ninja, med det seje Ternet Ninja sværd.

Find sværdet hos Bog & Ide

Ternet Ninja brætspil

Træn med Ternet Ninja. Adlyd hans ordrer hurtigt og præcist og vær den første der scorer fem Kastestjerner.Indhold:3 ninja-timeglas, spilleplade, 110 ninja-kort, 25 kastestjerner.

Find spillet hos Coolshop

Ternet Ninja plakat

Plakaten her er med motiv af den velkendte karakter fra filmen, nemlig Ternet Ninja ham selv. Her på plakaten er Ternet Ninja portrætteret i sort/hvid nuancer på en skøn, råhvid baggrund. Plakaten fås med eller uden ramme. Det er også muligt at få en plakat med Onkel Stewart. 

Find Ternet Ninja plakat hos Permild & Rosengreen

Stewart stardust bamse

Man kan ikke sige Ternet Ninja uden at sige Onkel Stewart, der også har betydningsfulde rolle i filmene. Stewart Stardust bamsen er den, som alle Anders Matthesen og Ternet ninja fans bare må eje. Der er masser af fine detaljer på Stewart, så som den velkendte sømandskasket, bakkenbarterne, lædervesten og guldkæden.

Find bamsen hos Bog & Ide

Ternet Ninja bog

Her er bogen til alle ”Anden”-fans. Anders Matthesen har skrevet en sjov og rå historie om den 13-årige Askes op- og nedture, og om en usædvanlig og rapkæftet ninja, der sejles til Danmark af Askes onkel Stewart.

Find bogen hos Bog & Ide

Ternet Ninja 2 bog

“Ternet Ninja 2” får vi fortsættelsen på historien om Aske og hans ternede ven. Sammen må de til Thailand for at hjælpe børnene på legetøjsfabrikken. Med til Thailand følger hele Askes vanvittige familie. Og det går ikke stille for sig i Bangkok og omegn, når den højrøstede familie slår sig løs.

Find bogen hos Bog & Ide

SE OGSÅ: Harry Potter gaveideer til børn og barnlige sjæle

SE OGSÅ: Minecraft gaveideer til børn

Indlægget Ternet Ninja gaveideer til børn indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!