Shimmer and Shine julekalender

shimmer and shine julekalender, shimmer and shine pakkekalender, shimmer and shine adventskalender, shimmer shine julekalender, shimmer & julekalender, julekalender med piger, julekalender til piger 2019, julekalender med legetøj 2019, julekalender med feer 2019, fe julekalender 2019, alletiders gave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med Shimmer & Shine? Så er en Shimmer and Shine julekalender oplagt som årets julekalender.

En Shimmer and Shine julekalender er igen i år et stort hit hos mange små piger. Julekalenderen indeholder dele, som gør at ventetiden til juleaften ikke føles nær så lang.

De fleste af os voksne kan helt sikkert huske hvordan vi i december måned som børn, spændt gik og ventede på at juleaften nærmede sig. Hos Alletiders Gave husker vi, hvordan vi i vores barndom havde en mælke chokolade julekalender, som vi hver dag tog et stykke fra, mens vi talte ned til jul.

Julekalendere som vi fik den gang findes stadig, men i dag findes der også mange andre smarte julekalender både til voksne og børn. Og hvor det for år tilbage primært var de billige chokolade julekalendere man kunne købe rundt om i alverdens butikker, findes der en dag flere spændende varianter med f.eks. økologisk chokolade, legetøj, makeup mm. 

Tvillingerne Shimmer and Shine er genies-in-training, der giver ønsker til deres bedste ven, Leah. Ønskerne går ikke altid så smidigt som de planlægger, men trods alt er de stadig i træning – og pigerne skal rydde op i det magiske rod, der skyldes problemerne. Når Shimmer, Shine og Leah arbejder sammen, er de i stand til at løse de problemer, der opstår og gøre tingene rigtige. At forsøge at rette op på deres fejl hjælper med at lære unge seere at lære af fejl og gøre det bedre næste gang.

Har du et barn der er helt vild med Shimmer og Shine, så skal hun selvfølgelig have en julekalender med dem:

Shimmer Shine Julekalender

Rigtig sød Shimmer & Shine julekalender med 24 små overraskelser i som gør ventetiden til juleaften lidt kortere. Kalenderen indeholder blandt andet smykker og hårtilbehør.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Indlægget Shimmer and Shine julekalender indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 10/28/2019

    […] SE OGSÅ: Shimmer & Shine julekalender 2019 […]

error: Content is protected !!