Seaband – til den gravide, den køresyge og søsyge

Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration, gave til barn, søsygearmbånd, køresygearmbånd, armbånd mod køresyge, armbånd mod søsyge

Herhjemme er de fleste af os påvirket af køresyge og søsyge. Vi har taget et utal af køresygepiller, men det er ikke altid til at vide at man tår foran en køretur og nogle gange glemmer vi simpelhen at få dem taget i tide. Vi har derfor set os om efter alternative og mere naturlige løsninger på køresyge og søsyge – for vi er heller ikke vilde med at spise alle de køresygepiller. Vi har fundet Seaband mod køresyge, søsyge og kvalme. Det er et akupressurbånd, enkelte armbånd som sættes på håndleddet. Umiddelbart var vi meget skeptiske og lægen i vores familien kunne hurtigt fortælle os at der ikke var nogen lægevidenskabelig forklaring på at det skulle kunne holde køresyge og søsyge for døren. Ikke destromindre så virker det og lægen har måtte sande at der er andet end lægevidenskab der fungerer i praksis.

seaband sort alletiders gave

Seaband kan bruges af alle, lige fra baby til senior

Seaband er en populær, sikker og enkel løsning der afhjælper kvalme ved køresyge, søsyge, graviditet og medicin. Graviditetskvalme behøver ikke længere være et problem. Med Seaband kan der afhjælpes og styre kvalmen uden brug af medicin eller andre medikamenter. Importøren tilbyder uendelige tilfredshedsgaranti – dvs. du kan til enhver tid få pengene tilbage hos Seaband – såfremt produktet ikke lever op til forventningerne. Sea-Band virker ved akupressur, som er udviklet i Kina for flere tusinde år siden. Seaband virker ved at udøve et svagt tryk på et bestemt punkt på håndleddet – akupressurpunktet P6 – et klart alternativ til søsygepiller for både børn og voksne og virker allerede efter få minutter.
Seaband er for de fleste den mest effektive metode til at afhjælpe køresyge og søsyge, og så er løsningen helt uden bivirkninger.

 

Seaband fås både til børn og voksne – og der findes også en udgave specielt til gravide der døjer med graviditetskvalme.

seaband til gravide alletiders gave

Alletiders Gave anbefaler Seaband.

Seaband koster kr. 134,50,- i alle udgaver og fås her i helsebixen

 

seaband til børn

Indlægget Seaband – til den gravide, den køresyge og søsyge indeholder affiliatelink


error: Content is protected !!