Romsmagning hos Highlanders Bar

Romsmagning på Highlanders Bar, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er gavemodtageren glad for rom – så er romsmagning da den oplagte gaveide. Romsmagning er desuden en oplagt gaveidé til manden som har alt eller som aldrig ønsker sig noget.

På Highlanders Bar i hjertet af Aarhus, ligger alle muligheder for en fed romsmagnings-oplevelse. De er eksperter i at tilbyde en autentisk, hyggelig og britisk bar

Highlanders Bar tilbyder et sortiment af 80 forskellige rom fra alverdens lande i alle prisklasser, og ejerne er britiske, så de har trukket deres barkultur og passion ind i deres hyggelige bar.

rommagning-hos-highlanders-2

Oplevelsen indeholder:

  • Ca 1 times oplevelse
  • Smag 4 forskellige rom fra deres store udvalg
  • Få historien bag den enkeltes særpræg og oprindelse
  • Få en ekstra smagsprøve på husets regning, hvis du kommer onsdag eller torsdag
  • Mulighed for at blive der længere tid og nyde atmosfæren og gå på opdagelse i deres store udvalg
  • Mulighed for at booke traditionel, britisk mad

Pris for 1 person er 249,- gennem Duglemmerdetaldrig.

Highlanders Bar er også kendte for deres ekspertise inden for whisky- og ølsmagninger. De har et udvalg af 200 forskellige whiskys og bourbons samt 13 forskellige fadøl og 80 forskellige flaskeøl.

Indlægget Romsmagning på Highlanders Bar indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!