Romantisk overnatning på Skrøbelev gods

Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to, romantisk gave, romantisk ophold, kærlighedsgave, bryllupsgave

I en travl hverdag hvor arbejde, børn, familie, indkøb og hjemmelige pligter fylder, kan det det virke uoverskueligt at finde tid til romantikken og fokus på forholdet. Kender du/ I nogen som trænger til en romantisk oplevelse.

Så er en oplevelsesgave i form af et romantisk ophold til parret som har fortjent forkælelse og afslapning, da den rette gaveide. Med denne gave kan gavemodtageren kan nyde et helt særligt og romantisk ophold på det prægtige Skrøbelev Gods, beliggende i natur smukke omgivelser på Langeland. Skrøbelev er ensbetydende med hyggelige omgivelser, god service og udsøgte mad- og vinoplevelser.

Oplevelsen indebærer:

  • 1 overnatning for 2 personer i et smukt dobbeltværelse (Suite kan tilvælges)
  • Dejlig 2-retters middag (ekstra retter kan tilkøbes på dagen)
  • Lækker morgenbuffet med frisk frugt.
  • Spændende rundvisning på godset.
  • Fri benyttelse af vinkælderen med tilstødende rustik pejsestue.
  • Gratis internet.
  • Gratis parkering.
  • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter.
  • Mulighed for ekstra rabat for overfart på Storebæltsbroen.

romantisk-ophold-3

Skrøbelev Gods udstråler en forsvunden storhedstid, og når den store tunge guldbelagte smedejernsport lukker sig bag dig, vil du føle dig som værende på et slot, du kan igen begynde at fornemme atmosfæren og se dig selv som greve eller grevinde på godset.

Med dette tilbud kommer gavemodtageren til at sove i et smukt dobbeltværelse, som har en hel særlig aristokratisk atmosfære, og de kan glæde sig til at sidde i den smukke franskinspirerede atriumgård, bevæger sig rundt i riddersalen eller går i de imponerende rum med flotte dekorative lofter, antikke slotsmøbler, guldspejle og krystallysekroner.”

Normalprisen for dette ophold er 2505,- Køb det her via DuGlemmerDetAldrig.dk til 1495,- for 2 personer. Ønskes der suite med jacuzzi for 2 personer er prisen 1905,-. Bemærk den lavere pris på opholdet er midlertidig.

KØB ROMANTISK OPHOLD HER

Indlægget romantisk overnatning på Skrøbelev gods indeholder affiliatelinks

1 Response

error: Content is protected !!