Rom julekalender 2017 for voksne

rom julekalender 2017, rom pakkekalender 2017, julekalender kun for voksne, julekalender til mænd, julekalender med alkokhol, årets julekalender 2017, julekalendere til voksne 2017, pakkekalendere til voksne 2017, alkohol julekalender, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, pakkekalender til ham 2017, julekalender til ham 2017, pakkekalender mænd 2017, julekalender mænd 2017

Hvorfor er det kunne børnene der skal forkæles fordi det snart er jul? Denne julekalender er kun for voksne; nemlig en Rom julekalender.

Hvad enten man er ny indenfor rommens verden, eller en erfaren rom-connoisseur, så er rom julekalenderen en speciel oplevelse. Rom kalenderen indeholder kvalitetsrom fra flere forskellige steder i verden. Kvaliteten er i top, og miniflaskerne er nøje udvalgt. Flere af romtyperne er udelukkende lagret eksklusivt til denne julekalender. Kræs for de fleste.

 

 

Rom julekalender 24 Days Of Rum 2017 Kan du huske, da du som barn stormede ned af trapperne for at flå lågerne op til din chokolade julekalender ?. Hvad hvis du, som voksen kunne genleve den glæde og spænding? Yo ho ho — og en hel flaske rom.

Du har nu muligheden for at forhåndsreservere årets Rom julekalender for julen 2017 hos Coolshop. Pengene trækkes først når varen afsendes.

Rom julekalender 2017

Med hele 16 nye produkter, som hverken har været i romjulekalenderen i 2015 eller 2016 — hvoraf flere af dem er mere eksklusive end før set — har du nu chancen for at grine i ansigtet på alle andre julekalendere. Denne eksklusive og udsøgte rom julekalender er rom-entusiastens ultimative drøm. De små flasker vil føre dig på en rejse af rom oplevelser, der har modtaget topkarakter fra søfolket verden over. Flaskerne vil pryde enhver hjemme-kaptajns bord og vil give dig eller gavemodtageren en december som aldrig før.

Julekalenderen indeholder 24 flasker af de mest nøje udvalgte rom, et romglas og mulighed for at downloade et smageskema, så du kan tage noter og nedskrive dine smags oplevelser. Størstedelen af rom-udvalget er udelukkende bestilt hjem til denne kalender og gør indholdet helt unikt og velsmagende.

Som noget nyt har virksomheden 1423 — der står bag 24 Days of Rum — gjort det muligt at hente smagsskemaet via deres nye kalender-hjemmeside i stedet for at vedlægge det med kalenderen. Derudover vil der på kalenderens inderside være en beskrivelse af, hvor man henter smagsskemaet, og hvor man kan søge informationer om kalenderens indhold i løbet af december.

Sidste år var Rom julekalenderen meget populær hos mange voksne og derfor var den væk i løbet af kort tid. Vil du være sikker på at få fat på årets Rom julekalender 2017, så forudbestil den allerede nu hos Coolshop.

Indlægget Rom Julekalender 2017 kun for voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!