Rasmus klump julekalender 2021

rasmus klump julekalender 2021, rasmus klump pakkekalender 2021, rasmus klump adventskalender 2021, rasmus klump julegaver, alletiders gave, julekalender til børn 2021, pakkekalender til børn 2021, årets julekalender 2021, rasmus klump pakkekalender 2021, rasmus klump julekalender 2021, rasmus klump adventskalender 2021, rasmus klump gaveideer
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvem kender ikke denne kære Rasmus Klump? Nu er det også muligt at få en Rasmus Klump julekalender 2021 med 24 sjove overraskelser.

Med en Rasmus Klump julekalender 2021 i december, føles nedtællingen til juleaften ikke lige så langt. For det kan være svært som barn at vente i spænding på juleaften.

Rasmus Klump er en dansk tegneserie for børn, skabt af Carla og Vilhelm Hansen, der fortæller om de eventyr, Rasmus Klump og hans venner oplever. Rasmus Klump optræder altid i røde smækbukser med hvide polkaprikker og rejser jorden rundt på “Det gode skiv Mary“, som han og vennerne byggede i det første album.

Rasmus Klump-tegneserien er udgivet i mere end 20 lande siden 1951, og antallet af solgte hæfter har passeret 20 mio. eksemplarer. Rasmus Klump er desuden blevet filmatiseret og det er muligt at få en masse spændende tilbehør med den populære figur.

Har du et barn der helt med med den søde Rasmus Klump? Så er en julekalender med den kære figur en oplagt ide, når årets julekalender skal vælges. 

Rasmus Klumps PIXI®-julekalender

Tæl ned til juleaften med Rasmus Klump og vennerne. Julekalenderen indeholder 24 Pixi®-bøger – en til hver dag i december. Pixi®-bøgerne kan læses året rundt.

Find julekalenderen hos Gucca eller Find den her hos Saxo

Rasmus Klump julekalender

Tag med på et vidunderligt juleeventyr i bedste Rasmus Klump-stil. Bogen indeholder 24 korte kapitler, så det er til at overskue for hele familien i en travl december måned.

Rasmus Klump og vennerne rejser til Nordpolen for at hjælpe selveste Julemanden. Nisserne i julegaveværkstedet er blevet syge pga. kanelmangel, så Klump og vennerne må sejle helt til en Sydhavsø på det gode skiv Mary for at skaffe kanel. På vejen kommer de naturligvis ud for en masse forhindringer og forsinkelser bl.a. i form af snestorm og motorproblemer. Når de mon frem inden jul?
Med stemningsfulde farveillustrationer af Jan Solheim. Fra ca. 3 år.

Det er både muligt at få denne julekalender som bog, e-bog og lydbog.

Find julekalenderen hos Saxo

Rasmus Klump børnekostume

Kombiner julekalenderen med et flot Rasmus Klump kostume til børn. Kostumet er oplagt til den kommende fastelavnsfest og leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

Rasmus Klump bamse

Denne skønne bløde lille Rasmus Klump Bamse på 27 cm, kan blive dit barns nye bløde bedste ven.
Rasmus Klump elsker at rejse, så du kan tage ham med overalt – på tur, på ferie, ligesom I sammen kan gå på opdagelse derhjemme. Dit barn vil elske at kramme denne bløde Rasmus Klump bamse og tage med ud på sjove og spændende eventyr.

Find Rasmus Klump bamsen hos Eurotoys

SE OGSÅ: Paw Patrol julekalender

SE OGSÅ: LOL julekalender

SE OGSÅ: Playmobil julekalender

 

 

Indlægget Rasmus Klump julekalender 2021 indeholder affiliatelinks

 

 

2 Responses

  1. 09/03/2020

    […] SE OGSÅ: Rasmus Klump julekalender  […]

  2. 10/03/2020

    […] SE OGSÅ: Rasmus Klump julekalender […]

error: Content is protected !!