Polaroid kamera – et hit hos de unge

alletiders gave instax

Et polaroid kamera er hvor billederne kommer ud af kameraet. Det er et hit hos den unge generation.

Polaroid 300 er kameraet der er inspireret af de klassiske polaroidkameraer, som du eller dine forældre helt sikkert kender fra “de gode gamle dage”! Polaroid 300 fås i 4 forskellige søde farver, og det hitter stort blandt de unge der flasher deres polaroid kamera i vennekredsen.

Alletiders Gave redaktion har spurgt de unge om hvorfor det nu er et hit, når de alle ejer en iPhone eller anden anden smartphone, med et rigtig godt kamera i. Svaret fra de unge er enslydende: Nogle gange er det bare sjovere at fange et øjeblik og fremkalde det med det samme, så du hurtigt kan dele det med en ven – eller bruge det til at gøre din instagram ekstra speciel. Polaroid 300 fremkalder billedet på få minutter, hvilket giver billedet en helt anden værdi, end når det ikke er gemt blandt 6.000 andre billeder på éns telefon.

polaroid rød alletiders gave

Fotografier, de er lidt ligesom penge. Ikke på den måde, at de har en bestemt værdi påtrykt, men en værdi har de bestemt. Ligesom minder efter en svunden tid. Af fester, venner, dage, som man måske ellers havde glemt. Og nøjagtigt ligesom de gamle papirpenge er blevet umoderne og er blevet erstattet med plastikkort, så har vi udskiftet vores gamle papirfotografier med nye digitale varianter. Vi sender ikke længere et slidt fotografi rundt, men viser billederne på mobilen frem. Fotoalbumet er byttet ud med en harddisk, og en crash’et computer kan forstyrre så meget, som der før skulle en naturkatastrofe til at ødelægge. Så er det heldigt, at Polaroid ikke er afgået ved døden, men derimod satser hårdt på, at der stadig er nogen, der elsker et gammelt hæderligt analogt fotografi. Dog uden hele det store besvær med at fremkalde det osv.

Fakta om Polaroid 300 kamera

  • Størrelse: 11,5 x 7 x 12 cm
  • Vægt: 270 gram
  • Automatisk blitz og fokus
  • 4 lysindstillinger: Indendørs, overskyet, fint vejr, klart vejr
  • Bruger 4 AA-batterier, som medfølger
  • Pakkens indhold: Polaroidkamera, batterier, håndledsrem, instruktionsbog på engelsk og tysk (film medfølger ikke)

polaroid sort alletiders gave

Har du lyst til at været årets gavegiver blandt de unge, så overvej om du skal købe et Fujifilm Instax mini 8 kamera og ligge på gavebordet/under træet. Alletiders Gave vurderer at gaveidéen er spot on til primært piger i alderen 10-16 år.

Polaroid 300 kan købes her hos coolstuff til kr. 789,-

Husk at købe film til kameraet. 

 

Indlægget Polaroid kamera – et hit hos de unge indeholder affiliatelinks.


1 Response

  1. 11/19/2015

    […] Kilde: Alletiders gave […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!