Playmobil julekalender 2019

playmobil julekalender 2019, playmobil pakkekalender 2019, playmobil adventskalender 2019, playmobil julegaver, playmobil gaver, alletiders gave, julekalender til børn 2019, pakkekalender til børn 2019, adventskalender til børn 2019, pakkekalender til piger 2019, pakkekalender til drenge 2019, julekalender til piger 2019, pakkekalender til drenge 2019, julekalender med legetøj 2019, pakkekalender med legetøj 2019

Har du et barn der helt vild med Playmobil? Så er en Playmobil julekalender 2019 det oplagte valg, når årets julekalender skal vælges.

Med en Playmobil julekalender 2019 sikrer du både at ventetiden i december ikke føles så lang, samtidig med du giver julekalender, som kan skabe glæde mange måneder fremadrettet.

Det populære legetøjsmærke Playmobil har designet en lang række flotte julekalendere til både drenge og piger med forskellige sjove temaer. Hver Playmobil julekalender indeholder legetøj, der kan indgå i barnets lege længe efter jul og som med fordel kan bruges sammen med barnets andet Playmobil legetøj.

Med en julekalender fra Playmobil fås et nyt stykke playmobil-legetøj bag lågen hver dag, bringer julekalenderen spænding til de små i julemåneden, og gør det dermed lidt sjovere at tælle ned til juleaften.

Playmobil julekalender 2019

Playmobil julekalender – Jul i legetøjsbutikken

De populære PLAYMOBIL®-julekalendere har i mange år gjort ventetiden før jul lidt sjovere. Med deres detaljerede indhold gør de 24 dage til en stor fest og en helt speciel oplevelse. Juleaften er der opstået en lille legeverden, som også kan integreres i den eksisterende PLAYMOBIL®-samling. I julekalenderen Jul i legetøjsbutikken er julemanden på besøg i legetøjsbutikken og tager imod børnenes ønskesedler. Ved kassen hjælper den venlige salgsmedarbejder med at finde den passende overraskelse til jul. Med et besøg i den fortryllende legetøjsbutik med mange gaver, julemanden og en snemand sørger PLAYMOBIL®-julekalenderen for masser af sjov inden juleaften.

Find den hos Eurotoys

Playmobil julekalender – På bondegården

Julekalenderen På bondegården tager dig med ud på landet: Sammen med bonden tager børnene sig af de søde bondegårdsdyr og kører frisk foder hen til dem med traktoren. Høns, kaniner, grise med smågrise og de fløjlsbløde køer glæder sig over opmærksomheden. PLAYMOBIL®-julekalenderen inviterer til et spændende besøg på bondegården med masser af kreativ og sjov leg inden juleaften og derefter.

Find den hos Eurotoys

Playmobil julekalender – Kampen om den magiske sten

Lågerne i julekalenderen Kamp om den magiske sten gemmer på spændende ridderfigurer og masser af tilbehør. Hvilken af de tapre riddere bliver mon den første til at finde den magiske sten og vinder kampen? Med nye og spændende ridderhistorier starter PLAYMOBIL-julekalenderen nedtællingen til juleaften og sørger for en eventyrlig tid før jul.

Find den hos Eurotoys

SE OGSÅ tidligere udgaver af Playmobil julekalendere

 

Indlægget Playmobil julekalender 2019 indeholder affiliatelinks

 

 

1 Response

  1. 10/01/2019

    […] SE OGSÅ: Playmobil julekalender 2019 […]

error: Content is protected !!