Personligt smykke til hende

Går du og kigger på smykkeforretningernes vinduer, på jagt efter et personligt smykke til hende du holder allermest af? Et smykke kan blive personligt hvis det har en historie, eller hvis det er personliggjort til modtageren. Et godt eksempel på dét er f.eks. en medaljon med billeder af hendes nærmeste. Billederne viser at gavegiver har gjort et ekstra stykke arbejde i at finde, fremkalde og indsætte billederne af hendes nærmeste.

En medaljon er et personligt smykke og en fantastisk romantisk gaveidé fra ham til hende, f.eks. til valentinsdag, fødselsdag, jul eller færdig med uddannelsen. Det kan også være en gaveidé til den feminine konfirmand.

Medaljonen bæres med en lang halskæde og kæden følger ofte med når medaljonen købes. Det er normalt at man selv bestemmer kædens længde.

Hvis du tænker at en medaljon er der hører fortiden til, så er det både rigtigt og forkert. Det var meget moderne i “gamle dage” og medaljoner fra dengang er typisk udsmykket med indgraveret blomster og hjerter. Nutidens medaljoner er derimod mere enkle og designet efter nutidens mere minimalistiske stil, selvom de blomstrede også er at finde i butikkerne. Det er tydeligt hos landets smykkeforretninger, at medaljonen igen er blevet moderne og et populært smykke. Det ses på det store udvalg af medaljoner, som ikke fandtes for bare få år siden.

En medaljon koster fra 5-600 kr inkl. kæde i sølv og fra 1.000-1.500 kr inkl kæde i guld. Design, kvalitet og eventuelle diamanter og indgraveringer, påvirker selvfølgelig prisen. Vi har fundet et par rigtig finde medaljoner som inspiration, hvis du går og leder efter en medaljon, som en personlig gave til hende du holder af.

personligt smykke til hende medaljon med hjerter

Hjerte medaljon – Et bud på et personligt smykke til hende du er forelsket i.

Super romantisk medaljon med mulighed for indgravering. Leveres med 46 cm lang kæde i påvalset guld. Fås også i sølv.

personligt smykke til hende sølv medaljon hjerte

Hjerte medaljon – Et klassisk bud på en medaljon

Et blank hjerte med en lille klar diamant i midten. Sølvkæde på 45 cm medfølger og indgravering er muligt.

personligt smykke til hende oval guld medaljon

Oval medaljon med 50 cm kæde

Anderledes design og helt unikt. Mulighed for indgravering

Se mange andre fine muligheder for en medaljon – et personligt smykke til hende. Alle viste eksempler er fundet hos smykkemester.dk

Indlægget Personligt smykke til hende indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 01/05/2019

    […] LÆS OGSÅ: Unikt og personligt smykke til hende […]

error: Content is protected !!