Personlig karikatur tegning

personlig karikatur tegning, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to, personlig gave

Hvad giver man ham eller hende der har alt, eller som bare ikke ønsker sig noget? Selvfølgelig en personlig karikatur tegning fra Soan Karikatur, enten af personen selv eller en anden (eller flere) der har betydning for vedkommende.

Soan Karikatur har specialiseret sig i karikaturtegning, som de mestrer på højeste niveau. Giver du en karikaturtegning i fødselsdagsgave, kan du aldrig ramme helt forkert. Det er gaveidéen, der er tilegnet enhver person – såvel mand som kvinde. Karikatur tegninger er både personlige, sjove og positive. Der findes ikke den anledning, hvor en karikatur tegning ikke vil være en glimrende gaveidé. Gaveidéen er f.eks. oplagt til fødselsdag, jul, studenterfest, bryllupsdag, valentinsdag og årsdag.

Der er intet, der kan hamle op med personlige gaver, da de vækker følelser og glæde hos modtageren. Nyder du at glæde dine medmennesker, vil det være oplagt for dig at få lavet en karikatur tegning, som modtageren kan få glæde af resten af livet. Det er ikke mindst en billig gave, som du kan bestille nemt og sikkert på nettet.

Skærmbillede 2017-01-23 kl. 22.06.36

Bestillingsprocessen kan forklares med otte simple trin, som består af nedenstående:

1. Vælg antal ansigter, du vil have tegnet (1-10 ansigter)
2. Vælg beskæring (hele figurer eller overkroppen)
3. Vælg mellem farver eller sort / hvid
4. Vælg ønsket leveringsform
5. Vælg ønsket størrelse (A3, A4)
6. Vælg ønsket farve på rammen
7. Indtast en eventuel tekst
8. Opload dine billeder

Om Soan Karikatur

Teamet bag Soan Karikatur er specialister i karikatur tegning, hvorfor du med fordel kan henvende dig til dem, hvis du ønsker at få udarbejdet en karikatur tegning. De har mange års erfaring, så der findes ikke den opgave, de ikke kan løse. De nyder at tegne karikaturer med udgangspunkt i deres kunders krav og ønsker.

Bestil din karikatur tegning her hos Soan Karikaur

 

LÆS OGSÅ: Unikt og personligt smykke til hende

 

Indlægget Personlig karikatur tegning indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 11/15/2018

    […] En sjov og lidt anderledes gaveide er en personlig karikaturtegning, som kan være med til at minde konfirmanden om den store dag. Der er intet, der kan hamle op med personlige gaver, da de vækker følelser og glæde hos modtageren. Nyder du at glæde dine medmennesker, vil det være oplagt for dig at få lavet en karikatur tegning, som modtageren kan få glæde af resten af livet. Karikatur tegning kan du bestille nemt og sikkert på nettet – læs mere her. […]

error: Content is protected !!