Peep – er vi virkelig sådan?

Hvor meget kender du egentlig til danskernes hverdag? En ting er hvad vi hver især som dansker fortæller og hvad vi deler på de sociale medier. Men hvad gemmer der sig bag facaden?

Peep – Er vi virkelig sådan?

Peep er spillet der giver dig indblikket i danskernes hverdag. Er du som de andre? I Peep får I mulighed for at lære danskerne at kende og gætte med på, hvor mange procent, der f.eks. har stjålet i en butik eller besøgt det afrikanske kontinent. Peep har fået danskere til at svare anonymt på 400 normale og – for mange – unormale spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Din og de andres deltageres opgave er at forsøge at gætte, hvad danskerne har svaret. For at vinde skal du ikke blot gætte rigtigt, men turde satse og gamble, når det gælder. Vinderen er den der er bedst til at regne ud hvordan danskerne i virkeligheden er. Desuden er det også en god mulighed for at finde ud af om du er ligesom alle andre eller om du er noget for dig.

Peep selskabsspil brætspil alletidersgave

Spillet Peep er i den grad et sjovt selskabsspil om ALLE og som kan spilles af ALLE.  Spil fra 15 år og opefter. 2+ deltagere.

PEEP – hos Bog & Ide – BESTIL HER

Dette er en oplagt gaveide til både ham og hende til alle tider på året, der ligger op til en masse sjove timer og underholdning.

Indlægget Peep – er vi virkelig sådan? indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!