Paw Patrol julekalender 2022

paw patrol pakkekalender 2022, julekalender med Paw Patrol 2022, adventkalender Paw Patrol 2022, paw patrol julekalender til børn 2022, paw patrol julekalender til drenge 2022, paw patrol julekalender til piger 2022, årets julekalendere til børn 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ventetiden op til jul, kan for de fleste børn føles lang – men er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? Ventetiden til jul kan dog nemt føles kortere hvis man hver dag har noget at glæde sig til, som f.eks. en Paw Patrol julekalender 2022.

Med en Paw Patrol julekalender 2022 føles ventetiden til juleaften ikke lige så lang.

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder.

Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd.

De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, og grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Paw Patrols er utrolig populær blandt børn i vuggestue og børnehavealderen, samt i de første skoleår. Nuttede, men seje – Paw Patrol er de elskede hunde og katte, der lever livet med fart på. Teamet af seje hunde redder sammen, når andre er i nød. Har du et barn der er helt skudt i Paw Patrol, så er det oplagt at overraske ham eller hende med en Paw Patrol julekalender: 

Paw Patrol julekalender 2022

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpetastiske overrakelser! Bag hver låge venter en overraskelse, som skal åbnes hver dag i december frem til juleaften! Når de 24 låger er blevet åbnet, kan delene bruges til at genskabe scener, og udfolde kreative helte-eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Paw Patrol pakkekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

PAW Patrol pakkekalender 2022

Med sejt legetøj og accessories, skønhedsprodukter og sjove mønstre samt de velkendte PAW Patrol karakterer. Denne kalender kommer til at glæde tiden frem til jul ekstra meget for alle, der er fan af de små helte!

Find den hos LYKO

Paw Patrol – Julekalender

Forkæl den lille Paw Patrol fan med denne hyggelige julekalender med 24 Paw Patrol overraskelser. En julekalender der skaber glæde i december og tiden efter.

Find julekalenderen hos Coolshop

 

Paw Patrol pakkekalender

Nedtællingen til juleaften bliver lidt sjovere, når det sker sammen med Paw Patrol. Denne julekalender indeholder: 1 spidser, 3 viskelæder, 2 mini puslespil, 6 mini stempler,1 notesblok, 3 laser stickers, 1 mini pop-up farveblyant, 1 mini popup-blyant, 1 papir klips, 2 klistermærke, 1 nøglering, 1 taperulle og 1 bogmærke.

Find den hos Renleg

Listen med Paw Patrol julekalendere bliver løbende opdateret…

SE OGSÅ: 25+ Paw Patrol gaveideer
SE OGSÅ: Playmobil julekalender

 

 

Indlægget Paw Patrol julekalender 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

5 Responses

 1. 10/01/2019

  […] SE OGSÅ: Paw Patrol julekalender 2019 […]

 2. 09/29/2020

  […] SE OGSÅ: Paw Patrol julekalender 2020 […]

 3. 10/02/2020

  […] LÆS OGSÅ: Paw Patrol julekalender 2020 […]

 4. 10/02/2020

  […] SE OGSÅ: Paw Patrol julekalender 2020 […]

 5. 08/14/2021

  […] SE OGSÅ: Paw Patrol julekalendere 2021 […]

error: Content is protected !!