Pakkekalender til voksne

Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration, pakkekalender, adventskalender, kalendergaver, adventsgave, pakkekalender til voksne, julekalender til voksne, adventskalender 2017

Forkæl din kæreste, ægtefælle, kollega eller en anden du holder af med en pakkekalender. Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse?

Pakkekalender.dk har samlet en masse gode bud på pakkekalendere til voksne så du kan forkæle den du holder af. Her er der både pakkekalendere til ham og hende, til den søde tand og til parret der ønsker at spice julen lidt op.

Nogle af de mest populære pakkekalendere til voksne er disse:

Til hende – Pakkekalenderen til hende indeholde små nyttige gaver, juleting, personlig pleje og lækkerier til den søde tand.

Til hende (Luksus) – En skønheds-pakkekalender lidt ud over det sædvanlige, alle med helt unikt indhold.
Forkælelse og kvalitet er i højsædet i denne pakkekalender.

Til ham – Hver dag byder på en ny overraskelse, eksempelvis en fed gadget, en sjov gave eller lidt julegodter til den søde tand.

Til par (fræk) – Lækker pakkekalender med sjov og underholdende inspiration til alle voksne par. Indeholder alt fra massageolie til “jule-legetøj”. Det bliver en december, du aldrig vil glemme!

Til den søde tand – Julemåneden må godt være ekstra sød. Det bliver den med denne pakkekalender.
Hver dag byder på nye lækkerier fra leverandører, der sætter kvaliteten højt. Bliv udfordret på de søde smagssanser i en hel måned.

Til de fine smagsløg – Denne pakkekalender gør december ekstra lækker med en daglig overraskelse til de fine smagsløg. Små kulinariske oplevelser til ham og hende i hele december.

Se alle Pakkekalender.dk spændende pakkekalendere til voksne her. Alle pakkekalendere til voksne leveres fint og diskret indpakket.

Indlægget pakkekalender til voksne indholder affiliatelinks

 

Skriv et svar

error: Content is protected !!