Paco Rabanne 1 million

Den franske designer Paco Rabanne er i særdeleshed kendt for sine unikke og stilrene fashion kollektioner, men han er med tiden også blevet anerkendt for sine Paco Rabanne parfumer. Frem til i dag er over 50 parfumer til både mænd og kvinder blevet en del af hans serie af herredufte og damedufte. Og med 1 Million Parfume til mænd og Lady Million Parfume til kvinder, er der flere klassikere at vælge imellem i den lækre duft serie. Med en Paco Rabanne parfume er man sikker på en ikonisk og elegant duft som egner sig til flere lejligheder.

Paco Rabanne 1 million mænd alletidersgave

 

 

Paco Rabanne, 1 Million, Eau de Toilette Spray, 50 ml

Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette til mænd er en forførende og uimodståelig duft til manden der besidder verden.
Den besidder duftnoter som grapefrugt, mynte, blodappelsin, rose, kanel, krydderi noter, blond læder, hvidt træ, amber og patchouli. Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette kan bruges af mænd i alle aldre. Pris 399,- Køb her.

 

 


 

Paco rabanne 1 million sæt alletidersgave

 

Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Gaveæske 

Sættet indeholder:

1 Million 100 ml Edt Spray
1 Million 10 ml Edt Mini Travel Spray
1 Million 100 ml Shower Gel

Pris 599,- Køb her.

 

 


 

Paco Rabanne Lady million alletidersgave

Paco Rabanne, Lady Million, Eau de Parfum Spray 30 ml

 

Lady Million til kvinder fra Paco Robannes populære Million parfume serie. Lady Million er en ultra feminin duft, til kvinden der er livlig, naturlig og uimodståelig. Til kvinder i alle aldre.  Lady Million beriger dig med skønne duftnoter af hindbær, neroli, citron, lettte blomsternoter, gardenia, jasmin og patchouli samt honning og rav. Pris 365,- Køb her.

 

 


paco rabanne lady million deodorant spray

Lady Million er en dristig, glamouriøs og ultra-feminin blomsterduft til den fryftløse, livlige og helt igennem uimodståelige kvinde. Duftnoterne består af hindbær, neroli og arabisk jasmin. Pris 175,- Køb her.

 

 

 

 


 

Bemærk flakonen til Lady Million forestiller en diamant mens udgaven 1 Million til mænd er udformet som en guldbar, begge siganalerer glamour og eksklusivitet. Smukt og stilfuldt design der pynter på en hver hylde.

Paco Rabanne 1 million er lige populær hos både mænd og kvinder og blandt sortimentet er der både parfume, body cream, deodorant, aftershave og cologne. Se hele udvalget her.

Indlægget Paco Rabanne 1 million indeholder affilitalinks

error: Content is protected !!