Ønsker du dig styling af en stylist? Makeover inspiration

makeover inspiration

Dette er IKKE en gaveidé til hvem som helst. Faktisk er det slet ikke gaveinspiration, men mere inspiration til ønskesedler til kvinder. Så sidder du og skal skrive en ønskeseddel og er du fanget af overskriften “Ønsker du dig styling af en stylist? Makeover inspiration” eller ser du altid billederne når nogen har været igennem en makeover? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Hvis du tør at stå ved at din stil kunne trænge til et pift, så er det nu muligt at skrive “styling” eller “makeover” på din ønskeseddel. Sådan en gave får man nemlig kun hvis den står på ønskesedlen. Hos Go Dream er det muligt at købe et gavekort til en styling, som giver inspiration til hvad der klæder dig. Det gælder hvilke snit der fremhæver dine fortrin bedst og hvilke farver der er “dine” og hvilke du helt skal holde dig fra. Et personligt stiltjek. Din helt egen professionelle stylist, giver dig masser af tips og tricks til din påklædning, og lærer dig at fremhæve alle dine fortrin.

Med disse peronlige tips og råd, bliver det meget nemmere at købe tøj, sko, makeup og accesories, for efter styling, ved du præcis hvad du skal gå efter. Undgå mange fejlkøb og timer foran garderobeskabet, hvor du synes, at det hele er kedeligt. Og så kan en styling give inspiration så du ser nye muligheder i tøj du normalt ville gå langt udenom.

Med dette personlige stiltjek får du masser af nye tips og idéer til din stil. Du tager selv en taske med tøj, som du typisk går i og føler dig godt tilpas i, med hen til stylisten. Med udgangspunkt i tøjet giver din professionelle stylist dig feedback på, hvad du skal tænke på, når du klæder dig på.

Efter dit stiltjek vil du vide meget mere om hvordan du frisker din garderobe op med få midler.

Gavekort med masser af inspiration til personlig stil til både mor, konen, kæresten, lillesøster eller måske en veninde. – Men altså KUN hvis det står på hendes ønskeseddel. Står der makeover eller styling på din ønskeseddel? Så henvis dine nærmeste hertil.

Gavekortet til makeover inspiration / styling koster 1.399 kr og kan købes hos Go Dream

error: Content is protected !!