Økologisk julekalender 2021

økologisk julekalender 2021, økologisk pakkekalender 2021, økologisk adventskalender 2021, julekalender med økologisk te, pakkekalender med økologisk te, adventskalender med økologisk te, julekalender med te 2021, pakkekalender med te 2021, adventskalender med te 2021, , julekalender med økologisk chokolade 2021, julekalender med mørk chokolade, voksen julekalender, julekalender med kaffe 2020, økologisk julekalender til børn 2021, julekalender til mænd 2021, julekalender til kvinder 2021, julekalender til drenge 2021, julekalender til piger 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er gavemodtageren eller du en der går højt op i økologi? Så gør ventetiden op til jul kortere med en økologisk julekalender 2021.

Giv en julekalender med bedre samvittighed med en økologisk julekalender 2021.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

I Danmark begynder flere og flere at vælge økologisk når skal handles ind, så når årets julekalender skal i hus, er det også at foretrække med en økologisk julekalender 2021.

Økologisk julekalender 2021

Anker chokolade – økologisk julekalender til børn

Forkæl barnet med lækker økologisk chokolade fra Anker Chokolade. Kalenderen indeholder forskellige typer af Ankers Chokolade, som selvfølgelig er i børnevenlige udgaver til lejligheden. Der er anvendt primært økologiske ingredienser. Forsød børnenes jul med denne chokoladekalender af højeste kvalitet.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Økologisk chokolade julekalender til børn

Forkæl barnet med en lækker chokolade julekalender fyldt med økologisk julekalender, en julekalender du kan give med bedre samvittighed. Julekalender med økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature. Julekalender kan nydes af både børn og voksne.

Find julekalenderen hos Ren Velvære shop

Summerbird økologisk børnejulekalender med chokolade 2021

Skal årets julekalender til barnet være økologisk og fri for unødvendige tilsætningsstoffer? Så er der denne økologiske julekalender fra børn lige sagen. Bag det søde ydre gemmer der sig 24 stykker økologisk luksuschokolade af 8 forskellige slags.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Økoladen 72% mørk chokolade julekalender 2021

Giv en julekalender med bedre samvittighed, både overfor barnet og naturen. For hver solgt julekalender donerer Økoladen 5 kr til Plant et Træ, som siden 1988 har plantet over 1,5 miillioner træer i Danmark, til gavn for fremtiden.

Find julekalenderen hos Ren velvære

Pukka økologisk te julekalender 2021

Pukka er kendt for deres lækre te. Er gavemodtageren helt vild med Pukka te, så er denne julekalender helt perfekt. Bag hver låge er der et brev te. 

Find julekalenderen hos Ren Velvære

Sonnentor økologisk te julekalender 2021

Julemåneden bliver straks lidt hyggeligere med denne julekalender med 24 forskellige økologiske teer. Forkæl en du holder af eller dig selv. 

Find julekalenderen hos Ren Velvære

TEA Brewer – økologisk julekalender med te

Forkæl en du holder af eller dig selv med denne lækre te julekalender fra TEA Brewer. Julekalenderen indeholder 12 forskellige te-oplevelser, og du kan smage alt fra grøn, hvid og sort te med forskellige frugter og urter. Alt teen er økologisk.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

MyMuesli grødkalender 2021

Julen kredser jo vældig meget omkring mad af al tænkelig slags, men det er let at glemme, at før julemaden dukker op, skal du jo faktisk også spise fireogtyve gange morgenmad i december. Grødkalenderen fra MyMuesli lader dig tælle ned til jul med økologisk havregrød i mange anderledes og gode smage.

Find julekalenderen hos Coolstuff

MyMuesli Myslikalender økologisk julekalender

Start dagen med julestemning! MyMuesli Myslikalender forgylder morgenmaden med økologisk mysli i fireogtyve forskellige smage – hvad med sprød mysli med smag af chokolade, mango eller julekrydderier?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Vegansk chokolade julekalender 2021

Forsød de hyggelige decemberdage med de lækreste limited edition økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature.

Find julekalenderen hos Teacup

Malmö Chokladfabrik – Chokolade Julekalender

Denne julekalender består af forskellige typer økologisk chokolade. Kalenderen indeholder både hvid, mørk og mælkechokolade – og alle disse med forskellige typer af topping. Find blandt andet de populære smagsvarianter: hvid chokolade med citron og lakrids, mørk chokolade med appelsin og ingefær og mange flere.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Sweetkynd – Den økologiske julekalender

Forkæl modtageren med den skønne julekalender fyldt med økologiske delikatesser. Rosévingummier, chokolade dragéer og kakaotrøfler, det er hvad du få i denne helt nye julekalender som Sweetkynd har lavet i samarbejde med Elmelund Chocolatier og Cocohagen. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

NUTE Julekalender 2021

NUTE julekalenderen er både fyldt med lækre sager og så er den smuk at se på. Julekalenderen indeholder 24 økologiske tebreve med et hav af lækre smagsblandinger. På hvert tebrev står påført hvordan teen skal brygges, altså ved hvilken temperatur og anbefalet trækketid.

Find julekalenderen hos Noru eller Find den hos Kun det bedste

Estate kapselkalender 2021

Skal du købe en julekalender til ham eller hende, der sætter pris på en god kop kaffe? Forkæl gavemodtageren med 24 lækre kaffeoverraskelser hele julen, med denne skønne julekalender med kaffekapsler. Julekalenderen indeholder både økologiske og klassiske kaffer.

Find julekalenderen hos Noru eller Find den hos Kun det bedste

Coffee Brewers – julekalender med økologisk og koffeinfri kaffe

Coffee Brewers har tænkt på det hele og i år har de også lavet denne kaffe julekalender med økologisk og koffeinfri kaffe. I denne julekalender får modtageren 25 forskellige typer decaf kaffe til at varme sig på – og måske finde en ny favoritkaffe.

Find den hos Kun det bedste

The Mallows – Skumfidus Julekalender 2021

Lækker julekalender med skumfiduser fra The Mallows. Julekalenderen indeholder lækre skumfiduser bag hver låge, som gør julemåneden lidt sjovere. Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok skumfiduser.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Julekalender med dessertchokolade fra Anker Chokolade 2021

Lækker voksen julekalender fra Anker Chokolade fyldt med lækker dessertchokolade. Anker Chokolade bruger næsten udelukkende økologiske ingredienser. Julekalenderen er fyldt med dessertchokolader med en masse forskellige smagsvarianter. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Økoladen julekalender med økologisk mælkechokolade 40%

Lækker julekalender fra Økoladen med mælkechokolade. For hver solgt julekalender donerer Økoladen 5 kr til Plant et Træ, som siden 1988 har plantet over 1,5 miillioner træer i Danmark, til gavn for fremtiden.

Find julekalenderen hos Ren Velvære

Økologisk chokolade julekalender til børn

Forkæl barnet med en lækker chokolade julekalender fyldt med økologisk julekalender, en julekalender du kan give med bedre samvittighed. Julekalender med økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature. Julekalender kan nydes af både børn og voksne.

Find julekalenderen hos Ren Velvære shop

Anker Chokolade – Par Julekalender 2021

Lækker julekalender fra Anker Chokolade der kan deles af et par, eller giv den til gavemodtageren der trænger til lidt ekstra godt hver dag. I den store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker. Firmaet bag deenne julekalender har desuden fokus på bæredygtighed og økologi, så chokoladen her er med god samvittighed på den front.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Magasin økologisk gourmet te julekalender 2021

Forkæl en du holder af med denne lækre julekalender. Julekalender med 24 skuffer som indeholder økologisk te breve fra Chaplon og poser med Magasin te. Derudover er der samtalekort fra Small Talk i hver låge.

Find julekalenderen hos Magasin

Summerbird – Chokolade Julekalender 2021 – Single

Flot stilren julekalender fra Summerbird fyld med lækkert økologisk chokolade. Bag hver låge gemmer sig 1 stykke chokolade. Kalenderen indeholder både mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade – men også Summerbirds helt egen patenterede Amber Chokolade.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbird chokolade julekalender 2021 – delejulekalender

Lækker julekalender fra Summerbird fyldt med økologisk chokolade. Bag hver låge gemmer sig 2 stykker chokolade, så der er mulighed for at dele eller lidt ekstra til modtageren der yderst glad for chokolade.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Ikonisk jule-kommode fra Summerbird – fyldt med lækre økologiske chokolademirakler. I det smukke skuffemøbel gemmer sig 48 stykker luksuriøs økologisk dessertchokolade, som kan deles eller spises selv.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find den her hos Kun det bedste

Naturfarm adventskalender 2021

Trænger modtageren til lidt ekstra forkælelse, så er denne økologiske adventskalender fra Naturfarm lige sagen. Hver søndag i advent bliver modtageren forkælet med lækker forkælelse til kroppen. 

Find den hos Frisørlageret

 

Listen med økologiske julekalendere 2021 opdateres løbende…

 

Indlægget Økologisk julekalender 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

 

error: Content is protected !!