Økologisk julekalender 2019

julekalender med te, pakkekalender med te, adventskalender med te, te julekalender 2019, te pakkekalender 2019, te adventskalender 2019, pukka julekalender, english tea julekalender, julekalender til voksne, pakkekalender til voksne, adventskalender til voksne, drikbar julekalender, alletiders gave, gave til hende, gave til ham, te gaver, gaver med te, gaveinspiration, julegaver til alle, økologisk julekalender, økologisk pakkekalender, økologisk adventskalender, julekalender med økologisk te, pakkekalender med økologisk te, adventskalender med økologisk te, carstensen tehandel julekalender 2019, julekalnder med te 2019, pakkekalender med te 2019, adventskalender med te 2019, økologisk julekalender 2019, økolgisk pakkekalender 2019, økologisk adventskalender 2019, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med mørk chokolade, voksen julekalender, julekalender med kaffe 2019, pakkekalender med kaffe 2019, adventskalender med kaffe 2019, naturfarm julekalender 2019, alletiders gave

Er gavemodtageren eller du en der går højt op i økologi? Så gør ventetiden op til jul kortere med en økologisk julekalender 2019.

Giv en julekalender med bedre samvittighed med en økologisk julekalender 2019.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

I Danmark begynder flere og flere at vælge økologisk når skal handles ind, så når årets julekalender skal i hus, er det også at foretrække med en økologisk julekalender 2019:

Økologisk julekalender med te

Hyggelig julekalender med økologisk te. Brew-company har den gode smag og kvalitet i højsædet. Derfor får du i denne julekalender te der er lavet med rigtige ingredienser som tørrede stykker frugt, grøntsager, urter, diverse krydderier samt teblade. Start hver morgen i december med en velduftende varm kop te.
Julekalenderen indeholder 24 tebryggere + 1 ekstra speciel edition tebrygger til nytår.

Find den hos Med24

Pukka julekalender 2019

Pukka julekalenderen er et stort hit hos mange. Smuk Pukka te julekalender, med en økologisk, velsmagende te til hver dag i december.

Find den hos Helsebixen

Julekalender med økologisk mælkechokolade

Julekalender med økologisk mælkechokolade. Mindst 40 % kakao i chokoladen. Med chokoladens sjove forme samt en blød og sød smag er den altid et hit hos børnene. Det farverige billede vækker interessen hos børnene og de forskellige former sørger for at hver dag er speciel.

Find den hos Med24

English tea shop julekalender

Er du også ved at være lidt træt, af den gamle chokoladejulekalender? Med denne julekalender fra bandet English Tea Shop, får du muligheden for at prøve noget nyt!
English Tea Shop Rød Te Julekalender Ø, er en smukt dekoreret julekalender, fyldt med 25 æsker af fantastiske te-oplevelser. Julekalenderen indeholder hele 13 forskellige varianter, der alle er økologiske.

Find julekalenderen hos Helsebixen

Økologisk Julekalender med mørk chokolade

Julekalender med 24 rum som indeholder 70% mørk chokolade. Til børn og voksne der bare vil have den rene mørke chokolade.

Find den hos Med24

Julekalender 24 days of Tea

Forkæl en du holder af eller dig selv med denne lækre økologisk te julekalender. 50 tebreve – 24 låger.

Find den hos Helsebixen

English Tea shop grøn julekalender

Med English Tea Shop Grøn Te Julekalender Ø, får du en julekalender med hele 13 forskellige te varianter, fra English Tea Shop. Alt teen er dyrket på kontrollerede marker, er økologiske og produceret på et grundlag om kærlighed til vores jord og en høj kvalitet.

Find den hos Helsebixen

Summerbird Chiffoniere julekalender

Den ikoniske jule-kommode er her igen – fyldt med lækre økologiske chokolademirakler. Udformet som en stilren kommode med 24 skuffer med to indpakkede stykker chokolade i hver skuffe. Indholdet spænder bredt over Summerbirds klassiske sortiment, og deres vinter sæson-varer. Den ultimative julekalender at dele med manden eller konen – eller en perfekt december-gave til dine forældre, bedsteforældre eller børn/svigerbørn.

Find den hos Delikatessehuset

Sød Julekalender med økologisk te.

Den perfekte julekalender til gavemodtageren der elsker te. Pakken indeholder 24 breve med lækker økologisk te.

Find den hos Med24

English Tea Shop Julekalender

Nyd en varmende kop te hver dag i december frem til jul! Tekalenderen fra English Tea Shop er fyldt med økologisk te, der lader teelskeren tælle ned til jul på den hyggeligst tænkelige måde. Tekalenderen er en hyggelig julekalender til voksne – lige god uanset om du forærer den til en teelsker eller under dig selv en tidlig julegave!

Find den hos Coolstuff

Summerbird julekalender med økologisk chokolade

Den ultimative julekalender at dele med manden eller konen – eller en perfekt december-gave til dine forældre, bedsteforældre eller børn/svigerbørn. Sølvfarvet og stilren – den passer perfekt ind i alle hjem. Bag hver låge gemmer sig 2 stykker chokolade, så der er mulighed for at dele, hvis man er sådan en type.

Find den hos Delikatessehuset

Mors Organic chokoladekalender

Mols Organic Chokoladekalender Ø Konfekt Chokolade er en fin økologisk håndlavet julekalender med konfekt-chokolade. Ønsker du at genopfylde chokoladekalenderen, kan du anvende Mols Organic Chokoladekalender Refill 24  Stk.  

Find den hos Mecindo

Indlægget Økologisk julekalender 2019 indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!