Model for en dag – oplevelsesgave

udlev-din-modeldrøm, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to,

Kender du en, der drømmer om at stå model for en dag, foran kameraet, hjulpet godt på vej af både professionel makeup artist og fotograf – eller en som bare ønsker nogle super fede billeder til CVet, de sociale medier eller til kæresten, så er dette den perfekte oplevelsesgave. I samarbejde med ImageByLoft inviteres til en dag hvor modeldrømmene udleves og hvor der styles og arrangeres til det helt rigtige fotoshoot.

Det hele starter med en dialog med fotografen om, hvilke billeder der ønskes taget. Derefter er der mulighed for enten at få taget billeder på location eller i ImageByLofts studie ved Aarhus. Fotografen sikrer en sjov og afslappet fotosession med modellen i centrum. Makeup artisten sørger for at han/hun ser brand godt ud, og han/hun bliver selvfølgelig guidet igennem hele forløbet, så det bedste resultat opnås.

Efter fotosessionen er du selv med til at udvælge de ønskede billeder samt drøfte, hvilke billeder, der eventuelt skal retoucheres. Et par uger efter fotosessionen vil han/hun modtage sine 14 færdig redigeret billeder på enten cd/dvd eller som digital download.

udlev-din-modeldrøm- alletiders gave

Hele denne model for en dag oplevelse, starter med at tid og sted aftales og i denne forbindelse tages en snak om hvilke tanker og formål modellen har med dette fotoshoot. For at få det optimale ud af denne fotosession anbefales at pakke accessories, tøj, smykker, hårprodukter og hårlak samt fodtøj af forskellig art. Under selve fotosessionen vil der være en fotograf, en assistent og en makeup artist. Det er selvfølgelig muligt at medbringe en ven eller veninde.

udlev-din-modeldrøm-alletiders gave anbefaler

Gode råd til fotomodellen

Det er en rigtig god idé at være frisk og udhvilet når du skal fotograferes. For at optimere tiden bedst muligt er det en god idé at læse nedenstående tips fra ImageByLofts makeup artist:

1. Du skal komme uden makeup

2. Ansigtets skal være renset og gerne plejet med fugtighedscreme

3. Du skal helst ikke plukke øjnbryn lige inden, da det let kan give røde mærker, som kan ses på billedet

4. Brug gerne lidt læbepromade et par dage inden din fotosession, så dine læber ikke er tørre

5. Klip/laker gerne negle inden

6. Hårprodukter, glattejern, krøllejern, hårnåle, elastiker skal du selv medbringe

7. Håret står du som udgangspunkt selv får – men du får selvfølgelig lidt hjælp, så det hele ser ordentligt ud.

Alletiders Gave anbefaler denne model for en dag gave, til alle der har lyst til at stå foran et kamera, eller som har lyst til professionelle billeder af sig selv.

 

Bestil Model for en dag her

Indlægget Model for en dag – oplevelsesgave indeholder affiliatelinks

2 Responses

  1. 02/08/2016

    […] En dag som fotomodel […]

  2. 02/13/2017

    […] Model for en dag […]

error: Content is protected !!