Mini top – leg med balance 0-4 år

mini top gave til nyfødt

Mini top fra Gonge er sjovt udfordrende legetøj som styrker de små børns motorik. Den stimulerer balancen og labyrintsansen.
Her kan snurres, vippes og der kan kravles på den. Selv helt spæde børn kan bruge den med pude indsat. Den er derfor en oplagt gave, både til nyfødt, dåb og de første fødselsdage.

Mini top har en sikkerhedskant så de små finger ikke kommer i klemme og børnene ikke slår hovedet.
Mini toppen er i slagfast griftfri plast så den kan bruges både ude og inde.
Omkreds 68 cm. og en højde på 26,5 cm.

gonge mini top gave til nyfødt dåbsgave

Mini top er udviklet af Gonge der har mere end 40 års erfaring i at udvikle legetøj med fokus på balance og motorik hos de mindste. Mini top er udviklet med specielt fokus på motorikudviklende lej for børn i alderen 0-4 år. Mini top inviterer de yngste til at vippe og snurre, i første omgang med voksenhjælp og senere hen på egen hånd. Mini top udfordrer børnene i motorisk kontrol og motorisk træning, hvilket er vigtigt for den tidlige udvikling af balanceevne.

Når minitoppen anvendes til de nyfødte er der vigtigt at anvende den pude der kan købes til mini top. Den dejlige bløde pude til minitoppen er perfekt når de mindste skal tumles. Her er det labyrintsansen som virkelig bliver stimuleret. Pude til mini top kan vaskes og så er den skridsikker på bagsiden.

gonge mini top med pude gave til nyfødt dåbsgave

Både mini top og pude kan købes hos Børn i Balance, der er forhandler af udstyr og legetøj med fokus på udvikling af børns motorik. Børn i Balance har flere gode produkter fra Gonge, se mulighederne her.

 

Indlægget Mini top – leg med balance indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!