Mandelgaver til børn 2021 – mandelgaveideer

mandelgaver til børn, mandelgaver til små børn 2021, mandelgaver til børn 2021, mandelgaver til piger 201, mandelgaver til drenge 2021, mandelgave ideer til børn 2021, inspiration til mandelgave til børn,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter inspiration til årets mandelgaver til børn 2021? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Mandelgaver til børn 2021 er samling af årets mest populære mandelgaveideer til børn – både drenge og piger.

I vores efterhånden store familie, holder vi jul i Gilleleje, hvor hele familien samles – hvert år. Vi har i mange år holdt en slags sammenskuds-jul, hvor oldefar medbringer vine, mormor køber ænderne og vi står for mandelgaverne. Vi har derfor mange års erfaring med at finde en god mandelgave, som alle bliver begejstret for.

Årets mandelgave 2021 skal selvfølgelig ikke afsløres her, men faktisk er det mandelgaver og ikke en enkel mandelgave, der skal være klar til den søde traditionsbundne leg om mandler og gaver. Det er nemlig sådan at vi snyder med mandelgaven til børnene. I vores familie er der mandelgave til alle børn, men kun én mandelgave til voksne.

Mandelgaven er én af de vigtigste traditioner juleaften, men vi ved også det kan være en udfordring at finde på en god mandelgave. Vi har samlet vores bud på gode mandelgaver til børn 2021.

Mandelgaver til børn 2021

Sigurds Danmarkshistorie spil

Årets mandelgave ide til børn er dette spil Sigurds Danmarkshistorie. Sigurd fortæller danmarkshistorie er en rigtig populær børnebog, hvor børnene kan lære om danmarkshistorien på en let og forståelig måde. Denne populære bog har dannet grundlag for det sjove spil. Spillet kan samle hele familien – både børn, forældre og bedsteforældre kan deltage. Spillet er ikke alene sjovt, det er også lærerigt for både børn og voksne.

Find spillet hos Bog & Ide

Ternet Ninja 2 bamse

Er Ternet Ninja et stort hit hjemme hos jer, så vil den Ternet Ninja bamse helt sikkert falde i god smag. Børn elsker Ternet Ninja bamsen, men dens ironi og humor (og så er den god af sove med).

Find bamsen hos Bog & Ide

100 Idéer til Genbrug og Krealeg -bog

Herhjemme på matriklen har vi en dreng, der gemme hylstre fra toiletruller og køkkenruller, papkasser og generelt bare alt der kan laves noget kreativt af. Har du et barn der også elsker at være kreativ, så vil denne bog være helt perfekt at modtage i mandelgave. En bog der ligger op til flere timers underholdning.

Find bogen hos Kids-world

Zen-Foam

Form det, tryk det sammen og træk det ud – med det sjove Zen-Foam er det nemt at blive legesyg! Det her er noget så skørt som frigolit-ler eller flamingoskum, der kan formes, som du vil have det, og aldrig tørrer ud!

Find Zen-foam hos Coolstuff

Find Holger og julens lommelygte

Det kan være svært at bevare roen til julegaverne skal åbnes. Kombiner mandelgaven med lidt underholdning, der kan leges med ved middagsbordet i form af denne Find Holger bog i jule udgave.

Find bogen hos Kids-world

Jelly Belly Beanboonzled 5th Edition

Jelly Belly Beanboozled er som hentet fra Harry Potter. Spil slikroulette og risikér at få en helt anden smag i munden end du tror, du får! Snur hjulet og lad spillet bestemme hvilken farve bønne, du skal spise! Bliver det smørpopcorn eller bredtæge? Opkast eller fersken? Bussemand eller lagkage?

Find spillet hos Partyking

Jellycat bamse

Herlig Jellycat bamse der ligner en lille alf, perfekt til leg. Alf kan endda hjælpe med at åbne julegaverne senere på aften. 

Find bamsen hos Kids-world

Perler hele året

En herlig mandelgave til barnet der elsker at lege med hamaperler. Der er motiver for øvede og nybegyndere, for børn og voksne. Bogen er til dig, der elsker at pynte hjemmet og haven i skønne farver og motiver efter årstidernes skiften. Motiverne i bogen fylder fra 1 til 9 plader og kan laves fra 4 år og opefter. Kombiner evt. bogen sammen med hama perler i flotte farver.

Find bogen hos Bog & Ide

KitchPro Candyfloss-maskine

Med denne mandelgave kan barnet lave sine egne hjemmelavede candyfloss. Alt hvad du skal bruge, er sukker og en candyfloss-maskine. Så har du en perfekt candyfloss på nogle minutter!

Find maskinen hos Coolstuff

Explosive Science kaboom

Er barnet helt vild med kemi og eksperimenterer, så er denne mandelgave lige sagen. Find ud af hvordan du laver en fantastisk raket med en kemisk reaktion. Lav brusende bomber. Observer farveeksplosioner eller prik hul i en ballon uden den sprænger Indeholder 14 eksperimenter og et læringshæfte.

Find sættet hos Bog & Ide

Skab magi i børneværelset med denne Glow Pudebetræk med Glow-Pen. Den perfekte underholdning til ethvert barn.

Find sættet hos Temashop

DIY varm chokolade med enhjørning til to

Julestemningen bliver lidt hyggeligere med en magisk god og farvestrålende chokoladedrik med enhjørningetema med dette varm chokolade-kit! Lad stykkerne af ruby-chokolade smelte i varm mælk, og pynt derefter din lyserøde chokoladedrik med enhjørningedrys og farverige mini-skumfiduser.

Find Enhjørning chokoladen hos Coolstuff

Bubble T Christmas Cracker med Bathbombs

Med denne mandelgave bliver badetid meget sjovere. Gør julebadet til en ren fornøjelse med en knallert fyldt med luksuriøse badebomber, der dufter himmelsk.

Find badebomberne hos Coolstuff

Med denne overraskelse som mandelgave kan barnet nyde synet af en smuk stjernehimmel på børneværelset hver aften. Projektoren lyser op på både vægge og loft.

Find den hos Temashop

Byg din egen godnathistorie med Bobber bjørn

BYG DIN EGEN GODNATHISTORIE er bogen, hvor du sammen med dit barn kan bygge jeres helt egen godnathistorie med sammen med Bobber Bjørn. Bogen er udover, at være en historiefortælling om Bobber Bjørn, også en samtalebog for dig og dit barn. Du kan hjælpe dit barn med at identificere sig med følelserne ved, at skifte ‘Bobber Bjørn’ ud med dit barns navn.

Find bogen hos Bog & Ide

Path Tracking Robot

Sjov robot, som følger de linjer, du har tegnet! Forvandl almindeligt tegnepapir til snørklede stier, som robotten kan udforske! På undersiden af robotten er der sensorer, der holder styr på, hvor linjen er, og som sikrer, at robotten ikke kører af sporet.

Find robotten hos Coolstuff

Kidnappet brætspil

De farverige kidnappere er på spil, og Kristian kommer i problemer gang på gang. Han har virkelig brug for din hjælp for at slippe væk. Det bliver en hård kamp. 2-5 spillere fra 6 år. Sjov underholdning til juledagene og de mange måneder efter jul.

Find spillet hos Bog & Ide

Disney’s Juleklassikere 

Disney fortællinger er hyggelige året rundt og traditionen tro er der også en Disney juleklassiker, som skaber glæde i juledagene og kan læses igen og igen. Læs alle de klassiske og hyggelige historier fra Andeby med dine yndlingsfigurer.

Find juleklassikeren hos Bog & Ide

Billet til Hogwarts chokolade

Denne plade chokolade er ikke kun fantastisk lækker, men den kan også få dig ind på platform 9 3/4! Nyd det samme slik, som Harry Potter og hans troldmandsvenner spiser på en lørdag aften for at få et fortryllende velsmagende slik-øjeblik.

Find Hogwarts billetten hos Partyking

Flash roller

Glid af sted på hælene med Flash Roller – hælrulleskøjterne, som barnet sætter fast på sine almindelige sko! Med de blinkende hjul under fødderne føler du dig både cool og hurtig!

Find dem hos Coolstuff

Lav selv lakridser – oplevelse for børn derhjemme

Er barnet helt vild med lakrids? Sweets Cooking giver jer mulighed for at skabe den perfekte oplevelse derhjemme. I behøver derfor ikke at skulle ud af hjemmet for at nyde denne oplevelse. Lav jeres egne bløde luksuslakridser af bl.a. rå lakridspulver fra lakridsrod, glutenfri rismel, økologisk rørsukker og oksegelatine, som skaber en lækker, naturlig sødme. Komplet sæt med afmålte ingredienser, redskaber, opskrift og videoguide, som sikrer, at alle lykkedes. Spil om slikket med det medfølgende brætspil, eller forkæl venner og familie med en overraskelse.

Bestil oplevelsen hos Go Dreams

SE OGSÅ: 25+ bud på årets mandelgave 2021

SE OGSÅ: Julepyjamas til børn og voksne

SE OGSÅ: Julesweater til børn 

Indlægget Mandelgaver til børn 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!