LEGO julekalendere 2022

Lego julekalendere 2022, lego pakkekalendere 2022, lego adventskalender 2022, lego julekalender til drenge 2022, lego julekalender til piger 2022, lego julekalender til børn 2022, årets julekalendere til børn, julekalendere til drenge, julekalendere til piger, julekalender med legetøj 2022, lego julekalender Lego friends lego star wars lego harry potter lego city
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal årets julekalender hos jer være en Lego julekalender 2022? De fleste børn elsker at lege med LEGO

Lego julekalendere 2022 gør december lidt sjovere, når der hygges hver dag og der traditionen tro tælles ned til juleaften med en julekalender. 

Vi havde en LEGO Friends julekalender da barnet fra 4 år og det var en stor succes med de små ting og små pakker med noget der skulle samles. Dagenes udfordring var passende og det gjorde at hun fik øjnene op for LEGO Friends (som før ikke havde været et hit). De små gaver i julekalender fra LEGO Friends, er senere blevet suppleret med flere LEGO Friends æsker og de indgår i hendes LEGO Friends samling. Ingen tvivl om at hun fortsat vil elske en julekalender fra LEGO eller LEGO Friends.

Kender du et barn der også er vild med LEGO, Brio eller Playmobil (eller kunne komme til det), så er det en oplagt mulighed. Vi har fundet årets julekalendere fra LEGO – og så sendes de direkte til døren. Nemmere og bedre bliver det vist ikke!

LEGO julekalendere 2022

Guardians of the Galaxy – Lego Super Heroes Pakkekalender

Tæl ned til jul med LEGO Marvel Studios Guardians of the Galaxy julekalender! Åbn en ny låge hver dag i december, og find en overraskelsesgave. 6 minifigurer venter på at blive afsløret, foruden minimodeller og tilbehør. Når den store aften nærmer sig, kan du samle gaverne og genskabe dine egne yndlingsscener og Marvel-eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Star Wars Julekalender 2022

Opbyg spændingen frem mod jul med daglige overraskelser fra LEGO Star Wars™ julekalenderen 2022! Find dine yndlingsfigurer i festligt tøj, minimodeller af fartøjer, scener og udstyr samt sjovt tilbehør. Der er noget cool at opdage bag hver låge, så du kan genopleve episke Star Wars scener og udspille dine egne eventyr med juletema.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Lego Harry Potter Pakkekalender 2022

Opbyg spændingen frem mod juleaften med Harry Potter™, og gør hver dag til en magisk begivenhed! Åbn en låge hver dag, og find et overraskende Harry Potter-legetøj bag den. De første 3 stykker legetøj danner en scene fra den første film, de næste 3 dage bliver til en scene fra den anden film og så videre. Kalenderen indeholder 7 berømte minifigurer og oven i købet et spil, som børn kan spille, når alle lågerne er blevet åbnet.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Lego Friends Pakkekalender 2022

Tæl ned til jul med Olivias familie, når de fejrer julemåneden. Hun tager sin nevø Santiago og hans ven Ava med for at møde julemanden på et marked. Bag hver låge venter en ny karakter, en lækker madbod eller en sjov aktivitet på at blive opdaget. Leg med minimodellerne, eller brug dem til at indrette dit værelse, så du er klar til den store dag!

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

LEGO City Julekalender 2022

Tæl ned til den store dag med LEGO City julekalenderen for 2022. Åbn lågerne, og find seje minimodeller, fantastiske karakterer fra tv-serien LEGO City Adventures og sjovt tilbehør. Måske dukker fyren i den røde dragt op? Hvem ved? Fold bagsiden af kalenderen ned for at sætte scenen for festlige eventyr i et snedækket vinterlandskab.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Se også disse LEGO julekalendere fra tidligere år:

LEGO Harry Potter Julekalender 2021

Gør nedtællingen til juleaften endnu mere magisk med LEGO® Harry Potter™ julekalenderen! Hver dag byder en ny låge på et overraskende legetøj indeni. Du får 6 populære minifigurer samt spændende genstande og fortryllende tilbehør fra filmene – alt hvad du skal bruge for at udspille Harrys rejse fra Ligustervænget til Hogwarts™ samt dine egne endeløse eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Friends Julekalender 2021

Tag en tur ned ad mindernes allé sammen med LEGO® Friends pigerne til jul. Vær sammen med vennerne, når de husker den første jul, de tilbragte sammen som små børn. Julekalenderen indeholder Olivia, Mia, Stephanie, Andrea og Emma som søde mikrodukker. Hjælp dem med at hænge deres sokker op, og byg deres gaver. I fællesskab kan I skabe festligt bagværk eller hygge jer foran pejsen. Julekalenderen indeholder 24 skønne overraskelser.

Find den hos Eurotoys

LEGO Avegners Julekalender 2021

Har du et barn der helt vild med Avengers? Så er denne julekalender fra LEGO med Avengers lige sagen. Julekalenderen indeholder 24 overraskelser, der gør december måned lidt sjovere.

Find den her hos Eurotoys

LEGO City julekalender 2021

Tæl ned til den store dag med LEGO® City julekalenderen for 2021. Åbn en låge hver dag, og find en overraskelse! Opdag seje minimodeller, fantastiske figurer fra tv-serien LEGO City Adventures og sjovt tilbehør. Dukker fyren i den røde dragt op? Det finder du ud af! Og med denne seje kalender får du også en snedækket City-legemåtte, hvor du kan bygge og udspille dine egne julescener! Julekalenderen indeholder 24 seje overraskelser, der sikrer at julemåneden bliver lidt sjovere.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Star Wars Julekalender 2021

Star Wars er et stort hit hos mange børn og barnlige sjæle. Byg dig frem mod jul med daglige overraskelser fra denne LEGO® Star Wars™ julekalender! Find og byg en ting fra Star Wars: The Mandalorian bag hver låge, bl.a. dine yndlingsfigurer i festligt tøj, minimodeller af seje rumskibe og våben, der skyder med snebolde. Byg noget nyt hver dag, og skab ubegrænsede, sjove Star Wars eventyr i julemåneden!

Find Star Wars julekalender hos Eurotoys

 

 

Listen med LEGO julekalendere 2022 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Julekalendere til drenge

SE OGSÅ: Julekalendere til piger

SE OGSÅ: Harry Potter julekalender 2022

Indlægget Lego julekalendere 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

7 Responses

 1. 10/03/2019

  […] SE OGSÅ: LEGO Julekalender […]

 2. 10/25/2019

  […] SE OGSÅ: LEGO Julekalender 2019 […]

 3. 09/15/2020

  […] LÆS OGSÅ: LEGO julekalender […]

 4. 09/25/2020

  […] SE OGSÅ: Lego julekalender 2020 […]

 5. 09/02/2021

  […] SE OGSÅ: LEGO Julekalender 2021 […]

 6. 09/10/2021

  […] SE OGSÅ: LEGO Julekalendere 2021 […]

 7. 09/15/2021

  […] SE OGSÅ: LEGO julekalender 2021 […]

error: Content is protected !!